Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 🖥️⛅
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckie2
őstag
válasz Dark Archon #41649 üzenetére
Igen, előtte párosítsd a telefont bluetooth-al. Ha ez már korábban meg volt, akkor nem kell újra. Bedugod a telefont és automatikusan indul a AA és a fejegységen is azonnal megjelenik + bekapcsolja a telefonon a BT-t, ha addig ki volt kapcsolva.
-
beef
őstag
válasz Dark Archon #47474 üzenetére
Nekem érkezik Ignisbe (remélhetőleg), gondolom a kereten kívül minden más azonos a Vitarával. Majd jelentkezem, hogy kamerával mi van, de szerintem a gyári kamera is sima analóg képet tol, ott meg olyan nagy illesztési problémák nem lehetnek.
A kormánygombok elvileg taníthatóak az új fejegységben, de majd ez is kiderül -
dethroner
veterán
válasz Dark Archon #47474 üzenetére
Elvileg [erre] a csomagra lenne szükséged, ha minden gombot, kamerát stb úgy akarsz használni mintha gyári lenne, és ezzel illeszkedik tökéletesen a műszerfal síkjába.
Nem olcsó, több mint 30 rugó. Nekem is ez kellett volna hogy berakjam a már meglévő androidos fejet, de inkább lemondtam róla, ennyit nem ért meg nekem.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Dark Archon #47484 üzenetére
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Dark Archon #51786 üzenetére
Hamar visszahoznának, annyira nem vagyok jó társaság...
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Dark Archon #51860 üzenetére
Szerintem 2019-ben is még jó ár/érték arányú volt, ha most a legnagyobb darabszámban eladott 1,4 BoosterJet GL+ felszereltséggel nézzük 5M körüli kedvezményes áron.
A mostani már más kotta, de még mindig erős, főleg mióta a mindenféle autómárkák elkezdtek fúzionálni és többet nyom a lattba az EU hátsójának fényesre nyalása (és persze a zsebük megtömése) mint az vásárló igényei...
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest