Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neo...
aktív tag
De le kell tolteni ha nem veszem meg ! Már a broodwart !
-
Poctar
senior tag
Mond, mióta vagy szgép közelében? Mióta Sc-zel? Szoktál magadtól próbálgatni dolgokat?
Akkor, ha megkérhetlek próbáld meg a broodwart felrakni az eredeti Sc-re és meglátod nem kéri majd a serialt
Ha ez megvan Join To Bnet.
Hidd el menni fog.
Serial csak az Sc-hez kell. A Bw-hez nem.
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
Ha a gyors net elött leszek, akkor gamlhatunk egyet. A mobilos net kicsit lassú, igaz multkor nyomtam 1v1v1-et és tökéletesn ment a game. Ha van kedved nyomhatunk holnap este egy gamét. Az idő este 9 után tökéletes.
Szóval amit olvastál fenntebb az csak egy egyszerű ízelítő a kézikönyvből. Nekem annó megveték karácsonyra a dobozos StarCraft-ot. Ebben volt kézikönyv, épület és egység táblázat, 1 db reklám valamint az Eredeti StarCraft.
Csak akkor kapsz kézikönyvet, ha dobozosan tudod megszerezni. Sajnos ez ma már nem a legkönnyebb dolog. Én mostanság csak tokos verziót láttam, amiben a BroodWar is van. Vettem egy ilyet. Sajnos ehhez nem kaptam semmi kézikönyvet. Így pl nem tudom, hogy a BroodWar-hoz adtak-e ki külön kézikönyvet.
A lényeg, hogy vegyél dobozos verziót és akkor lesz neked is kézikönyved.
A 3 regényt mindenféleképen olvasd el.
Ha nem sikerül beszerezned a kézikönyvet, akkor scannelek egyet és felrakom a netre,ha ezzel nem sértem a törvényeket.
[Szerkesztve] -
Neo...
aktív tag
Nem tudok ennyire angoll
Egyépként a Star Craft a legjobb Játék amivel jáccotam éltemben és uzni fogom akár 20 év mulva is ! ha addig be nem tiltják -
Neo...
aktív tag
de akkor csak ennyi van a Sc ben ha megveszem ?vagy ez csak izelito ?
-
VladimirR
nagyúr
akik nem csak olvasni, hanem jatszani is szeretik a starcraft-ot, azok nezzenek be ide, s osszejohetunk egy-egy meccsre (sok v sok rulzz)
Bővebben: link -
Poctar
senior tag
Én is a kézikönyvről beszélek...
Bátorkodtam bescannelni a kézikönyvemből a Xel'Naga-s részt. Most leírom azt amit, te angolul írtál le. Íme:
Az Xel'Naga faj bukása
A siker, amire olyan büszkék voltak, az xel'nagák számára végzetes pusztulást hozott. Az Overmind, mialatt lassan kiterjesztette magái az űröe, tudatára ébredt az xel'naga vtlághajóknak, amelyek fenyegetően ott lebeglek a Zérus egén. Az xel'nagák, mivel állandó felügyeletet tartottak az Overmind felett, borzadva látták, hogy az eltépte a pszichikai kapcsolatukat, lényegében elrejtve magát előlük. Mivel szüksége volt arra, hogy a korábban már buja őrjöngésbe hajszolt szolgálóit lecsillapítsa, az Overmind a már ürutazó zergeket rajokat a gyanútlan xel'nagákra uszí-lotta. Az ősi faj meglette, amit csak tehetett, hogy meggátolja a zerg roham szűnni nem
akaró áradatát, de végül is erőfeszítéseik hiáfaavalóak voltak. Hullám hullám után, a zerg rajok kalapáltak a xei'naga hajók megerősített testén, s kifáradás legkisebb jele nélkül. Néhány órán belül a zergek áttörték teremtőik védelmét és elsöpörték az xei'naga flottát.
Mialatt az xei'naga fajt nagy egészét a zergek dühöngő, genetikus forgószele felemésztette, az Overmind kinyerte urainak ismereteit és éleslátását. Az Overmind ezer és ezer érző lényt dolgozott be magába, amitől sokkal hatalmasabb leit, mind valaha is gondolta volna. Megtudta a szent Khaydarin Kristályok titkát és megkezdte ezeknek az, energiáját is magáévá tenni. Az evolúció és protogenetikus fiziológia mély ismereteinek segítségével, amelyeket az xel'nagáktól szerzett, az Overmind képes volt az érzékenység szintjét sok zerg. Génvonulatban megnövelni, míg azért teljesen az irányítása alatt tudta őkettartani.
A xel'nagák emlékeinek ízekre szedésével az Overmind tudomást szerzett a minádnyi fajról, amelyre valamikor is hatással volt az ősi faj. Az xel'nagák részletes genetikai naplót vezettek minden fajról, ezzel most az Overmind számára tiszta áttekintést adva, melyiknek milyen erősségei és gyengeségei voltak. Ami a legfontosabb volt, hogy az Overmind értesült egy kiemelkedően erős, ''protoss''-ként ismert faj létezéséről, akik a galaxis pereme közelében éltek. Az Overmind már akkor tudtam, hogy a protossok és a zergek végül elkerülhetetlen, apokaliptikus konfliktusba kerülnek.
Szerintem ebből csak az derül ki, hogy a Xel'Naga flotta nagy része veszett oda a zergek elleni csatában. Gondolj bele, hogy mekkora területük volt a Xel'Naga-nak. Ha legyőzték volna őket, akkor nem lenne Protoss, se Terran faj. Akárhogy is a Xel'Naga-k elmentek egy másik galaxisba.
Van egy olyan hír (de ez nem megerősített), mely szerint lehetséges, hogy a StarCraft 2 alcíme a Xel'Naga-k visszatérése lesz. Nem lenne roszz.
Kell még bizonyíték? -
Poctar
senior tag
Erre biztosan megrendelheted a könyveket:
Bővebben: link
Még én is nyomom a gamét, szinte minden nap. Bneten szoktál gamolni? -
Garfield
aktív tag
LOOOOL Ez a kép nagyon ott van !!!! Ezt kicsit élesebben meg tudod csinalni ? kellene háttérnek ! Mivel montitoztad rá ? (Lehet láma kérdés)
De ez odabaszós lép lett !
A könyveket hol lehet megvenni ? Imadom ezt a gámát ! Mai napig toljuk a sracokkal neten ! Szamomra csak ez az egy strategiai jatek letezik ! -
Hujikolp
őstag
HUHA! LEKAPTAM A PROTOSSOKAT AZ UTCÁM ELÖTT:
-
Hujikolp
őstag
Én ma olvastam el mind a három könyvet és tetszett.
-
neduddki
nagyúr
válasz
VladimirR #24 üzenetére
HI!
Hat kerle ha jol tevedek Szirmabesenyo es Szeged kooztt nem nehez naffalut utba esjteni:- )))
Amugy ok: Bővebben: link
udv
neduddki -
-
VladimirR
nagyúr
-
Bővebben: link - itt olvasható a játékhoz kapott kézikönyvben olvasható előtörténetek angol változata.
-
Én a kézikönyvről beszélek...
Angolul itt van a story:
''THE FALL OF THE XEL’NAGA
The pride in their achievements proved to be the fatal downfall of the Xel'Naga. The Overmind, while slowly expanding itself into the void of space, became aware of the mighty Xel'Naga world-ships hovering ominously above the skies of Zerus. The Xel'Naga, having kept a constant watch on the Overmind, were horrified to find that it had actually severed their psychic link, effectively hiding itself from their view. With its need to consume driving its minions into a lustful frenzy, the Overmind launched the now space-faring Zerg swarms at the unsuspecting Xel'Naga. The ancient race did what they could to stem the tide of the ever-advancing Zerg onslaught, but in the end their efforts were in vain. Wave after wave of Zerg swarms hammered the reinforced hulls of the Xel'Naga's ships with no signs of abatement. Within only a few hours the Zerg overran the defenses of their creators and laid waste to the Xel'Naga fleet.
As the greater whole of the Xel'Naga race was consumed by the raging, genetic whirlwind of the Zerg, the Overmind gained the knowledge and insights of its masters. The Overmind processed thousands of sentient beings into itself, causing it to grow far more powerful than it had ever imagined. It learned the secrets of the sacred Khaydarin Crystals, and began to incorporate the energies of these Crystals into its own. Through the intimate knowledge of evolution and proto-genetic physiology gained from the Xel'Naga, the Overmind was able to increase the level of sentience in many of the higher Zerg strains, while still keeping them fully under its control.
Through dissecting the memories of the Xel'Naga, the Overmind was made aware of the myriad races that had at one time or another been influenced by the ancient race. The Xel'Naga had kept a detailed genetic history of each race, giving the Overmind a clear understanding of their respective strengths and weaknesses. Most importantly, the Overmind learned of an exceedingly powerful race that lived near the galaxy's fringe known only as the Protoss. The Overmind knew then that the Protoss and the Zerg would be caught in an inevitable, apocalyptic conflict.''
Ez nekem azt mondja, hogy a zergek kiirtották a teremtőiket... -
-
Poctar
senior tag
-
Poctar
senior tag
A A Xel'naga-k nem pusztultak ki. Egyszerűen tovább áltak, miután a zergek legyőzték a legnyagyobb seregüket. A protossok, meg átvették a területük 2/3-át...
Tényleg jobb lenne az elejétől olvasni a storry-t, de ha belegondolsz, akkor rájösz, hogy már ismerjük. Nem lenne jó üzleti fogás 2 megírni ugyanazt. Persze azért nem ártana egy kicsit bővebben írni az elejéről.
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
Tudom, hogy Hujikolp már írt egy linket, de mivel ez nem teljes ezért kiegészítem egy kicsit
Bővebben: link
Így nem kell keresni. -
-
bdav
őstag
az a baj h. a történet kb. annyi votl h. jöttek a protossok meg a zergek meg a terranok is és gyakták egy kicsit egymást. ez még nem lenne baj, de nem is volt jól megírva igazán. az a helyzet hogy ami egy játékban jó történet, az egy filmben vagy könyvben már nem biztos hogy működik, illetve sok múlik az írón is. Elképzelhetőnek tartom hogy a Tűzkeresztség sokkal jobb, mivel a terra hadjárat kapásból sokkal több eseméynt tartalmaz, és összességében azt egy olyan történetnek gondolom, ami elmenne könyvben is. a Teremtők árnyai storyja egyszerűen kevés ehhez, legalábbis nekem kevés volt. (eleve az arányokat megnézed: a teremtőket egy pályához hasonlítottam történetileg, a tűzkeresztség meg egy egész hadjárat. elég nagy a különbség sztem)
mod Niquisnek: ahogy a hszemből is átszik egyetértekDio2-3 még nem volt meg de vmikor majd betervezem (msot HarryPotter 6 abszolut elsőbbséget élvez mindennel szemben
)
'' De a Diablo könyvek nagyon jók, főleg a 2. és a 3. Mert nyújtanak valamit irodalmilag is.''
ezektől a könyvektől én nem is várom azt h. irodalmilag rendben legyenek (sőt relative kevés olyat olvasok amire ezt igaznak tartaná a legtöbb ember) de azért egy minimális színvonal kéne h. legyen...
[Szerkesztve] -
Niquis
aktív tag
Osztom! A Teremtők árnyai küszködik néhány elég gáz problémával. Egyik, hogy olyanoknak is készült, akik nem játszottak vele, ezért felvállalja, hogy bemutatja a felbukkanó egységeket. De ezt elég bénán teszi. A sztori tényleg kevéske. Azt érzem rajta, hogy az író nem igazán törte magát, hogy beleéléssel írja meg, kábé átolvasta az egységleírásokat, aztán adjunk valami szart a tömegnek. Egyedül a pozitív karakterek miatt javult fel a könyv megítélése semlegesre nálam, na meg azért, mert a Starcraft örökös királyság.
De a Diablo könyvek nagyon jók, főleg a 2. és a 3. Mert nyújtanak valamit irodalmilag is. Utóbbiban annyira érzékletesen írja le a várost, utána kibaszottul féltem néhány éjszakáig.
-
Poctar
senior tag
Én még nem olvastam, dee rajta vagyok. Miért lenne baj, ha a story egy bonyibb pályájához lehet hasonlítani? Szerintem ezzel semmi gond. Emlékszem volt olyan multizásom, hogy 8 órán át gamoltunk az Octopus pályán. Igaz Ma már ez soknak tűnik, de nem ez a lényeg. A lényeg,hogy abból a 8órás ''páyából'' is lehetet volna írni egy könyvet. Ha igazán jó író valaki, akkor nem okoz gondot egy jó könyvmegírása. Lásd: Ámokfutás...
-
Poctar
senior tag
Miből gondolod, hogy nem lesz több könyv? Szerintem fognak még bőven írni Sc-s könyvet. Pl. Jó lenne egy Xel'naga-s is, amiben a zergek megtámadják a char melleti flotátt. Erre a csatára mindig is kíváncsi voltam. Sajnos a kézikönyvben nem sokat lehet róla olvasni. A másik az, hogy e csata után tünt el az ősi faj. Miért? Hova mentek? Stb?
-
Poctar
senior tag
Tegnap kiolvastam az Ámokfutás-t. Szerintem nagyon jó. A storry-t nem mesélem el, mert nem fogtok izgulni
. Így visszagondolva egész pörgős a könyv, nem számítva az épületek bemutatását. Szerintem kicsit uncsi az épületek bemutatása, de azért hasznos dolog, mert így többet megtudtam róluk.
A könyvet nem bírtam leteni. A végén meg boszankodtam, hogy már vége is. Azt hiszem a jövőhéten beszerzem a másik két részt.
A StarCraft tényleg a legjobb startégia. Én még ma is nyomom, ha tehetem akkor Bneten.
[Szerkesztve] -
A Teremtők árnyai szvsz nagyon jó lett. A Túzkeresztség gyakorlatilag az alapjáték terran hadjáratát írja le... Az egész könyv-mizériáról pedig az a véleményem, hogy ebből sokkal-sokkal többet ki lehetett volna hozni, mint ami elkészült... Szvsz a játékhoz tartozó kézikönyvben leírtak megérnek egy trilógiát, az alapjáték egy másodikat, a Brood Wars pedig egy harmadikat...
-
bdav
őstag
azzal mindenképp egyetértek h. a StarCraft minden idők egyik legjobban sikerült játéka, és baromi jó történetet is kreáltak hozzá a Blizzardos arcok,
DE
könyvek közül a 2.at, nevezetesen a Teremtők árnyait olvastam, és szerintem irtó béna volt. ha nem néztem volna hogy StarCraft univerzum, vagy nem vártam volna többet tőle a végére, simán letettem volna. nem igazán tudom megmondani h. mi nem tetszett benne, de leginkább semmi. a story nem nagy szám, kb. a játék 1 bonyibb pályájához lehetne hasonlítani, a nyelvezete sem az igazi, na szóval enm jött be. nem is érzek különösebb késztetést hogya többit elolvassam.
Ellenben pl. a Diablo könyv egészen jóra sikeredett (legalábbis az első kötet - csak ezt olvastam) -
Hujikolp
őstag
Eddig 3 rész jelent meg belőle. Az elsőnek a neve a Tűzkeresztség a második a Teremtők árnyai és van a harmadik rész ami szerintem egyáltalán nem kapcsolódik az előző két részhez, az Ámokfutás
Az első könyvet két nap alatt átnyálaztam suliba órána másodikat már lassabban mert megvettem a kiadótól neten (Bővebben: link ha jó) az nagyon frankó volt a hamadikat meg most olvasom az Ámokfutást és eddig jó úgy a felénél vagyok az atomrobbanás után úgy 10-20 lappal
! Ennyit elsőre és jó nyálcsorgatást az olvasáshoz!
Ja az ára 1300 körül mozog /db! én postán rendeltem + -
The DJ
addikt
A Starcraft a legjobb stratégiai játék ami miatt képes voltam hajnalig fennmaradni, az a játék, ami sosem felejtődik el.
És most van belőle könyv is?
Hát ez kell nekem!
Ha esetleg valaki tud egy kiadót, ahonnan lehet rendelni ne fogja vissza magát! -
Poctar
senior tag
Ebbe a topicba az eddig megjelent StarCraft könyvekről várnék mindenféle információt. Kritika, hiba, miért jó, stb... Szóval minden érdekel velük kapcsolatba.
Nekem ma sikerült beszereznem a harmadik részt, mely 1390Ft volt.
A címe: StarCraft: Ámokfutás
Bele olvastam már pár oldalt és idáig tetszik a könyv.
Most azon vagyok, hogy gyorsan elolvassam és beszerezem az első két részét. Valaki tudja, hogy hol lehet beszerezni őket? Lehetséges rendelés a kiadótól?
Nagyon örülök, hogy végre nem csak gamolhatok, hanem olvashatok is. Így teljesebbé válik a StarCraft univerzum. Már csak egy jó film vagy sorozat hiányzik és teljes a kör.
Azt hiszem StarCraft őrült lettem/vagyok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest