- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness
aktív tag
Ebben teljesen igazad van. sokak gondolják az, hogy ha már egyszer láttak összerakni kis Pistitől, a szomszéd fiú, egy gépet, ez nekik is fog menni. hasonló mentalitással, mikor először sikerül önállóan telepíteni egy XP azonnal önjelölt "rendszergazdának" titulálja magát.
hogy a témánál maradjak. Annó a '99 ésvek végén dolgoztam egy számtekboltban mint szervízes. volt egy kedves vevő srác ki vett egy komplet gépet tőlünk, de nem kérte az összeszerelését. majd ő otthon, érthozzá. ok, legyen. két nap mulva hozza vissza az összerakot gépet azza, hogy a gép nem kapcsol be. persze fogadkozott, hogy ért hozzá s rossz alkatrészeket adtunk. gép átvesz tesztelésre, papír kitölt. emberünk el. gépet hátra a kínpadra. első nekifutásra be szerettem volna kapcsolni, hogy tényleg nem megy, de valami rezgést éreztem az erőbe. ebből kiindulva először felnyitottam a gépet. a látvány ami ott várt az percekre lebénított. csak áltam és bámultam. majd lassan felemeltem tekintetem s kérdőn néztem a teremtő felé. a gépeknek van őrangyaluk?
kedves "hozzáértő" barátunk a MoBo-t csak úgy alanatúr rácsavarozta a tálcára. semmi távtartó.és csodálkozott, hogy nem megy.
S akkor feltett kérdésemre a válasz: igen, lehet. a MoBo helyes, rendeltetés szerű behelyezése után a gép zokszó nélkül elindult. s rendesen működött... talán ma is működik, ha nem nyult bele....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- sziku69: Szólánc.
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium 96%, 2025.12.02 Apple gari
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest