- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Klaus Duran #3552 üzenetére
Nem ismerem a Suse- t, de egy hónapja elkezdték ők is factoryval tesztelni a networkmanager 1.0- t, nem lehet, hogy nálad frissült erre a 0.9 verzió? Pár napja próbáltam valamelyik újabb disztrót és feltünt, hogy megújult, dsl helyett másik opcióval tudtam a kapcsolatot szerkeszteni, de nem emlékszem pontosan, mi volt.
Képet nem tudsz berakni az opciókról, amik küzül választani lehet?
Sokan használják a Wicd- t az NM helyett, azt is kipróbálhatod.(#3554) Klaus Duran Ez elég érdekesen néz ki, nem ilyen volt, amit láttam, de voltak benne újabb opciók! Ez biztosan a nm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest