Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
válasz
T. Almeida #3108 üzenetére
hawernak fizetni kellett az ezres szervízért....
-
Sipi16
őstag
Sytex válaszát elfogadom és köszönöm ő nem ugatott le hanem elmegyarázta a lényeget és igaza van a 400km-t nem a kasznira hanem csak a motorra értettem a mai utakon 60-80ekm után mi is lengéscsillapító és gömbcsuklócserét csinálunk a kocsin.
Én elvileg egy 30 azaz harminc éves 123as mercit kapok ha jó leszekő rohad meg füstöl..
de érdekes 30éves kocsiba alapba szervó volt... azért érdekes és itt nem a szuzukit akarom fikázni de az opel és egyéb gyártók kocsijaiba sem mindig alap a szervókormány (ami nélkül a mai világba nem autó az autó.) -
Sipi16
őstag
válasz
T. Almeida #3078 üzenetére
az összes magasépítésű kocsiba benne vagy hogy könnyebben borul pl [link]
lehet hogy a merciba halok meg nem kizárt....
Csak a suzukival az a ''gond'' nem igazán erős kaszni és gyors motorok tudom vezettem én is swiftet nagyon megy... 180al mentünk balcsira... nekem a csillag fele húz a szívem nem tehetek ról ezt nevelték belém a szüleim vagyis apám hogy inkább örgebb de VAS....
köszönöm hogy hozzászólásaimmal gyarapíthattam a fórumot, köszönöm a lesznobozó hozzászólásokat a többit privátba kérem.... -
-
Sipi16
őstag
most mondjam azt hogy a ti autótok? [link]
csak úgy felszáll és borul...
hawer vett 1 új swiftet 2,6milla volt... mi ebből mercit veszünk... ami nem szutyuki...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest