Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Carasc0 #47227 üzenetére
Valóban nem vagyunk egyformák, imádom a kommandós missziókat.
A kedvencem (nem csak ebben a játékban, úgy összességében minden játék kommandós küldijei közül), mikor a HotS kampány során a menekülő protoss hajó legénységét kellett kiirtani úgy, hogy csak a foglyodból kirobbanó lárvával kezdtél. Tiszta Alien feelingje volt.
Btw azzal a hajóval a mai napig nem tudni, mi történt, miután átvettük az uralmat, úgy is ért véget, hogy "várunk a parancsra", lehetne hozzájuk valami sztori majd...
-
Egon
nagyúr
válasz
Carasc0 #47227 üzenetére
+1.
No, letudtam ezt a pályát. Egyszer sem foglalták vissza a lock-okat...Gyorsan megcsináltam a 2. bázist, aztán leraktam valamivel több fotont és kétszer annyi pajzstöltőt mint korábban, előrébb raktam a dark templar-os előretolt bázisvédelmet a protoss ellenfél irányában (egy szűk helyre, ahol elakadtak bennük és a templarjaim jól meggyingyálták az ellent), aztán legyártottam egy bő tucat (14 db) főnikszet (én állat, el is felejtettem, hogy milyen hasznos a gravitációs sugaruk...
), egy tucat dark templar-t, meg egy tucat távolsági egységet (7 immortal-t meg 5 dragoon-t), és letúrtam a protoss bázist (alig volt 4-5 egység veszteségem, pedig nem is mikróztam különösebben - gondolom nehezebb fokozaton nem ment volna ilyen könnyen). Ezután pótoltam a veszteségen, és kb. ugyanilyen sereggel nekiestem a Terran félnek is (az már nem ment ilyen simán: elakadtam egy szűk átjáróban, és a tankjai meg a légi egységei csúnyán meggyingyáltak: a végére csak 4 db dark templar meg 5 immortal maradt (utóbbiból azt a verziót viszem, amely tud lőni sugarat a légi egységekre is).
A töküres pályán már nem volt nehéz dolgom...Szerk: a következő küldetés jól indul: Kerrigan-t (is) viszem, egyedül is szétkúr mindent...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest