Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
válasz
proximus
üzenetére
találtam valamit.
szóval uninstalláltam az ati drivert, mint ahogyan ajánlották és nem a yastal, hanem terminálból kicsi kezemmel akartam installálni. ekkor azt írta ki, hogy ''warning... tailored kernel module for fglrx not present in your system. you must go to /lib/modules/fglrx/built_mod subdir and execute './make.sh' to build a fully customed kernel module... tattarattaratta...'' még annyit írt, hogy a 2d-t tökéletesen fogom tudni használni, de 3d nem lesz.
az XFree 4.3-as, az ati driver is ahhoz van.
elnavigáltam az említett könyvtárba, kiadtam az >sh make.sh parancsot, erre azt írta, hogy ''kernel includes at /usr/src/linux/include not found or incomplete''.
a dmesg-re kiírt infoban nekem 3 sor van ami fglrx-es, és agpgrart-ról szó sincs benne.
a 3d nem elérhetőt a vezérlő központ>hardver>monitorvezérlő-ben írja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LEGO klub
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- SSD kibeszélő
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs