Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
őstag
Mondjuk kitűző szempontjából jó ez a Sale, még nem költöttem egy forintot sem és már 30-as szintű. (és Steamen összesen egy Handsome Collectiont vettem idén kártyapénzből néhány héttel ezelőtt)
A Corgi nyert amúgy tegnap is, te már a mai eredményt nézed, ahol 5. helyen van (persze nem tudom, hogyan, de nem marad sokáig így szerintem)."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Segal
veterán
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
sagem
addikt
Az a durva, hogy ez a sokak által égbekiáltóan pofátlannak tartott részesedési arány iparági standard egyébként, ennyit kér az Apple is azért, hogy a piacára engedjen, meg a Google is, ellenük mégsem tüntet senki..ki érti ezt Lehet, hogy sok, de nem egyedi eset. A mostani szélre kitalált játékuk tényleg hülyeség, és technikailag is gáz, mondjuk a rajzok, stílusa az pont nem, az nem gagyi, hanem direkt ilyen, egy létező stílus, az más kérdés, hogy nem tetszik. Nekem nincs velük bajom pl. bár ez lenne a legnagyobb gond ezzel az izével
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ssgk
aktív tag
nem tudom ki használ egyáltalán szeles" hátteret xD
Ultragáz az összes(#100676) Pangelus: Egyedül az a baj hogy hiába kapok egy 90% os achis játékra ilyn 10k pontokat ha max naponta egy 100 ast tudok kivewnni belölük ...
Ja és az ingyen sorsolt játékok:
Kb 0.001% az esély hogy napit és 0.004% hogy esemény végén kisorsoljanak FELTÉVE hogy csak' 5mill körül vannak a top 3 csapatba ami eléggé alul lőtt szám így ezek inkább a max esélyek...
Ja és még feltétel hogy legyél benne egy nyertes csapatba.
Bíztató nam ? xD[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
továbbá megmaradtak ugyan azok a betegségei ami miatt betából kiléptem ^^) kliens böngésző k.o. játék alatt átfedésben egy idő után, lagok a játékban, végül teljes sztim kliens fagyás játék újraindításával persze...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
törölt tag
Nem kötök semmit semmihez. Érdemes pár pc-s facebook csoporthoz csatlakozni. Hát az agyam néha eldobom milyen emberek vannak és próbálják maguk megoldani a pc-s issue-kat.
Én arra akartam kilukadni, hogy ha nálam szar valami, akkor a szoftver fos, minden fos. Hogy lehet, hogy másnál jó? Tuti szar a szoftver.
Magamból indulok ki igen. Intel/Nvidia. És nincs semmi szar a gépemen csak ami kell. Érdekes nálam nincsenek szoftver bajok. Nem csak a steam-el.Csak nekem olyanok ne szórják az igét, akik win10-re még mindig vírusirtót telepítenek. Meg gép optimalizálót. CCleanert meg ilyenekt.
Kiszálltam.... Over and Out. OFF off
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
hasonlóan érzek... de steam tageknél is ott van
Popular user-defined tags for this product: Walking Simulator Story Rich Open WorldPrivátot hamarabb észreveszem
-
Samus
addikt
Engem leginkább az zavar, hogy most nem tudom, mi van. Továbbra is törölt, továbbra is semmi. Már annak is örülnék, ha jönne mail, hogy visszatérítés. Legalább tudnám, hogy mi a helyzet.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Segal
veterán
Tessék menni vásárolni
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
rinsz
tag
Igen sajnos kaptam egy végleges kitiltást, most írtam a PUBG supportnak hátha lesz valami. Igen volt rajta guard, sajnos azonnal leszedett róla mindent guard, telószám,email címet megváltoztatta. Remélem feloldják a bant mert életemben nem csaltam egy játékban sem.
Úgy tudta ellopni hogy hülye voltam és rányomtam egy linkre.Ha privátot írsz, akkor azt is írd oda mi után érdeklődsz!
-
bepken
veterán
45 euróért kapsz 5k zsetont, ami 4,5 eurós kedvezmény a következő vásárlásból (ergó 10% kedvezmény)
az Epic egy fellendülőben lévő, de még bőven gyerekcipőben totyogó bolt (???), tehát nyilván olyan dolgokat is meg kell tennie, be kell vállalnia (khmm...azért olyanokat szerencsére nem... ), amin a Steam már sok sok éve túl van.
a Steam már nagyon régóta nem arról szól, hogy olcsó tudsz náluk vásárolni....ellenben én zsinórban szerzem be nálunk teljesen ingyen a (na jó...pér éves) triplaÁ címeket kártyapénzből. ami, lássuk be, azért nem olyan rossz
arról eddig én se tudtam, hogy már büntetik a kártyapénzből vett giftekkel való bizniszelést, de...én egyébként ezt is simán meg tudom érteni, teljesen jogos dolognak tartom, ha egy cég nem engedi, hogy elfollyon a pénz a kezei közül. a nyerészkedést meg szintén köztudott, hogy sosem csipázták.
szóval lényeg: lehet, hogy nem olcsó, lehet, hogy egyre szarabb....de nem fogsz tudni jobb alternatívát mondani
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
ugforma
tag
”Thank you for the provided information. We have redirected your request to our refund manager, please expect to receive an update to the email associated with your payment within two business days.
Thank you for your patience.”Xsolla tegnapi válasza. Na most már elvileg jól haladok
-
De4d
őstag
Pont ez a bajom nekem is, mindig várom a "csodát" hogy na majd most. De a legtöbb tényleg mindig évek óta ugyanazt az akciót kapja. Kb az első adandó alkalommal ugyan úgy érdemes megvenni, mert kb nem fog az alá esni, de persze amíg annyira nem kell, és van még bőven a listán parkolópályán cucc, addig minek is venné meg az ember, főleg hogy úgyis lesz még olcsóbb elv alapon, de valahogy sose. A fallout 4 gotyot nézem már 2 éve de mindig ugyanannyi, még mindig van félretéve játék, de azért ha kapna egy igazán jó akciót akkor arra beruháznék már.
Minden jó, ha a vége jó!
-
Micsurin
nagyúr
Köszönjük!
Akkor csak marha hülyén néz ki, hogy nekem ~80 órával van 6 neki meg 9 órával full.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Apollyon
Korrektor
Azért a Valve-nak mocskos sok raklap pénze van már a steam-ből, és ugye hardvert is árulnak.
Epicgames kliens botrányos a steamhez képest. Meg a steam szinte komplett ökoszisztémát épít a játékod köré (fórum, workshop stb.).Persze én szurkolok az epic-nek, de azon kívül, hogy egy game launcher, vállalhatatlan.
Egyelőre annyiról van szó, hogy epic games is akar egy szeletet a valve tortából. De máshogy nem tudnak usereket átcsábítani, csak erősebb ingyenes címekkel.
Valve meg megteheti, hogy gagyi játékokat adjon, mert már annyira nagyra nőtt, meg kb. mindegy már.A régebbi steam sale-eken (summer sale, winter sale stb.) azért voltak klassz ingyenes dolgok. Pl. karácsonykor ingyen left 4 dead 2 és barátai, meg ilyen feladatokat kellett csinálni, és kaptál ingyen játékot meg egyebeket.
Ilyen már sajnos ezer éve volt, sehol sincs már mindez. De akkortájt kb. ottvolt a steam népszerűségben mint most az epic (az most mindegy hogy mennyire volt akkor fejlett).
Ma meg már ott vagyunk, hogy átlag napi 20 millióan vannak bejelentkezve steamen. Szal kb. leszarják már az ingyen játék akciókat (persze most is van, de az inkább játékdeveloper kérdés).Szal meglátjuk mi lesz, de epic nem tud annyi ingyen játékot adni, hogy veszélyeztesse a steamet, vagy egyáltalán valami versenyt generáljon.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest