Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Deskdiver #194320 üzenetére
Szerintem az óragyártók a fürdésre alkalmas órákat felkészítik ezekre a hatásokra. Hiszen az emberek termálvizekben, gyógyvizekben, tengerben is szoktak fürdeni, nem csak desztillált vízben.
ISO6425-nél például nátrium klorid oldatba helyezik az órákat és 24 órán át ott tartják, majd megvizsgálják milyen hatások érték az órát.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Azt hiszem én befejeztem az automatákkal. Mióta megvan a kis citizen, azóta figyeltem fel arra, hogy ez mindig megy. Hétfőn reggel sem kell azzal szarakodni, hogy elinduljon, majd beállítgatni. Csak megy megy és megy. Mióta megjött összehozott két másodperc késést, kb két hét alatt. Most kellett átugrasztani egy napot a dátumot, de ennyi. Amúgy van lumeja is, csak nem annyira durva mint a seikoké. Ha véletlen másik órát vennék fel, azzal is buzerálni, hogy menjen, majd beállítani mindent. Elindulok azt hiszem az eco drive citizen vonalon.
[ Szerkesztve ]
-
titán
2018-as IWC újdonságok: IWC Pilot's Watch Chronograph "150 Years"
Nekem nagyon bóvlinak tűnik ez az óra. A kínais topikban szoktak lenni ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
-
titán
válasz Deskdiver #193934 üzenetére
Köszönöm a bátorítást, sikerrel jártam! Igaziból ezt az elvet követtem először is, a seikoimnak is ilyen a megoldása. Azonban annyira nem akarta magát adni, hogy azt hittem, valamit rosszul csinálok. Volt amelyik stiftet nem is tudtam kinyomatni, úgy kellett tüskével kikopácsolni belőle.
Jópofa ez a kis citizen, tetszik a pilot stílusa.
-
titán
-
titán
válasz Tothgera30 #193692 üzenetére
Szerintem maximum ha valaki tulajdonos úgy dönt, hogy felesleges és eladja. Nekem is van egy vadiúj, gyakorlatilag nem hordtam, szépen elvan a polcon.
-
titán
Megérkezett a Citzen BI1050-81F:
http://www.citizenpremium.com/watches/watch-detail/?model=BI1050-81F
Nem rossz cucc, persze semmi extra, 17450 pénz volt. Citizen 1112 belsővel rendelkezik, lume nem létezik . Nem tudjátok véletlenül ennek a szíjából hogy lehet kivenni? Próbáltam a kinyomós módszert, de inkább elgörbült a kézi tüske, de a stift nem mozdult. Essek neki a tekerőssel, vagy ez másként működhet?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz gipsztigris #193585 üzenetére
Nagyon szép kis óra!
-
titán
válasz pulutodurumo #193568 üzenetére
Kaptam is követési számot. 06.13-án érkezett meg a magyar feldolgozó központba. A posta nyomkövetője pedig azt írja, célországban feldolgozva 06.13-án. Akkor ennek elvileg jönnie kell hamarosan.
-
titán
válasz pulutodurumo #193568 üzenetére
Nem írtam nekik, igaziból nem foglalkoztam vele, gondoltam majd érkezik. De se sms se semmi nem jött.
-
titán
válasz Tiszteletes #193507 üzenetére
Csak nem értitek az iróniát.
-
titán
válasz pulutodurumo #192936 üzenetére
Mit jelent az SG ajánlott? Doboz nélkül jön azt írta az airmail opciónál. Sima levél lesz? Érdekes, a skynál mindig volt követési szám, itt meg semmi egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Creationwatchestől rendeltem 26-án egy 60 dolláros órát, csak sima airmail volt szállításnak. Rendelésszámot kaptam, paypal-al fizettem. Azóta semmi. Nektek ilyen rendelés esetén mikor történt mozgás? Vagy egyszer majd csak érkezik az óra?
-
titán
válasz gipsztigris #192889 üzenetére
A szervizkönyvnek és a garancialevélnek szerintem semmi köze egymáshoz. A garanciát a szerződött szerviz csak a megfelelő helyek által kitöltött garancialevél alapján fogja elfogadni. Had ne vízionáljam azt, hogy arra tud szerezni valaki garanciázáshoz megfelelő bélyegzőt és dátumot. Persze kinek mit bír el a fantáziája. Ha tud arra bélyegzőt és dátumot szerezni, akkor ott van garancialevél is pénzért, tehát ismét semmi értelme. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz gipsztigris #192887 üzenetére
Ki is az eladó üzlet? Se bélyegző , se dátum, se semmi. Kicsit túldimenzionálod.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz gipsztigris #192885 üzenetére
Semmit sem lehet vele kezdeni. Dísznek jó maximum.
-
titán
válasz Lauda #192619 üzenetére
Ma este 7 óra 6 perckor állt meg az óra. Annyival egészíteném ki, hogy nem péntek este, hanem szombat este tettem le. Azóta nem volt a kezemen, meg se lett mozdítva. Szombaton is úgy volt rajtam, hogy délelőtt egy órát és este kb négy órát. Hétköznapokon átlag 10-12 órát rajtam van két részletben. Ha csak a szombat este-hétfő este viszonylatot nézzük, akkor az 45 óra járástartalék.
schawo
Lalee Ott valami nem okés szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz gipsztigris #192625 üzenetére
Odabaszós nagyon! Köszi a linket!
-
titán
válasz gipsztigris #192622 üzenetére
Köszönöm! Megint nézegettem a képeidet a 98B270-ről, csodaszép az az óra!
-
titán
válasz gipsztigris #192616 üzenetére
Ezek a precizionist-ek mind ilyen nehezek? Hol lehetne megnézni a súlyukat? Pl a 96B260 milyen nehéz lehet?
-
titán
Tud a bulova elmebeteg cuccokat gyártani:
Mondjuk lehet másfél kiló az óra.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz 5-ös kezelő #192442 üzenetére
Köszönöm!
-
titán
válasz 5-ös kezelő #192423 üzenetére
Gratulálok! Ahogy nézem zafír üveggel szerelik őket. Milyen az óra kidolgozása? Lehetne kvarcban is.
-
titán
válasz alphaville #192192 üzenetére
-
titán
-
titán
válasz schawo #191986 üzenetére
Én erre reagáltam:
Ha 8 réteg műbőr között egy vékony réteg valódi hasított bőrt is tartalmaz, akkor jogszerűen nyomják rá a valódi bőr logót. Ennyi.
Hogy a külső, tehát a bőrrel érintkező résznek bőrnek kell lennie elvileg, nem elég, hogy belül valahol van egy valódi bőr réteg a sok mű réteg között.
-
titán
válasz vzsryl #191767 üzenetére
Hogy érted az ütés dolgot? Szerintem jól gondold meg a fémszíjat, én is megvettem a libertyt és alig hordtam, visszatettem a fémszíjat. Nekem nem volt kényelmes a hordása, nem simult a kezemhez úgy, mint a fémszíj, vigyázni kell a vízre, nyáron bepunnyad, időnként vehetsz újat/másikat. A fémszíj gyakorlatilag örök, max ha megunod kell cserélni.
-
titán
BAUME & MERCIER CLIFTON SHELBY COBRA
REF: MOA10393
SKU: 1299-855-7-------------------------------
mycso
alphaville
Gratulálok!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz gipsztigris #191434 üzenetére
Gratulálok!
-
titán
válasz gipsztigris #191359 üzenetére
Szerintem másról beszélünk. Tök mindegy a garancia vagy nem garancia, ha nem vállalják el itthon a javítását.
-
titán
válasz gipsztigris #191357 üzenetére
Tekintve, hogy a magyar szerviz még fizetősen sem vállalja a javítást, nagyon nem mindegy hol vásárolja meg az ember.
-
titán
válasz gipsztigris #191341 üzenetére
Most is 290 dodó. Mondjuk nem csodálom annak fényében, hogy a szervizük tulajdonképpen megszűnt.
-
titán
válasz FIREBLADE78 #191268 üzenetére
Mit nem tudsz? Eleve hülyeséget kérdeztél.
-
titán
válasz FIREBLADE78 #191265 üzenetére
Eun belül áfa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest