Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
válasz
Ghoosty
üzenetére
ez az apm téma amúgy olyan vicces, nemrégiben elvertem egy srácot és utána fél óráig sírt meg osztotta az észt, hogy neki sokkal több apme volt és hogy tudtam mégis nyerni?

nem győztem neki elmagyarázni, hogy önmagában nem sokat ér, ha szarul derít meg rossz unitkompozíciót használ. ahol kell, ahol szükséges ott elég sok az apm-em, pl csatában mikor mikrózok.
nekem nincs szükségem arra, hogy meccs elején szanaszét verjem a billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple MacBook Pro 16 M2 Pro (2023) 16GB/500GB SSD Szép állapot
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest