Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok,
újra itt, meghánytam-vetettem a dolgot és most egyszerűen tiszta szívvel nem tudnék többet autóra áldozni, 1.5 körülig meg nem találtam jó Subarukat, úgyhogy fel is hagytam a kereséssel, aztán szembejött ez a hirdetés és felkeltette az érdeklődésem. Szimpi a leírás, jóknak tűnnek a képek, lehet meglesem a gépet, bár nem Forester volt az elsődleges kiszemelt.
Ha esetleg van véleményetek róla így hirdetés alapján, ne tartsátok magatokban.
-
Bad Pritt
félisten
Pont akartam írni, hogy mióta aktívabban keresek autót, azóta figyelem az utakat Subaruk után kutatva és alig látok, erre ma sétálok a Material Centertől (ahol pl a G1 Gokart is van, Qru érdeklődött utána a másik topikban) a Lehel utcai villamos megállóig és ezen a kb 200 méteren elmegy mellettem 5 db mindenféle Subaru, köztük egy mostani gerenációs Forester is, szerelem lett első látásra.
-
Bad Pritt
félisten
Tényleg furcsa a Legacy vezetőülés méretben. Nem kicsinek mondanám, inkább nem tudom beállítani a hosszú lábaimra. Sajnálom nagyon.
-
Bad Pritt
félisten
Hát lehet az lesz, ebben az ársávban ezt az egy autót találtam, ami megérne egy megtekintést szerintem.
Amúgy most kezdtem figyelni a Subarukat a forgalomban is, láttam egy Levorgot egyik nap, képen nem tetszett, de élőben nagyon fenevad.
-
Bad Pritt
félisten
Igen, tudom, múltkor beszélgettünk is róla, megnéztem azt a Jazz-t, amit linkeltem, de kb 10 perc után rájöttem, hogy hosszúak a lábaim hozzá sajnos.
Úgyhogy most kell egy B terv, hétvégi kirándulás pont kapóra jött az Imprezával.
2 liter szívóval nézegettem a kocsikat, igazából mivel nincs sok eladó Subaru ezért gyorsan átpörgettem az összes Impreza, Legacy, Forester hirdetést, de kevés olyan van, ami tényleg megfelelő lehetne.
Azt a kék 3-as Imprezát én is néztem, csak nincs 2 millióm rá sajnos, pedig tetszik nagyon.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy érezni is lehetett a kocsin, hogy masszív.
Amúgy adott keretből (1.5 millió top) melyiket ajánlanátok inkább, Impreza gen2, vagy Legacy gen3/gen4? Ahogy látom az itteni Subaru kontingens inkább Outback-ekből áll mondjuk.
Most nagyon rákattantam amúgy, amióta sajnos rájöttem, hogy a Jazz-be kicsit nehézkesen férek be (kosaras alkat vagyok), keresnem kell valami mást, úgyhogy igyekszem utánaolvasgatni a Subaru-s dolgoknak is.
Szerk.: kombi kell mindenképp.
-
Bad Pritt
félisten
Ez mondjuk megmagyarázza, miért nem ajánlja senki a gen2 Imprezákat az 1.5R motorral... Előző hétvégén volt szerencsém egy 2 literes Imprezához, szerelem első látásra, felcsattantam hahu-ra és kb nem létező jármű.
Olyan másfél milláig nézegettem, 1.5-ből van csomó.
Forester nem tetszik, Legacy jó lenne, de az már tényleg nagy (bár könnyebb papíron, mint az Impreza, ez lehetséges?), Outback csak 2.5 van, pedig az is tetszene. -
Bad Pritt
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- OLED monitor topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest