Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Mi a véleményetek milyen lehet a magyar 'kiadás'?

Az eredeti Survivor-t nagyon kedvelem, de a magyar változattal kapcsolatban vannak félelmeim.

Elvileg szigorúan ellenőrzik a magyar kiadást is, s rengeteg kritériumnak meg kell felelni, ahhoz, hogy a Survivor nevet megkaphassa egy reality.

A körülményekről, a feltételekről Sixx írt miután meglátogatta a helyszínt:
A Survivort látni és megszenvedni

A leírás, a cikk alapján joggal bizakodhatunk, de az is bizakodásra ad okot, hogy itt ránézésre sem cica-pic’ákat és metroszexuális kis alfahímkedő cicafiúkat válogattak össze húszas intelligencia hányadossal.

A szereplőkről. ill. promóvideók:
[link]

Istenes Bence eddig elég tenyérbemászó volt, de az utóbbi időkben már - így 30 éves korára - úgy nézett ki, hogy kezd férfivé cseperedni, de egyelőre még mindig kérdés az, hogy elbír-e a feladattal.
Azért valljuk meg, nehéz egy Jeff Probst - kalibert hozni Magyarországról :D

De a szereplők között is nehéz lesz olyan karaktereket találni, mint pl. Parvati, Russel Hantz, Ozzy, Boston Rob... :)

[ Szerkesztve ]

(#2) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Elsőre beránt az RTL Survivorja

"Vannak ikonikus, megkerülhetetlen műsortípusok a tévében, olyanok, amikkel elméletileg nem lehet tévedni. Ilyenek a tehetségkutatók és a valóságshow-k, amik, ha nem égeted ki a formátumot idő előtt, megbízhatóan hozzák a célcsoportot, és ha abszolút nézőszámban nem is, de arányaiban a nézettségi lista élmezőnyébe pozícionálják a kertévéket. Már ha nem spórolnak a megvalósítással, és nem lesz olyan gagyi, mint a Survivor első két évada volt az RTL-en, amit A sziget alcímmel toltak adásba vagy 13 éve, és szeretnének nagyon elfelejteni. Pedig nem kellene, mert az a Survivor, ami ma este kezdődik a csatornán, olyan messze van az elődtől, mint a Grammy-díj Fásy Zsülikétől."

(#3) rushty


rushty
senior tag

[link]

Revolut meghívó pü-ben

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.