- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam a boot folyamat hiba a 11.2 alatt jelentkezett.
11.3 - 11.4 alatt már semmi gondom nem volt.
Vagyis mégis... Az előző kettőnél Bluetooth gondjaim voltak.
Egy fájl küldése után többet nem engedett csak ha leválasztottam és újra vissza dugtam.
11.4 nél már ez a hiba sem jött elő. -
wetomi
aktív tag
Akkor nálam nem tudom mi a gond, de a 2.6.37 az nem nyerő, kezdettől fogva. Pedig ugyan ezen a konfigon tökéletesen futott már a 11.2 és 11.3-as suse is.
Kíváncsiságból (talán már perverzióból) kipróbáltam az rc6-ot, kétszer még indult a rendszer, utána már rendszertöltés alatt elhasalt. Fogalmam sincs.
Viszont egy dolgot még kipróbálok, korábban még vezetékes netem volt, lényegében csak a 11.4 óta van wifis netem. Pontosabban előtte két héttel, de a 11.3 még rendben volt. Lehet hogy a wifivevő kernelmodulja kavarna? Megnézem.A 2.6.38 rendben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest