- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDevil
aktív tag
Vissza kaptam az accountomat!!!!

-
BlackDevil
aktív tag
válasz
zolika195
üzenetére
Szia. Sajnos elég sok idő mire válaszolnak...
Nekem 08.08-án lopták el, 13-án írtam ticketet újra, mert az elsőhöz hozzáfért a hacker.
Sajnos azóta sincs válasz a supporttól! 77.80 euróm elkőltötték, meg pár jobb cuccom elcserélték.
Lehet lockolni az accountod, hogy ne tudjanak cserélni meg eladni. Én erre későn jöttem rá sajna. Bővebben itt olvashatsz a lockolásról! Sokan írták, hogy 1,5 - 2 hónap de volt akinél ez 3 - 4 hónap volt. Sok sikert és kitartást!Szerk.
A többi kérdésedre az én ügyem megoldódása után tudok választ adni. -
BlackDevil
aktív tag
Csináltam újat, de sikerült a másikat is megváltoztatni. Accountom lockoltattam. Nekem csak bankkártyás vásárlás volt én csak azt adtam meg. Meg van egy kulcsom is amit már aktiváltam az ellopott accountomon regebben, de az nekems csak digitalisan van meg txt-be mert azt nyertem.
-
BlackDevil
aktív tag
Hali.
Ma feltörték az accom és oda lett 74.03 euro
Hívott egy tag jatszani. Beléptem és adtak ts ip-t be akartam lépni de valami audio plugin errort adott. Meg egy linket a ts3-on belül. Leszedtem és elindítottam. Emezek kiléptek partyból és már ki is baszott steam. Jelszot se tudok modositani mar mert a mailt valtoztattak. Az email cimem is vhogy feltortek es igy azz account oda meg a penz is. Steam ticketet irtam sz@r kis angol tudasommal, erre meg oda is irogat ez a tetulada fereg. Segitsetek pls mi a sz@rt csinaljak. -
BlackDevil
aktív tag
Hali, sanda gyanúm hogy fel akarnak törni! Ismeretlenek jelölgetnek be kb. minden nap és ha elfogadom kamu steamcommunity linkeket küldenek. Olyan ürügyekkel hogy vegyem fel a barátjukat vagy az ő tároló akkjukat csere céljából, és hogy ők limit miatt nem tudnak felvenni... Legelőször majdnem bedőltem még valami progit is letöltetett velem az egyik ilyen kamu oldal. Ezt le is szedtem de nem nyitottam meg mert kamu szaga volt. Hála megfontoltságomnak beírtam steam progiba a srác nevét és nem volt olyan!! Megnéztem többször is majd a linket amit adott ami nem volt megeggyező a steamcommunity-vel. 1-2 eltérő/hasonló betű... Az oldal persze full olyan mint az eredeti! Egy ideig elfogadtam mindenkit barátnak és aki ilyet küldött az kapta a Report/Block/Delet funkciókat. Ezt meguntam így már mostanában megnézem steam lvl-jét aki fel akar venni + a játékait. Szinte már profi vagyok annak megállapításában hogy melyik akkount kamu! Viszont ez elég unalmas és a normális játékosokat nem szeretném még véletlen sem blokkolni! Van erre valami megoldás hogy ne legyek céltábla? Nem akarok privát profilt!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet lockolni az accountod, hogy ne tudjanak cserélni meg eladni. Én erre későn jöttem rá sajna. Bővebben