- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Polemius
senior tag
válasz
SirRasor #46923 üzenetére
Először is, a cserélhető fejű csavarhúzókat felejtsd el.
Csak különálló szerszámban gondolkozz.Ha kimondottan jó minőségű kéziszerszámot akarsz venni, akkor vegyél BETA-t, azzal nagyon nem lehet mellényúlni.
(A BETA esetében a cserélhető fej is elmegy.)
De megértem, ha annyit nem akarsz szerszámra költeni.
Én egyébként sokat dolgoztam Irazola csavarhúzókkal, nagyon jól voltak. Strapabírók, jó fogásuk volt. De szerintem nem sokkal olcsóbbak azok sem.Ha nem szeretnél kínlódni, akkor úgy számolj, hogy egy normális csavarhúzó (- vagy + fejű) olyan 800-1000 Ft. Darabja. Neked kelleni fog 3-5 db mínuszos meg csillagfejű. Azért legalább ennyi (főleg a csillagból) mert ha nem a megfelelő méretűt használod, akkor a csavar fejét darálod le, rosszabb esetben megsérülhetsz.
Fogók kb. 1000-1500 Ft ami használható minőség.
Én személy szerint a Brüsszeli körúton található Csavarkert ajánlom. Normális minőséget árulnak (otthonra meg profi minőséget is), és van választék is. Elmondod mire van szükséged és olyan szerszámot adnak ami megfelel neked.Tudom, sokak szerint felesleges ennyit költeni ilyesmire, jó a piacon árult készlet vagy a barkácsboltok olcsó szerszámai. Én már eleget szívtam vacak szerszámokkal meg dolgoztam jó minőségűvel is. Ezért vagyok úgy vele, az olcsóbb nekem drágább. Idegességben, bosszankodásban, időben meg az egyszer használhatóság miatt.
Sajnos egy alap, otthonra, háztatásba elkélő szerszámkészlet lazán ott van 30-50e forintnál, és még abban semmilyen gép nincs benne.
Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged