Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #42007296 #168796 üzenetére
Köszönöm a szavazatokat!
Sejtettem, hogy nagyon megosztó lesz
A monster volt az elsődleges választásom igazábol, de a másik kettő is nagyon megfogott.
Solar-om még nincs, de nagyon tetszik ez a tipus.
A 3. -tol a mérete miatt tartok egy kicsit.
A monster bevonatának kopása miatt nem félek, mert ugysem lenne napi használatba a többi meglévő miatt .Átrágom még ezt, de az biztos hogy a Stein-ről lemondtam
-
gipsztigris
addikt
válasz #42007296 #169257 üzenetére
Inkább csak reklám videó, de ez is jó!
(#169266) csabulaxi
Kár, hogy zöld számlappal nincs egyszínű szíjjal. ....egyébként nagyon tetszik!
A bordó is nagyot üt 65 ezerért.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
csabulaxi
senior tag
válasz #42007296 #169633 üzenetére
mindkettő k@rva nagy kedvenc nálam, bá ra ződ nem szinkronizál európában és már nem is kapni.
a 300 wr meg kár, hogy titán, de szerintem jobb, mint az I.N.O.X. és ugyanazt tudja jóval ólcsóbban"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz #42007296 #170043 üzenetére
Nagyon szép, hordd egészséggel! - Kék a lume?
Csubuka : Kérdezd a kínai fórumban Szbalogh fórumtársat. Én nem értek hozzá, de túl nagy baja nem lehet. Előfordul márkás szerkezeteknél is. Csavar ha nem veszett el, egy szervizdíj költsége max. Nem olyan rossz az a 6497 szerkezet amúgy, a tiédet sajnos hétfőn rakták össze.
Resool : Nekem is csak ez jöhetne szóba, bár Misi Zeno Windere szebb.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz #42007296 #179201 üzenetére
Üdv a táborban. Ha megint rászánom magam egy Amfíbiára, dátum nélküli lesz az tuti. A Vosztokkal vegyes érzelmeim vannak. Egyrészt bosszant a dátumállítás és az állítótengely technikai megoldása és a meghibásodott 420306-os, másrészt meg nagyon örülök a 100819-esnek, h 18 rongyból megbízhatóan működő tetszetős órám van.
-
futizoli
tag
válasz #42007296 #179201 üzenetére
Szép óra, viseld egészséggel!
A fémszíj sajnos mindnél kuka, gyatrák nagyon. A koronazárral nem lesz gond, jó hosszú a tokcső, van rajta menet rendesen. Az újabb amphibiaknal (150,670), a régi kupakszerű koronát rendes acél korona váltotta fel, kezdetben mégis nyersebbnek érződik a korábbiakhoz képest. Pár hét használat után bejáródik, 'összecsiszolódik... Eleinte érdemes a rátekeréssel ellentétes irányba, picit visszafelé tekerni, könnyebben rákap a menetre.
A viszonylag gyors dátum állítás menetét gondolom ismered...(12ig tekerés,vissza 8ig majd újra 12)
Felhúzáskor, vagy idő/dátum állításkor az ujjaim 'hegyét a tokhoz támasztva teljesen jól érzékelhetőek a szár pozíciói, nem okoz gondot a pontos állítás, elkerülhető a menetre tekerés.
A másodperc mutató ugrálása állításnál teljesen normális.
Jobb ha nem kedveled meg túlságosan, mert egy amphibiánál nem állsz meg! -
5-ös kezelő
senior tag
válasz #42007296 #179390 üzenetére
Renata, Panasonic, Maxell, Sony. Camelion és Agfa nagyon ócska!
4r36 beszabályozva házilag napi 5s alá biztosan behozható, megfelelően lerakva kihozható jobb átlag is. Pozicionális eltérései nagyobbak a 2824-esnél, viszont olcsóbb és jobban/gyorsabban húzódik fel.
Unitas 6497 asian pontos szerkezet, szép járással. Eredetim még nem volt.
-
törölt tag
válasz #42007296 #179390 üzenetére
Írtátok, hogy a Camelion elem hulladék, ehhez egy kis tapasztalat.
Seiko quartz-omba kellett elemet cserélni, ezért is kérdeztem, mi az amit érdemes beletenni.
Nos, amit kivettem belőle az egy Camelion márkájú elem volt. Kicseréltem Sony-ra és a használtat félre tettem, hogy majd viszem a szelektívbe. Viszont annyira sűrű volt mostanában a program, hogy mindig elfelejtettem és közben el is telt kb. 1 hónap. Viszont ma pakolászás közben egy furcsa pukkanásra lettem figyelmes...szaglásztam, hogy vajon melyik elektronika vágta magát agyon, de semmi...ekkor néztem rá a félretett elemekre és a Camelion dobta hanyatt magát...szerencsére kárt nem tett és meg sem gyulladt, de ha ez az órában történik meg, biztos gallyra vágja.Szóval tényleg nem egy ajánlott elem típus !
Köszönöm a tanácsokat mégegyszer ! -
Nekton
aktív tag
válasz #42007296 #182148 üzenetére
Rhcspsz01!
Gondolom betetted a többi elem közé. Ezek a gombelemek, mivel a két pólusuk az illesztésnél közel van egymáshoz, könnyen rövidzárba kerülnek egy bármilyen fémtárgy mellett. Ekkor szétpukkadnak még a lemerültnek tűnők is. Ez nem márkafüggő dolog. Magától, szerkezeten belül ilyen nem történik.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ukrajnai háború
- BMW topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iOS alkalmazások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok