Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
localhost #130 üzenetére
Persze, ez teljesen korekt amit itt írsz... csak láttam már sok hozzászólásodat és gyakori hogy rosszul adja magát a szövegkörnyezetben a véleményed... pedig egyébként teljesen korrekt is lehetsz, csak nem a legszerencsésebben fejezed kiagad szerintem
Egyébként azt hiszem sokkal idegesítőbb/hatásosabb, ha valakit kedvesen küldöl el a felmenőihez, mintha az ő szinvonalán próbálnál válaszolni (tudod neki nagyobb rutinja van
). Pl ezért is szoktam olvasni a boltos topicot, mert előfordulnak nagyonfrappáns dumák is
(#137) adalbert1 : szerencsére mostanában nem nagyon találkozom olyan boltossal, amilyenről írsz... valószínűleg azért, mert más településen fordulok elő... otthon meg nem járok boltba
Olyan helyre nem szívesen megyek, ahol megtiszteltetésnek kéne vennem, hogy vásárolhatok
(#139) HUN]Repa : ezért is lenne jó, ha lenne magyar nyelvű valóban értelmes útmutató mindenhez.. akár egy kártya méretű valami, csak hogy ne akarja berakni a ddr ramot az sd slotba, vagy a pci-t az isaba (utóbbi egyik "ismerősömnek" sikerült, igaz ehhez le kellett szednie a hátlapot és fordítva kellett beletennie a slotba... de belement
), ha pedig mégis akkor le lenne írva, hogy gari bukta.
Tudom, hogy ez nem a boltoson múlik, hanem a nagykeren/disztibútoron inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Autós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AliExpress tapasztalatok
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 7800 XT 16Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 7900 XT 20Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- új bontatlan Samsung Galaxy A35 5G SM-A356B/DS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest