Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz wolfman #37189 üzenetére

re:re: 37173: ne kerülj olyan helyzetbe, hogy ez az egyetlen lehetőséged, hogy telemarketingesként dolgozz. nekik lehet ez az egyetlen lehetőségük, és etetniük kell magukon kívül még 2-3 szájat belőle. csinálják mert csinálni kell, és ez tiszta munka, nem kell árkot kaparni, kutyaszart szedni vagy naponta beszédülni az oldószertől a vegyi gyárban. cserébe persze szellemileg megterhelő nem is kicsit.

ez nem erkölcsi kérdés. az erkölcsi kérdés az, hogy minden egyes hívó megérdemel annyi tiszteletet, hogy normális hangnemben beszélsz vele. nekem mindig sikerült ezeket leráznom higgadtan és viszonylag kedélyesen, egyszerűen csak annyit mondok, hogy "köszönöm szépen de nem érdekel a dolog". ezt igény szerint ismételve ahányszor szükséges, minden harmadik után pedig a "kérem töröljék a számomat a nyilvántartásból". semmi mást, csak ezeket ismételgetem nyugodtan.

ő se hülye, sikerre fizetik, nem fogja a saját idejét sem rabolni azzal, aki veszett ügy, másodperceken belül leteszik, általában elég kétszer vagy háromszor elmondani.

felesleges egymás napját megnehezíteni, ha simán szőrmentén lerendezed, akkor te sem emlékszel az ügyre egy perc múlva, meg ő sem gőzölgő fejjel megy haza a munkából és rúg fel, ha beállsz elé a pékségben.

re:re: 37176: szinte senki nem próbálkozik már illegálisan megszerezni az adataidat, a kek-kh-tól (kormányhivatal) kilóra vásárolhatnak elérhetőségeket fillérekért.

egyébként általában azokat hívják zavaróan gyakran, akik egyébként minden csokipapír-bocimobil nyereményjátékra meg fb eventre jelentkezve megadják a telefonszámukat, aztán a szervező marketingcég meg teríti (mert megteheti az ászf szerint amit senki nem olvas el).

nekem semmi nagy szekuriti nincs beállítva, de havi egyszer ha van ilyen megkeresésem. de nem is regisztrálok mindenhova tunyacsáp alakú plüssállatért.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés