Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Flashy
veterán
minden iskola tök mást tanít, ezen túl sok minden megvitatnivaló nincs.
-
khalox
őstag
Én nem tudom, melyik bolygóról jöttél (tényleg, melyikről :F :))) , de középiskolában sem kérik a turbo pascalt - sőt egyáltalán semmilyen programozási nyelvet... kizárólag abban az esetben kérik, ha a tanuló emelt szinten akar érettségit tenni informatikából. De akkor sem ragaszkodnak a Turbo Pascalhoz - hanem a verziót 2 évvel az érettségi előtt kell rögzíteni (tehát amit tanul...)
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Hogylehet az, hogy altalanosban a gyerekek tanuljak az MS paintet, meg minden alap dolgokat (ezzel nem a sulit akarom becsmerleni) es kozepisoklaban meg mar a turbo pascalt kerik?
Nekem erdeke, de lehet, hogy valamit rosszul tudok/értek.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Linux Mint
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest