Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
Javasolnám esetleg a Game Pass elérhetőségét is betenni, PC-sek is kihasználtják, így kedvezőbb némileg a játék ára. Plusz Play Anywhere, tehát PC és Xbox is mehet, egyszeri beszerzéssel.
Annak ellenére, hogy semmi kimagasló nincs benne (sőt), mégis be tud szippantani egy kis bóklászásra.
One X-en natív 4K mellett 30 fps, de volna még mit optimalizálni rajta jócskán.
Már 2 emberem halt éhen, úgyhogy javaslom a kajagyűjtő pontok mielőbbi felederítését (az üzemenyaglelőhelyek után)... még most sem találtam sokat, úgyhogy inkább megyek is guglizni a tippeket.
-
johnbl
csendes tag
Hali, üdvözlendő ötlet

Szívesen játszanék multi-ban, ehhez keresek játékosokat

Üdv.
PS.: Az első résszel több száz órát játszottam, a második részbe tegnap kezdtem bele. 5 óra játék után: sajna tényleg nem durrant akkorát, mint kellett volna, de egy pár hétig biztos, hogy zombikat fogok öldösni. U4 motoros játékhoz képest szerintem tök jól optimalizált lett. Megvan az a nyomasztó hangulata, mint az első résznek, ha a teljes árát nem is, de 1-2 hónapnyi game pass-t mindenképpen megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DJI Osmo Pocket 3
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest