- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
normal
tag
válasz
sestertius
üzenetére
FA-hoz akkor kell az SC, ha hivatalos szerveren szeretnél játszani.
FA-val csak az új fajjal tudsz játszani ott, minden más helyen és módon bármelyikkel.Ha tetszik az SC és az FA, az SC2-vel ne szomorítsd magad.
Lebutított eszetlen bénaság.
-
normal
tag
válasz
sestertius
üzenetére
Nem mondod?
Akkor igen kellemes meglepetés vár rád úgy 2 nap/fél év múlva.
Az új kampány, egységek, és az új játszható faj mellett sokat dobtak a kezelőfelületen, nem eszik anynit a képernyőből.Ó, ha FA-ból tudnám játszani az SC kampányát!

-
normal
tag
válasz
sestertius
üzenetére
Supreme Commander
Forged Alliance -
normal
tag
válasz
sestertius
üzenetére
Nagy segítség a játék közben az F1 - megmutatja a billentyűket.

SC vagy FA amit próbálsz? -
normal
tag
válasz
sestertius
üzenetére

-
normal
tag
válasz
sestertius
üzenetére
Alapban nem _kell_ hozzá fizetős szerver, mert beírod a haverod által indított játék IP-jét és portját, és megy, többen.
Ügyes, mert a neten keresztül csak az megy, hogy hová katintottál az egérrel - viszont ezért a leglassabb géphez alkalmazkodik a játék, mert mind leszimulálja pl a lövedékek fizikai mozgását.
Ha van kedved Forged Alliance alapon egy kis modolt játékhoz és bírod az angélus nyelvet, kukkantsd meg a leírást, és a képeket itt, és játssz velünk, hagyunk időt a megismerésre:
leírás: http://www.xfire.com/blog/normal72/2118952/
képek: http://www.xfire.com/profile/normal72/screenshots/?view#106582537
és a fileok, benne info.txt a magyarázattal: http://normal.csucs.hu/cucc/FA/ujcucc.zipIlletve a leírás alján találsz egy INSTALL szekciót is.
Szólj, ha érdekel, hagyjuk az újakat kibontakozni, csinálhatsz nyugodtan bázist, amit nem támadunk, csak a támadó csapataid ellen védekezünk, kísérletezhetsz nyugodtan.
-
normal
tag
válasz
sestertius
üzenetére
Én is megvettem, mert jó játék. 2-3000 Ft talán, de lehet, hogy 5!

AForged alliancéhoz nem kell az előző rész, minden működik benne - csak hivatalos szervereken nem tudsz csak seraphimokkal játszani.
Mi neten át lanozunk. -
Hedgehanter
őstag
válasz
sestertius
üzenetére
En arra gondolnek hogy vedd meg az eredetit, fillerekbe kerul es tuti menni fog....

-
normal
tag
válasz
sestertius
üzenetére
Először próbáld megpatchelni az installált verziót a legutóbbira, aztán innen: gamecopyworld.com tudsz leszedni no-cd patchot, bár szerintem nem kell hozzá.
Én adminisztrátor módban indítottam, és installáltam.
W7 alatt, XP3 kompatibilitási módban.Neten a következőket találtam:
próbaképpen deaktiváld a vírusirtódat
installáld újra a directxeketOlvasnivaló:
http://forum.gaspowered.com/viewtopic.php?t=11446
Különös takintettel a 3gb enablerre, ha 32bites oprendszered van.
-
normal
tag
válasz
sestertius
üzenetére
Hmm, attól függ, milyen oprendszert használsz, van egy LOG, ahol összegyújti 3 fajtába csoportosítva a hibaüzeneteket.
Neked az applications kell.
Driverfrissítés, videókártyahőmérséklet, pc-ház takarítás, és egyéb alapok megvoltak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest