- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
válasz
#90933760 #33520 üzenetére
De amúgy 1 Teránál se, ha olyan júzerhez kerül, mert úgy is mindent C-re rak.
Dehogy nincs. Nem mindegy, hogy a fájlok elérésénél a lemez teljes sugarát be kell járni a fejnek, vagy csak mondjuk ötödét (kb. 250GB-os rendszerpartíciót feltételezve).
Már a rendszerbetöltés hangjából (és sebességéből) megmondom, hogy fel van-e partíciózva ésszerűen a merevlemez. -
válasz
Ezért szoktam én a dokumentumok mappát átirányítani a d-re, és kirakom az ikonját az asztalra, hogy ide dobáld bele tesó a cuccaidat, és jó helyen lesznek. Persze azzal én sem tudok mit kezdeni aki a sokgigás fájljait az asztalon tárolja direktben. (Bár elvileg azt is át lehet helyezni a d-re, de ilyet még nem csináltam.)
Anyáméknál úgy oldottam ezt meg, hogy azon kívül, hogy nekik is kijelöltem egy d-re helyezett mappát, a Synology NAS cloud station alkalmazásának szinkronizálásába beletettem még a desktopot is. Így ha elpukkanna esetleg a diszk, akkor azok a cuccok is meglesznek a NAS-on, amiket az asztalra pakoltak.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Régen egy ismerősnek osztottam egy 500 Gigás vinyót, leesett az álla amikor 2 meghajtót látott és csak ennyit kérdezett: "Úúúú, hogy dugdostad azt az izét, hogy kettő lett belőle?" Pluszpoén mindent a C-re rakott.
Amúgy nem értelek min vagy fennakadva, nekem 1 Terám van, de nem a C-re hanem a Dokumentumok mappába tárolok mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest