- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer95
őstag
válasz
madarasidomi
üzenetére
Bumpmapping-et low-ra kell állítani.
-
madarasidomi
csendes tag
Helló!
Megvan a játék meg crackeltem iidul, de amikor new game-re nyomok tölti és kilép.
Semmit sem ír ki uttánna . Valai segítttsennn!!!!!!!! -
Puma K
nagyúr
Ma feltettem a játékot, és totál leköt! Hasonlót legutóbb csak a GTA IV tudott mikor megjelent PC-re. Azóta semmi más játéknak nem sikerült... (MOH 2010, Mafia 2, stb)
Nagyszerűen van megcsinálva az egész úgy ahogy van!
Csak egyet sajnálok... hogy nincs folytatása...

-
Gerisan
tag
Végre tudok játszani a 9800gt karimmal is.új driverrel megy
-
Tsumaas
senior tag
Most jut eszembe, van a játékban kooperatív mód?
-
Gerisan
tag
Ez a rész megoldódott de késöbb csíkos lesz a kép és lefagy a játék.
-
Gerisan
tag
Imádom ezt a játékot de most újítottam be egy ilyen gépet.E8400,3giga ram,Inno 9600Gt 512mb ddr3 és amikor a játékban rámegyek hogy New Game akkor kiakad a játék hogy hibát észlelt és leáll.Valaki tud erre megoldást?
-
AMD Power
titán
Jó ez a game! HD2600XT-n szinte repül fullon.

110-120FPS átlagban.

-
Juhtúró
tag
nem lehet rossz. érdemes kipróbálni.
csak hogy kell megcsinálni, vki help!
[Szerkesztve] -
Juhtúró
tag
de ez teljesen más.
új pálya! ha emlékszel a játék végén eltűnik az egyik társunk: Sev. ebben a modban egy 77-edik pálya van mely egy új bolygóra visz el bennünket, ahol Sev barátunkról kell infókat szereznünk:
A pálya neve: Devotion of Brother
küldetés leírás:
AN INFORMANT HAS GIVEN THE DELTAS SEV'S LOCATION. HE IS ON THE SCRAP PLANET OF ORD MANTELL. BREAKING PROTOCOL, THE THREE DELTAS AND A FEW CLONE TROOPER VOLUNTEERS RACE TO THE PLANET. ONCE THERE, THEY ARE SHOT DOWN BY ORBITAL DEFENSES AND CRASH LAND. FIND THE INFORMANT AND SEV. -
Juhtúró
tag
Sziasztok,
valaki még játszik ezzel a játékkal? Találtam hozzá singleplayer pályákat:
[link]
Állítólag Sev-et kell benne megkeresni..
Vki próbálta már/ tudjátok, hogy kell megcsinálni, hogy lehessen ezeken a pályákon (<-) is játszani?
[Szerkesztve] -
Te 473
csendes tag
Beleunni???ebbe??Mért unja ezt mindenki
mer könnyű??Játsz a legnehezebben,énsem untam meg,úgy commandó
legkönnyebben én is untam menni és lőni(abba is hagytam a 2. mentési pontnál)ott ez a lényeg,de a legnehezebben,már taktikázni is kell.Mert ez eredetileg taktikai fps,ezért szerintem lehetett volna nehezebbis.
mod.:de ez persze embertől is függ
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
én a ''vuki'' bolygó első pályájánál untam bele a gémbe....

-
Bero
aktív tag
Nagyon jó a játék, de a vége..........

-
AMD-s
tag
Nem valami nagy durranás a game.Egy pár pálya után frusztrálóan nehéz,és monoton.Nekem nem jött be!

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Rájött már vlaki, hogy kell az aknákat hatástalanítani?
Vagy csak láma vagyok? -
Archer
őstag
Bővebben: link Amúgy tényleg nem haltál volna bele, ha használod a Google-t.
-
muad_dib
tag
most kuldenelek szivesen mi idegesit a legjobban topicba kicsit olvasgatni
eloszor is, ez nem az a topic, amiben ezt meg kell kerdezned
masodszor, mivel latom h ujonc vagy, nem orditom le a hajad, hogy: kerdezzed meg a google-t.
nem vaok agressziv na. szoval ird be szepen googleba h jedi (!) nem y, eze is olok...
szal jedi academy walkthrough, nyomd meg a gombot es orulj. Mellesleg ha csak nem akadtal el nagyon ne hasznalj ilyesmit, mert megoli a jatekot.
[Szerkesztve] -
Shadows
senior tag
hol lehet végigjátszást a Jedy akademyhoz???
-
deedee
őstag
-
deedee
őstag
na jáccccom a gémmel...
kissé könnyű...Később nehezebb lesz?a társakat mindíg lehagyom de nélkülük is boldogulok,csak a spéci feladatoknál kellenek:ajtó nyitás stb....
az energia feltöltőket alig használom.....Most nyírtam ki a második nagydarab benga robotot,jó sok skulót benyelt mire kifeküdt.valami ajtót védett.....
szóval eddig tetszik a gém,szépen vihető,jó grafika és a mw 550 is szépen dübörög körülöttem..... -
midian
tag
Hello! Nemrég töltöttem le a Star Wars R.C.-ót. Immár másodszor, többször installáltam de reménytelen.A játék indításakor bejön a R.C. felirat meg minden,ezután elsötétül a kép és az egész kifagy,visszalép az asztalra vagy ahonnan elindítom. HELP.................................................................
[Szerkesztve] -
ÁDI
aktív tag
válasz
nofreenick
üzenetére
ja,ja...
-
cocki
tag
a beakadást én is észrevettem mert a szellemhajós pályán az egész banda bebújt egy doboz mögé és csak hosszas rábeszélés és néhány gránát után voltak hajlandóak onnan kimászni. Ennek ellenére nagyon jól eltalált játék az szent , nekem tetsztett.

-
Zol33
tag
Nah sikerült végigjáccanom, tényleg nem olyan hosszú, de hát eleve úgy fejeződik be, hogy az az érzése az embernek hogy lesz folytatása.
A repkedő biszb@szokat kihagyhatták volna belőle, de egyébként teccett 
A beállításoknál van egy olyan opció, ahol a tactical mód ?intenzitását? lehet állítani, asszem 1től 10ig, ez mire való, lehet érezni különbséget? -
deedee
őstag
válasz
nofreenick
üzenetére
thx

-
nofreenick
aktív tag
sztem eléggé csapatalapú, pl azokban a küldetésekben amikor a csapatod nélkül nyomulsz, én ''meztelennek'' éreztem magam

fontosak a társak, de eléggé rád vannak utalva, bár ez nekem teccett, h 1-1 helyzetben én utasítottam, h ki-mit csináljon...
angol tudás nélkül is jó vagy, ha nem tod merre kell menni, kiadod, h seek and destroy, oszt mész az embereid után
eléggé lineáris...
ennyi,
sok sikert
-
deedee
őstag
hali!
most lett meg a gém,feltelepítettem.....A kérdés:mennyire csapatalapú a játékmenet?csak úgy tudok továbblépni a pályákon,ha a kulcspontoknál utasítgatom az embereimet,vagy viszonylag szabad utat enged a gém a társak önálló cselekvésének?magyarul:megyek oszt gyilok és a többiek követnek szintén gyilokot csinálva?
a feladatok megértéséhez mennyi angoltudás kell?csak németül tudok,sajna.....Mennyire lineáris a játékmenet?
csak azt ne írjátok,hogy olvasgassak visszafelé és megtalálom a válaszokat....Már olvasgattam,éppen ezért szereztem meg a gémet mert felcsigázott a topik.... -
Gergello
addikt
Hi!
Rokonom gépen egy gf 3 ti 200-as kártya van, windows xp + driect x 9c, nah meg a kártyához kapott driver.
DE a játékból csak a katona sisakja látszik semmi más/ értsd: szürkeség/
, viszont ha lövök hallom, hogy lő a fegyver...
Más játléban is tapasztaltam már ilyet, pl a videókat nem tölötte be, DE doom3 rendesen megy....
Mi a gond, mit lehet tenni? -
zsulboy
senior tag
Nekem bejött a game!

De elég rövidre sikerült!
-
yoc
csendes tag
Hellósztok nekem is meg van a game!
De amikor indítanám a setupot azt mondja,hogy ''No CD Detected''
Mi a lof@szt csináljak? -
Hupi
csendes tag
válasz
nofreenick
üzenetére
Oké. Nyertél.
-
Hupi
csendes tag
válasz
nofreenick
üzenetére
Én se a Jedikről beszéltem! Szerintem még dolgozhattak volna egy kicsit rajta. A kommandós részről annyit, hogy:
aki már játszott swatot, vagy rainbow sixet, az messze nem erre várt a cím és a videók alapján!
Amúgy klassz játék. Lehet, hogy én túl sokat vártam tőle. -
Dilikutya
félisten
válasz
nofreenick
üzenetére
Éppenhogy a jediktől SW feeling az SW feeling
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hupi
csendes tag
Star Wars fíling az nuku. Ez a legnagyobb baj vele!

-
Maxtreme
addikt
válasz
Anthony001
üzenetére
Na az szép is lenne

Hány Fps-el ment 4-6?
Nekem anno Abit Radeon 9600 Xt-vel (580/700) [ configom ugyanaz volt mint most]
1024x768 high, textúrák very high,nos AA/AF és néha bizony lement 25 fps környékére.
El tudom képzelni milyen lehet 1280x1024-be és szűrőkkel egy 9550-el, még akkor is ha húzva van.
[Szerkesztve] -
Archer
őstag
Remélem a harmadik rész eseményei alapján kiadják a folytatást.
-
nofreenick
aktív tag
VÁÁÁÁ végeztem én is vele a 7végén... nagyon tote (bár a kasyyyk-os pályák annyira nem tetszettek), de ha a vége alapján nem lesz vmi folytatás, akkor a földhöz csapkodom magam

-
Anthony001
senior tag
Rendben Köszi
-
nofreenick
aktív tag
válasz
Anthony001
üzenetére
itt van róla szó: Bővebben: link
de tudtommal 1enlőre csak dc-n megy... -
Anthony001
senior tag
Animáció
Ami a Cartoon Networkon is ment régebben -
Toness
őstag
válasz
Anthony001
üzenetére
milyen star wars mese? egy könyvre gondolsz, vagy animációra?

-
Anthony001
senior tag
Nem tudna vki adni egy olyan linkket ahonnan le lehet szedni a Star Wars mesét????
-
Toness
őstag
válasz
nofreenick
üzenetére
A kiegészítővel szerintem megvárják azokat is akik nem tudták ilyen hamar végigvinni, adnak nekik pár hónapot

-
Toness
őstag
Nah, végigvittem én is, nekem nagyon tetszett, a ''rövidsége'' meg egyértelmű hogy azért van mert jönni fog egy kiegészítő vagy következő rész a ''befejezés'' miatt, szvsz
[Szerkesztve] -
Anthony001
senior tag
Szerintem bírná nem?
Nekem is bírja és a kari u.a. memód több, proci az meg kisebb, de szentem menne. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Anthony001
üzenetére
''6x AA+ 1280*1024 és minden very High''
Nézz rá a konfigomra. -
Anthony001
senior tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Az ám.
Én már minden SW-t kinyomtam, de nemsoká jön a filmmel együtt a játék
Az ász lesz! -
Anthony001
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mi a kaki??
A Game???
Szerintem Qrva YOOO
Nekem nagyon tetszett
Tegyél fel mindent MAX-ra
6x AA+ 1280*1024 és minden very High.
Akkor nagyon yo lesz.
Amúgy a Battlefrontot próbáltad már?? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Anthony001
üzenetére
Kösz, már megtaláltam, akkora kaki az egész...
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Anthony001
üzenetére
nagyon jó az oldal

-
Anthony001
senior tag
www.Bővebben: link
Itt tuti van CRACK
[Szerkesztve] -
Anthony001
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
CSÁÁÁÁ
Van crack.
Csak asszem a SYSTEM könyvtárba kell másolni. -
Anthony001
senior tag
Öhm.
Hát igazából, minden
Ugyanis nemtom hogy kell.
Kell vmi patch vagy vmi más? -
Motion_Blur
félisten
Image-ben van meg a játék, telepítettem, és Start game ezt írja ki:
''Wrong disk inserted. Please insert the original disc, into your CD/DVD rvive''
Nem találtam crack-et sem, mennie kéne
-
Archer
őstag
válasz
Anthony001
üzenetére
Pontosabban mi a problémád?
-
Anthony001
senior tag
Sziasztok!!!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy kell NETEN játszani??
Nem tudja Vki???
[Szerkesztve] -
AMD-s
tag
Ebből ennyi pont elég volt.

-
ChromeX
addikt
Most játszottam le és szerintem nagyon ász. Csomó minden van benne a 3. részből. Csak 1 bajom volt vele rövid...
[Szerkesztve] -
Archer
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Szerintem még ne vedd meg, várd meg míg lejjebb megy az ára, ugyanis nem egy hosszú játék. Három délután alatt kényelmesen végig lehet vinni. Annak a rövid játékidőnek viszont minden percét élvezni fogod. A grafika, zene, hangok is nagyon jóra sikerültek. A pályatípusok száma(3) viszont elég kevés.
-
nofreenick
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
hát ez taktikai FPS asszem... van 3 embered, akik csinálják amit mondasz... sztem nagyon jó game, bár vannak hiányosságai... sztem a wookie-k borzalmasan néznek ki, néha az embereid is kicsit ''furcsán'' viselkednek, még nem vagyok a végén, de úgy hallottam, h rövidke a kicsike...

viszont szvsz több a pozitívum: hiányosságai ellenére jó a graf (semmi extra, de rendben van), naon teccik ez a ''csapatosdi'', és mégiscsak sw
szvsz érdemes nekiugrani... -
[pod]Diablo
őstag
szeretnék vléleményeket halanni hogy milyen a játék.Tehát hogy érdemes lenne-e metgvenni boltba vagy annyira nem jó,azért kérdezem mert megvettem Kotro2-t és nagyot csalódtam azthittem hogy egy jó jedis játéklesz valaki Jedi knight szerű és mikor megvetem csak akkor jöttem rá hogy ha egy picit is nézném a híreket a a fajtáját akkor rájöhettem volna de csak megláttam azt halottma hogy nagyonjó és megvetem

elégé hülye voltam, és nemszeretném elkövedetin ezt a hibát még egyszer -
ysoltee85
aktív tag
köszi a segitséget! akkor jól gondoltam hogy ujra kell nyomnom a pályát!
viszont azt hittem hogy ez már a vége!
mondjuk igy elég rövid lett volna!
na neki rugaszkodok aztán meglátjuk!
-
nofreenick
aktív tag
válasz
ysoltee85
üzenetére
jaja az jó kis rész... nemrég mentem túl rajta én is, elsőre nekem sem sikerült, de másodszorra már nekem is ment... vmelyik serácot ráállítod a hekkelésre, a többit meg pozícióba, h fedezzék, aztán lőni az ellent, de kegyetlenül... meglessz az... legalábbis nekem így sikerült...

-
Toness
őstag
válasz
ysoltee85
üzenetére
Szerintem ez közel sem a játék vége ahol jársz mert én pont most csináltam meg ezt a részt és folytatódik tovább, csak ennek a küldetésnek lesz vége
Kezdd előről a pályát, kb 2perc alatt végig lehet rohanni az ellenségeken, ha sokan vannak akkor beléjüklősz a robbantós fegyverrel és marad kb 3perced az adatok másolására ami kb 1percet vesz igénybe, ki van számolva rendesen az idő 
-
ysoltee85
aktív tag
szerintem ismerős a téma azért leirom!
gondolom már a végén járhatok (Belly of the Beast), de itt mindig halál van! elfogy az időm meg a legénység is
ezt már csak ugy tudom megcsinálni ha ujratöltöm a pályát? mert sztem elcsesztem rendesen az időt
-
Toness
őstag
Nagyon jó a game, a legjobban az tetszik hogy lehet látni a sisak szélét is belülről, megvan a fíling, meg az éjjellátás, a motion blur, szóval szépen meg van csinálva

-
nofreenick
aktív tag
aszongya... nagyon jó a game, lassan a végére érek (sajnos), télleg nem túl hosszú úgy tűnik...
kellene bele vmi ut-s rész, h lehessen 1edül is jáccani a single-n kívül, mer' így nem a legjobb... nem baj, ha végeztem, kezdem újra hard-on... 
nekem teccik...
-
Archer
őstag
válasz
nofreenick
üzenetére
Egyszer mindenképpen érdemes végigjátszani, azért nem annyira szembeötlő a kevés fajta ellenség és pálya. Nekem nagyon bejött.
-
Archer
őstag
válasz
nofreenick
üzenetére
Sajnos a pályákon +az ellenségeken spóroltak a fejlesztők.
-
Archer
őstag
válasz
nofreenick
üzenetére
Igen, 2Cd-s a játék. Először én is csak csodálkoztam, hogy csak ennyi.
-
nofreenick
aktív tag
azt hallottam, h a full game 2cd... ez igaz?

-
viharhozo
addikt
Banyek, 3 nagy palya, 2.1 GB, ebbol 300 meganyi ''extra content'' video, de a jatekban semmi.
Egyebkent nem rossz, szep is, jol is fut, de marha rovid a single.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak hogy kell megcsinálni, vki help!

aki már játszott swatot, vagy rainbow sixet, az messze nem erre várt a cím és a videók alapján!