Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sipi16
őstag
bocsi h a hawer tapasztalatait leírtam....
Télleg nem láttam kötelező szervízt apum autószerelő suliba járt a kocsin majdnem mindent mi csinálunk és nem hadjuk hogy 20-30k-val lehúzzanak a semmiért...Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz T. Almeida #3108 üzenetére
hawernak fizetni kellett az ezres szervízért....
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz Montesz #3094 üzenetére
fizetni biztos kell :S
olajcsere, olajszűrőcsere biztos meg lehet hogy átnéznek fontos dolgokat...Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
a mai kocsikat 6-8 évre gyártják...
kivéve egyes márkákat de a BMW, Mercedes-Benz nincs benne
Talán Lexus és fölötte...Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Sytex válaszát elfogadom és köszönöm ő nem ugatott le hanem elmegyarázta a lényeget és igaza van a 400km-t nem a kasznira hanem csak a motorra értettem a mai utakon 60-80ekm után mi is lengéscsillapító és gömbcsuklócserét csinálunk a kocsin.
Én elvileg egy 30 azaz harminc éves 123as mercit kapok ha jó leszek ő rohad meg füstöl..
de érdekes 30éves kocsiba alapba szervó volt... azért érdekes és itt nem a szuzukit akarom fikázni de az opel és egyéb gyártók kocsijaiba sem mindig alap a szervókormány (ami nélkül a mai világba nem autó az autó.)Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz spirit007 #3081 üzenetére
láttál már szuzukiba 400km-et? köszi.... válaszodat csatolt fényképpel mielőbb várom
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz T. Almeida #3078 üzenetére
az összes magasépítésű kocsiba benne vagy hogy könnyebben borul pl [link]
lehet hogy a merciba halok meg nem kizárt....
Csak a suzukival az a ''gond'' nem igazán erős kaszni és gyors motorok tudom vezettem én is swiftet nagyon megy... 180al mentünk balcsira... nekem a csillag fele húz a szívem nem tehetek ról ezt nevelték belém a szüleim vagyis apám hogy inkább örgebb de VAS....
köszönöm hogy hozzászólásaimmal gyarapíthattam a fórumot, köszönöm a lesznobozó hozzászólásokat a többit privátba kérem....Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
bocsi hogy márkahűek vagyunk...
Mondjuk taxizz már szuzukival és menj vele 400ezer km-t úgy hogy nem nyúlsz az egészehez... erről ennyit másak az értékrendjeink.
Nem azért írtam a totyikma mert ócsárolni akartam a suzukit tudod ki mire használja a kocsját...Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
most mondjam azt hogy a ti autótok? [link]
csak úgy felszáll és borul...
hawer vett 1 új swiftet 2,6milla volt... mi ebből mercit veszünk... ami nem szutyuki...Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest