Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Nincs mit! A 9300/9400 van is náluk, meg tudod nézni. Biztos tudnak mutatni az 5610-hez hasonló méretű órát is, hogy be tudd lőni melyik felelne meg neked. Itthon elég hiánycikk most ez a kicsi g-shock, nemrég érdeklődtem én is náluk, akkor 1 hónapot tudtak mondani, de azt sem biztosra.
-
titán
válasz gipsztigris #179321 üzenetére
Eszement ez a grizzly-méret a g-shock órák nagy részénél.
-
titán
válasz gipsztigris #179323 üzenetére
Elhiszem! Nekem is tetszenek nagyon ezek az órák, csak ehhez megfelelő méretű csukló is kell, hogy jól mutasson és kényelmes legyen a viselése.
-
titán
válasz TaylorPro #179338 üzenetére
Most a jelenlegi helyzettől függetlenül engem is érdekelne mik a tények, mert később még rendelhetek onnan.
Korábban még én is írtam róla [link], akkor az óráknál oda volt írva, hogy áfát fizethetsz utána az országodban, ez eltűnt azóta. A levelezési címre kattintva pedig egy angol címet dob be.
500 Metroplex Business Centre
Broadway
Salford
M50 2UE
United KingdomLehet azóta csiszoltak ezen a dolgon valamit?
-
titán
válasz 5-ös kezelő #179502 üzenetére
Hát nem is tudom. Még nekem kellene ajándékot vinnem, hogy elvégezze a munkát amit kifizetek?
-
titán
válasz squir #179958 üzenetére
Grat a szerzeményhez!
Én is gondolkodtam rajt, aztán furának tűnt, hogy sokkal jobban eláll a csuklótól az óra, mint az 5610-nél, ezen kívül nekem jobban tetszik annak a hátlapja és nem beszélve hogy kétszer annyiba kerül. Szóval maradt az 5610 és nem bántam meg, szuper kis óra!
-
titán
válasz yodamastah #178059 üzenetére
Sorry, csak most olvasom, hogy írtál! Köszönöm a visszajelzést!
-----------------------------------------
Többieknek: Azt gondolom mindent megmagyaráz, ha a seiko valóban elfogadja a skywatches garanciakártyáját.
-
titán
válasz squir #180310 üzenetére
Az a fontos, hogy az ember elégedett legyen!
Árak: Nem tudom milyen áron nézted az 5610-et, én kb 1 hónapja nézegettem a GW-5000 - et és a GW-M5610 - et. Utóbbira jóval kedvezőbb árat kaptam privátban, mint amit találni hivatalos árakat. Csak nem tudtam volna kivárni a majd egy hónapot, így angliából rendeltem meg 32 ezer párszáz ft volt a vége. Kb ez lett volna a magyar ár is.
Ahogy nézem nagyon be vannak süllyesztve a gombok, meg lehet azért nyomni vele a nyomni valót?
[ Szerkesztve ]
-
titán
Nektek szinkronizál rendesen az óra a mainfingeni adóval? Eddig szinte minden hajnalban szépen frissített, egyszer pont fent voltam és kb 2 perc alatt végzett. 23-a óta viszont nem szinkronizált, kültéren a jelerősség L1-L3 között mozog és manuálisan sem tud frissíteni, egy ideig próbálkozik, majd err. Bedöglött az atómóra vagy mi lehet?
[ Szerkesztve ]
-
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest