Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dewri

aktív tag

válasz Dagohun #7 üzenetére

Üdv. Én most találtam rá véletlenül a játékra, pár csata után nagyjából tényleg ezek a dolgok látszanak.

Mondjuk majd magasabb szinten a "minden fegyvert nekem kell kezelni élmény" lehet, hogy rémálom lesz, mikor jönnek a torpedóbombázók, miközben melléd ér a romboló és szemből érkezik a csatahajó, neked meg 1 kezed van 3 fegyverre...:)

A grafika kicsit cseles, mert bár nem csúnya, de nem olyan szép mint a WoWs, ugyanakkor high beállításon rendesen kiüti a gépet, butítani kell erősen, hogy 40 fps kijöjjön valahogy. De még így is szép. A mai napig szívesen játszok a Wolfeinstein 3D-vel, Doom 1-2, Diablo 2, stb játékokkal, szóval a grafika nem a legfőbb szempont nálam... :)

A torpedók célzás-rásegítésének hiánya hatalmas pozitívum. Meggyőződésem, hogy ha kivennék a rásegítést a WoWs-ból is, akkor hirtelen jelentősen visszaesne a DD-CV hordák létszáma... Ebben a játékban is minden gyökér fossa a torpedókat, de mivel nincs segítség, simán kikerülhető a jelentős részük. És ez már most kb akkora többletet ad a játéknak a WoWs-al szemben, mint amekkora élmény a teljesen arty-mentes Ground War Tanks játékkal játszani a WoT után... Más kérdés, hogy így én se találok el semmit ami mozog még másfél km-ről se torpedóval, de ez legyen a legnagyobb probléma... :DDD

A tengeralattjáró hatalmas újdonság, de egyelőre még nem éreztem rá. Lassú, ugyanakkor nem lehet korlátlanul merülni vele, mert elfogy a "zoxigén" és olyankor fel kell jönni. És ha épp egy csapat enemy van az arcodban, akkor is fel kell jönni... Torpedórásegítés itt sincs, első körben egyetlen találatom se volt, pedig lőttem mindenre amit megláttam. Még ki kell tapasztalni az élesedést és a lőtávot itt is... Nem rossz, hogy több nemzetnek is van tengeralattjárója, így nem csak német privilégium, lehet válogatni.

A hangok nekem is tetszenek, az ágyúk döreje, a lövedékek süvítése, a tengeralattjáró pittyegése nagyon hangulatos.

Van beépített replay funkció, ami menti a köröket és játékon belül vissza lehet nézni. Sajnos csak 40 sec oda-vissza pörgetést tud, ez minden vezérlés benne, ráadásul erős fáziskéséssel mutatja a találatokat valamiért, tehát a lövés/torpedó már gég elhagyta a célpontot, mikor mutatja a becsapódást és a sebzést... De legalább van. 20 gigás "kis társánál" még mindig nincs... Ez meg csak 8 giga.

A legénység felépítése/képességei elsőre elég összetettnek tűnnek, ezt még behatóan tanulmányozni kell, mert nem hasonlít az eddigi játékokban megszokottakra...

A játékosállomány sajnos tényleg a legalja, ez pár kör után leszűrhető volt. Ha lehetséges, ezek még agyhalottabbak mint máshol, ráadásul a csapatsebzés nemcsak véletlen: volt olyan kör, ahol rögtön indulásnál az egyik paraszt sebzett ágyúval 30 körül a másikon, mire az úgy megtorpedózta viszonzásképp, hogy 22 hp-ja maradt a gyereknek. Több körben is láttam -1 killes idiótát saját csapatban, de szemben is. Volt egy 15-0 köröm is, ez elmaradhatatlan ha online CSAPATjátékot játszik az ember...

Szóval egyelőre tetszik a játék, de ebben még benne van az újdonság varázsa is. Mindenesetre a kevésbé életveszélyes torpedó jót tesz a játékmenetnek. A Kawachival mentem egy kört, nem gyújtottak ki 5 másodpercenként, ez is újdonság volt. Lehet, hogy itt végre lehet használni a csatahajókat hosszabb távon is. Remélem, mert a WoWs-ban már teljesen tönkretették őket. :O

Játszik amúgy valaki komolyabban, vagy csak WoWs levezetőnek használjátok néha?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés