Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
westcoastog #29982 üzenetére
Azt, hogy olcsón dolgoztál-e, egyszerű kiszámolni.
- Hány órát szívtál vele? Őszintén, rohangálással, mindennel együtt
- Mennyit is kértél el ezért?
- Mennyire is jött ki az órabéred?
- Mire is elég 1 órányi béred?
- Ezután két dolgot szokás tenni:
a) kiszámolod, hogy ez hogy viszonyul a normál, főmunkaidős béredhez. Ha több, mint az, örülsz. Ha kevesebb, rájösz, hogy hülye voltál.
b) Keress egy terméket, amit ennyiből pont meg tudsz venni. Ezután kérdezd meg magadtól, hogyha valaki megkérdezi tőled, hogy 1 órát a haverokkal/családdal szeretnél lenni, vagy inkább kérsz egy olyan terméket, melyiket választanád.Tipp-jellegű levezetés:
- szívtál kb 5 órát
- kaptál ezért 3.000ft-ot(bruttó, hiszen számlával dolgozol, mint mindenki, ugye?! )
- az órabéred ezalapján ~600ft -> kb ennyibe kerül egy doboz viszonylag normális tusfürdő. Esetünkben erre cseréltél el a barátokkal/ pihenéssel/ hobbival/ családdal/ tömeggyilkossággal/ spongyabobnézéssel/ akármivel is eltölthető idődből egy órányit.Ezután mondd meg Te, hogy szerinted sokat, vagy keveset kértél.
Én mindig így szoktam kiszámolni a dolgokat. -
biker
nagyúr
válasz
westcoastog #29982 üzenetére
4000/ óra, és akkor is ennyi, ha nézem, hogy nő a bitkolbász
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest