Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
tboy93 #54717 üzenetére
A kereted nyilván nem tudom, de nézz szét esetleg a Toyotánál még. Amúgy nagyon gyanús, hogy az 1.5 + hybrid egy az egyben Toyota technológia lesz. Yarisból, Yaris Crossból most is ebben a formában lehet rendelni.
Amúgy bennem is felmerült, hogy a céges autóm miatt inkább eladnám az egy éves, összkerekes S-Crossom, mivel jó, ha kéthetente be van indítva, de ezeket az árakat látva inkább maradni fog. Nem hinném, hogy sokat menne lefele az ára... Vicces amúgy.
-
zsolt19900
őstag
válasz
tboy93 #54717 üzenetére
igen, jelenleg eléggé a nicknevedre hajazó helyzet alakult ki ezen a színtéren.... amikor meglátom, hogy az xykmrt futott autókat is annyiért -vagy többért- árulják, mint amennyiért megvásárolták....
persze nem mondom, hogy én sem lovagolnám meg ezt a tendenciát.... valamilyen szinten érdekes dolog lesz pl. 3-4-5 év múlva eladni a tervben lévő (igen igen picit előre gondolkodom) Swiftemet, hisz ki tudja? lehet, hogy addigra épp még lesz olyan réteg, akinek ezek a szögegyszerű járművek lesznek a legmegfelelőbbek.... na de majd jön a kérdés, hogy Én mit fogok tudni vásárolni, ha hasonló szögegyszerű termékre lesz szükségem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest