Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2701) tonerz válasza #85552128 (#2700) üzenetére


tonerz
aktív tag

Maradjunk annyiban hogy az én felhasználói szemszögemből meg rohadtul nincs igaza ennek a tróger bandának. :(((
Hónapokkal ezelőtt b@szták el, és ezt nem képesek azóta megoldani, sőt úgymond szarnak rá.
Nehogy már még meg is dicsérjem őket.

marilllyo Köszi a linket.

(#2702) marilllyo válasza #85552128 (#2700) üzenetére


marilllyo
veterán

Nem...a probléma ennél picit mélyebb.
Ez a bug a januári peccsel jött. Addig oké volt. A gond az, hogy mikor ez jelezve lett...az EA elkezdett a Sony-ra mutogatni, hogy ez a probléma az ő rendszerükben van stb..
Csak aztán nem sokkal a PS-esek után elkezdtek sírni a box-osok is..és mostanra már PC-n sem működik amit a méla hallgatás követett.
Igazából itt a hozzáállásuk ami picit megkérdőjelezhető.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#2703) tonerz válasza marilllyo (#2702) üzenetére


tonerz
aktív tag

A linkelt oldalon átolvastam pár hszt. és fogom a fejem hogy mi megy itt.
Valakinek már a Last jedi season frissítéskor elcsesződött, de írta valaki azt is hogy a 25. szintnél járó trophyt a 27. szintnél kapta meg :U
De a legjobb az volt amikor írta valaki hogy az ea besértődött mert a disney kivetette a mikrotranzakciót a balhé miatt és ezért ők meg cserébe "szarnak" a javításokra.
Na itt éreztem úgy hogy hiába kezdek el ott hőbörögni semmi értelme nem lesz, úgyhogy ott rohadjon meg az ea meg a dice ahol van.

(#2704) marilllyo válasza tonerz (#2703) üzenetére


marilllyo
veterán

A gond az, hogy volt valami "adatvesztés" a szerverükön és a gépeden lévő progress nem egyenlő a náluk lévővel. Elvileg valamennyivel kevesebb. Ezért van az, hogy a 25-ös trófit 26-27-nél dobja be. Na már most a gond az, hogy ha megütöd az 50-et több xp-t nem kapsz. Ergo nem tudod megütni a náluk lévő max progress-t.

De ezt már lehet írtam itt.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#2705) #85552128 válasza marilllyo (#2702) üzenetére


#85552128
törölt tag

Mitől mélyebb ? Játékmenetet nem érintő problémáról van szó - nyilván ettől még javítani kell, de azért egy achievement miatt nem kéne ennyire felháborodni, majd javítva lesz és kész, még csak nem is egy milestone hogy adna valami értékeset in-game...
Vannak olyan bugok amik megjelenés óta nincsenek javítva és a játékban is észrevehetőek - na ezekért már lehet menni a fórumokra és szerintem is ezek legyenek fontosabbként kezelve.

Nagyon jó lenne ha csak annyi lenne a játékkal a gond, hogy L50-en nem adja be az achievementet...

[ Szerkesztve ]

(#2706) marilllyo válasza #85552128 (#2705) üzenetére


marilllyo
veterán

Ilyen probléma az első részben is volt. Ott is kijavították. Majd itt is ki fogják. Különösebben nem stresszeltem rá.
Itt kiszűrtem az összes hozzászólásomat ebben a topicban. Egyetlen egyszer nem szidtam sem a lootbox-ot... meg úgy egyébként semmit. Sőt minden általatok kritikusnak talált gondon jómagam átsiklottam...és pl. a PS4 topicjában is igyekeztem megvédeni ezt a címet.

Az elsőt is kimaxoltam...voltak kemény "feladatok" benne. Pláne a lvl.100. Azért az húzós volt.
Nekem tetszett a BF2 és rengeteg lehetőség lett volna benne de te is beláthatod, hogy elengedték ezt a játékot a fejlesztők. Olyan 38-40-es szintig abszolút élveztem...utána kezdett el unalmassá válni. Lvl 50-es trófea nélkül vélhetőleg 43 körül otthagytam volna de nyilván továbbjátszottam...emiatt. Az ember kicsit keresű szájízzel van, hogy egyelőre "mindhiába" az a + 30-40 óra.

Nem trófeázol...neked ez nyilván nem jelent semmit de vannak akiknek ez is a játék része. Jómagam is "lezárnám" ezt a Battlefront 2 érát nyilván, hogy elég sok időt tettem bele.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#2707) tonerz válasza #85552128 (#2705) üzenetére


tonerz
aktív tag

azért egy achievement miatt nem kéne ennyire felháborodni, majd javítva lesz és kész, még csak nem is egy milestone hogy adna valami értékeset in-game...

Nézd, nekünk PlayStation felhasználóknak szvsz nagyon is fontos mert a gond az hogy pont az a trophy van Hónapok óta lerohadva, ami szinte mindenkinél az utolsó lépcső a platinához.
Azt hozzá tenném hogy ide eljutni még gyakorlott játékosként sem két perc, és igen cserébe le akarom aratni
azt a jutalmat/elismerést amit ezért a játék felajánlott és meg kellene hogy kapjak.
Úgy gondolom jogos a felháborodásom.

A hszed azon részével teljesen egyetértek hogy vannak olyan bugok amik ugyancsak Hónapok óta nincsenek javítva és a játékmechanikára és minőségre is hatással vannak.
Nagyon szerettem az első részt, több száz órát toltam bele és nagyon vártam a második részt is, de hihetetlen hogy milyen hibákat hoznak össze és valahogy ezek orvoslása mennyire nem akar összejönni, és a többi dologgal együtt úgy érzem tojnak rá.

marilllyo +1

[ Szerkesztve ]

(#2708) Raulblanco07 válasza tonerz (#2707) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Te így gondolod, mások, pl én is pedig telibeszarom azt az archivementet és az sem érdekel ha 100 év múlva sem lesz javítva. A fejlesztők is így gondolják, ez van. Itteni sírás és hiszti miatt továbbra sem lesz megjavítva.

[ Szerkesztve ]

(#2709) bigrob válasza Raulblanco07 (#2708) üzenetére


bigrob
őstag

+1
e-péniszmérce :DDD

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2710) kriszpontaz


kriszpontaz
veterán

Engem sem érdekel az acsi, nekem jobban hiányzik a pályaválasztó. Nagyon unalmas hogy mostanában mindig ugyanazon a 2-3 pályán kell tolni, akárhová csatlakozom, mint a film megjelenésekor nem lehetett mást játszani, csak a Crait ment állandóan.
Több pálya kellene a Starfighter Assaultba is (jelenleg van 5), jó lenne valami új feladat, játékmód, mert egy idő után marha unalmas lesz.
Ez a mostani frissítés is egy vicc. Van egy olyan érzésem hogy érdemi tartalom nem fog jönni a játékhoz, pedig nagy potenciál lenne benne.

(#2711) marilllyo válasza kriszpontaz (#2710) üzenetére


marilllyo
veterán

Kéne. Csak sajnos jobban szétszedné a társaságot. Így pörgősebb a matchmaking. Legalább aki akar az tud játszani.
Van statisztika egyébként, hogy melyik platformon hányan tolják?

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#2712) Raulblanco07 válasza kriszpontaz (#2710) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Az ewok hunt jópofa, de sajnos eléggé függ attól hogy mennyire ügyes a 2 kezdő ewok.
Az első körömben még vakon voltam, utána már minden körben felszedtem a jobb fegyvert, és a körök többségében amikor volt túlélő akkor én is kimenekültem, persze volt 1-2 alkalom amikor már a hajó leszállt de nem értem oda az ajtóhoz vagy meghaltam még mielőtt leeresztette volna.

Az első 3 körben mindig volt túlélő, volt amikor 10+ is, a negyedik körben lettem kezdő ewok, azt hittem csúfos bukás lesz, az első kb 6 célpontom sorra túlélte úgy hogy 40-20-10-5-20 stb hp-val, persze ez nem healel fel sokra, szóval a fél banda eléggé haldoklott már, majd kb a 7. próbálkozásra sikerült leölni az elsőt, onnantól pedig már mészárlást rendeztem, az volt az első kör mióta bent vagyok hogy senki nem élte túl.
Később amikor már többen joinoltak a friendlistről, eléggé feljavult a mezőny, nagy mészárlások voltak, ritkább volt hogy van túlélő, nagyjából akkor untuk meg amikor 2 béna kezdő ewok miatt úgy 15-16-an kimentünk.

Ewok egyébként elég gyenge, közelharcban vagy 6-8 ütés egy stromtrooper, szinte esélytelen 1 vs 1-ben, még a jobb oldali resistes skillt elnyomva is, bár az eléggé felfedi hogy a közelben vagy.
A ráugrás és 1 hittel ölés elég nehéz, nagyon pontosan kell hogy megölje, nekem nem sikerült egyszer sem.
Nagyjából a bal oldali képesség amivel ölnek, rádobod a tömegre vagy az 1-1 célpontra és amíg futkározik hogy meneküljön belőle addig megpróbálod leütni.

Ewokként egyébként jobb játszani, volt pár kör amikor direkt kerestem 2 csapdát hogy gyorsan meghaljak a legelején és lehessen vadászni :)

(#2713) Ellia válasza marilllyo (#2711) üzenetére


Ellia
addikt

Szerintem megoldható lenne, azzal, hogy feldobna egy választót 3 pályával. Ebből lehetne dönteni melyik legyen a következő (szavazás). Az a pálya pedig ami lement pedig 2-3 körig nem kerülne vissza a rotációba.

Nekem ez lenen az ötletem.

(#2714) tonerz válasza Raulblanco07 (#2708) üzenetére


tonerz
aktív tag

pl én is pedig telibeszarom azt az archivementet és az sem érdekel ha 100 év múlva sem lesz javítva.

Veled ellentétben én nem szarom telibe a többi problémát se, mert engem is ugyanúgy érint is és idegesít, de ezt fentebb leírtam csak neked nem sikerült felfogni, de ez legyen a te problémád.

bigrob: jól van ügyes vagy :U

(#2715) marilllyo válasza Ellia (#2713) üzenetére


marilllyo
veterán

+1 több fórumon is ekézik őket, hogy egyszerű megoldás lenne a pályaválasztó. Nem egy játékban van ilyen. Nem is értem miért nem jutottak el "idáig"...

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#2716) Raulblanco07 válasza tonerz (#2714) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Ezt írtad az EA hivatalos fórumáról, arról a topikról aminek a témája az az archivement és ahol az EA részéről is hozzászóltak a témához:

Na itt éreztem úgy hogy hiába kezdek el ott hőbörögni semmi értelme nem lesz, úgyhogy ott rohadjon meg az ea meg a dice ahol van.

Ezek után csak Én nem értem, hogy akkor miért érzed úgy, hogy egy magyar fórumon ahol a többség le sem szarja azt az archivementet, ahol nem csak és kizárólag ez a téma, és ahol az EA soha az életben nem fogja olvasni, miért van értelme, még mindig?

(#2717) Gijon válasza kriszpontaz (#2710) üzenetére


Gijon
senior tag

Reméljük, hogy jön... Most ez a frissítés lerakta azt az alapot, ahogy a játéknak el kellett volna indulnia. Sokszor én is belefutok abba, hogy ugyanazok a pályák ismétlődnek. Szerintem mindig kalapálnak valamit a pályákon és azért nincsenek. 2-3 napig nem volt Hoth, aztán hirtelen "mintha" új karakterek jelentek volna meg a lázadó oldalon. Én mondjuk szívesen látnám a Drop Zone játékmódot + új fegyvereket. Ezek az új karakterek nagyon kellettek, hogy el lehessen költeni a megszerzett vagyonokat. A baj ott van ezzel, hogy kb 1-2 héten belül meglesz (nekem) az összes új karakter és értemét veszti a "pénz". Talán a Han Solo film premierjére lesz új tartalom is. Ewok helyett inkább raktak volna be az elsőből pályákat, de legalább van valami bizonyíték (a főnökeik felé), hogy dolgoznak..

(#2718) Raulblanco07 válasza Gijon (#2717) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

A pályák fix sorrendben követik egymást, néha 1-1 pálya új helyre kerül, pl most Crait van rossz helyen, az az utolsó kellene legyen, de valamiért bekerült 3. helyre Death Star és Jakku közé.
Volt hogy Yavin került át Kashyyyk elé az első helyre. Még egy harmadik változás is volt idén, de erre most hirtelen nem emlékszem fejből, viszont az biztos, hogy egy fix ismétlődő sorrend van, mindig ugyan az jön ugyan az után, ha nem voltál x ideig egy bizonyos pályán, akkor az azért van mert mindig úgy léptél be random meccsre, hogy az pont már volt, vagy úgy léptél ki hogy az még pont nem került sorra.

(#2719) Gijon válasza Raulblanco07 (#2718) üzenetére


Gijon
senior tag

Biztos így van. Max. 4-5 kör után ki szoktam lépni az utóbbi időkben. Csak akkor maradok, ha nem válik egyoldalúvá, pl. csak nyerünk, csak veszítünk. Jobb szeretem a szoros küzdelmeket, abban még van kihívás.

(#2720) D4v3 válasza Gijon (#2719) üzenetére


D4v3
őstag

Ha minden igaz ez a sorrend:

Hoth Takodana Kashyyyk Death Star Crait Jakku Endor Tatooine Kamino Yavin 4 Starkiller Base Naboo

(#2721) Raulblanco07 válasza D4v3 (#2720) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Magát a sorrendet nem tudom, de nagyjából jó, annyi eltéréssel hogy Kashyyyk az első.
Ezt onnan tudni, hogyha csapatban léptek be, minél többen, annál nagyobb eséllyel nem talál elég helyet, és kezd veletek egy teljesen újat csak veletek bent, amíg fel nem tölti, ilyenkor mindig Kashyyyk az első pálya.
Egy rövid ideig felcserélődött Yavin4-re, de azóta visszakerült a helyére és most megint Kashyyyk a kezdés.

Kashyyyk DeathStar Crait Jakku Endor Tatooine Kamino Yavin 4 StarkillerBase Naboo Hoth Takodana

Szóval inkább így, ha helyes a sorrended, de nekem Tatooine gyanús hogy nem ott van, szerintem Endor - Kamino - Tatooine a helyes sorrend, az a gond hogy az elmúlt 2 hétben alig voltam GA-n, szinte csak HvV és nem vagyok benne biztos, de inkább Kamino után rémlik.
Crait pedig most rossz helyen van, DeathStar után Jakku kellene jöjjön, de valamiért felcserélték, Crait sokáig Takodana után volt, majd pár hét és visszakerül oda, mindig van 1 pálya ami ideiglenesen más helyre kerül :)

[ Szerkesztve ]

(#2722) D4v3 válasza Raulblanco07 (#2721) üzenetére


D4v3
őstag

Na, pont hétfőtől variálnak megint:

Galactic Assault will now lead with Takodana, Starkiller Base and Yavin IV before cycling through the rest of the maps.

Heroes vs Villains will start with Naboo, Tatooine and then Hoth. Strike will begin with Death Star, Endor and then onto Naboo. Blast will begin with Crait, followed by Naboo and then Tatooine.

(#2723) gduck


gduck
addikt

Engem ez a napi 500 fabatka kiborít :D Ennél már az is jobb lenne, ha véletlenszerűen lenne benne -500 vagy valami "büntető" kártya. De ez az állandó 500, hát ez dög UNCSI!!! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2724) Ragnar_


Ragnar_
addikt

Ez az ewokos izé ez mi ? Egyszer kipróbáltam, mentem tökegyedül a töksötétben 3 percig aztán egy ewok a semmiből kinyírt. Aztán ugye ewok lettem, és mentem tökegyedül a nem annyira töksötét pályán mikor egyszercsak vége lett a körnek. Ezt remélem nem tartott sokáig kitalálni, mert én kb. még egyszer el nem indítom.. :DDD (Ja közben látom van aki már játszott említésre méltó köröket is, én az űrhajó leszállásáig se jutottam el, úgy látszik ez nem az én játékmódom lesz.)

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#2725) Xalderon válasza Ragnar_ (#2724) üzenetére


Xalderon
tag

Az ingyenes tartalom fogalma az EA definicioja szerint. :DDD

(#2726) Snooker válasza Xalderon (#2687) üzenetére


Snooker
senior tag

Remélem BF5 esetében visszatér a season pass vagy csak külön-külön lehet majd hozzá megvenni a DLC-ket. Sokan sírtak ez (BF1 DLC rendszere) miatt is, de szerintem semmi baj nem volt vele azonkívül, hogy túl sokat kellett rájuk várni...

(#2727) gduck válasza Xalderon (#2725) üzenetére


gduck
addikt

Nekem bejön ;) Viszont ez is olyan tartalom, ami csak időszakosan elérhető :W

Remélem egy hónap múlva, valami maradandó tartalom érkezik a Solo filmmel egy időben ;)

(#2728) bigrob válasza gduck (#2727) üzenetére


bigrob
őstag

Nekem már hányingerem van tőle, pedig csak a napikat csinálom... Legalább ne kényszerítenének rá, hogy játsszak vele..

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2729) pEtii94! válasza bigrob (#2728) üzenetére


pEtii94!
csendes tag

Én még nem vettem elő a módot, de azért adok neki egy próbát, utána mondjam azt, hogy nem tetszik, vagy esetleg bejön nagyon :D

Intel i5 8600K - ASUS TUFZ370-PRO GAMING - 16 GB DDR4 2400MHz RAM - ASUS DUAL-GTX1060 6GB - 1 TB HDD - CORSAIR 450W

(#2730) lolal válasza Xalderon (#2725) üzenetére


lolal
senior tag

Szégyen gyalázat ez az egész :U

Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.

(#2731) Raulblanco07 válasza bigrob (#2728) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

1000 szaros kredittel kényszerítenek? :DDD

(#2732) bigrob válasza Raulblanco07 (#2731) üzenetére


bigrob
őstag

Igen :DDD

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2733) lolal válasza bigrob (#2728) üzenetére


lolal
senior tag

Soha rosszabbat :DDD

Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.

(#2734) Raulblanco07 válasza bigrob (#2732) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Már megijedtem egy death trooper jelmezbe öltözött EA munkatársak fegyverrel a kézben csöngettek és nem engedtek szabadon amíg le nem toltad a napit, de akkor felhúzhatom a redőnyt, nem csináltam meg egyiket sem, de ezek szerint még biztonságban vagyok.

Egyébként nem rossz, de túl sok az üresjárat, sajnos az ewok szinte csak úgy tud ölni hogyha a parittyás képességet spammeli, a botos ütés alig sebez, és mivel az elején 2 vs 10-20 van, ezért eléggé unalmas annak a pár rohamosztagosnak a kivételével, aki összefut velük.
Amikor meg sokan vannak, akkor csak a vacak van dobálva mindenhova és egyikből szaladsz a másikba.

Talán majd változtatnak rajta valamit, de jelenleg túl unalmas rohamosztagosként játszva.
Csak úgy van értelme ha gyorsan az elején a csapdákkal megölöd magad és végig játszhatsz benne ewokként.

[ Szerkesztve ]

(#2735) lolal


lolal
senior tag

Am csak szerintem kezd lecsöngeni a játék körül lévő tábor ? Mármint ne értsetek félre, most is sokan játszanak vele, de mint ha kicsit elkezdtek volna fogyatkozni a playerek.

Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.

(#2736) Raulblanco07 válasza lolal (#2735) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Én inkább a jelentősebben szót használnám a kicsit helyett.
1-2 hónapja hétvégén még 10-15-en toltuk a TS-ről is ahova kerültem, most már jó ha legjobb esetben is 6-an vagyunk, de van amikor még egy 4 fős HvV sem jön össze, illetve HvV-n feltünően gyakran jönnek szembe ugyan azok a nevek nap nap után, ami egy egészséges játékosbázis mellett nem kellene megtörténjen.

Persze ez PC, valaki egyszer azt állította hogy konzolon többen játszanak.

(#2737) lolal válasza Raulblanco07 (#2736) üzenetére


lolal
senior tag

Egyébként én saját magamból indultam ki. Annó egy Battlefield BC2 be vagy BF3 ba képes voltam beleölni több ezer órát. Itt csak az fogott meg hogy SW és hűh meg ha , szép volt jó volt. De kb január vége felé elveszett a varázsa. Pár hónapig tartott. Aztán Január óta már csak hébe hóba játszogattam, kb március végétől meg kvázi letettem a lantot. Valahogy nem bír lekötni annyira. Most nem tudom ez azért van e mert engem is beszippantott annó a hype vonat és leolvadt a cukormáz, vagy pedig tényleg egy 15-6 éves korosztály volt a cél és nekik készült a játék. Mondom ezt nagy star wars fanatikus létemre.

Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.

(#2738) bigrob válasza lolal (#2737) üzenetére


bigrob
őstag

Február elején vettük haverral, nekünk is alább hagyott a lendület, de legalább napi 1 órát szoktuk nyomni. Majd felnézek Raul tsre mert kell normális ember HvV-re :DDD

[ Szerkesztve ]

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2739) Raulblanco07 válasza bigrob (#2738) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Én a részemről pont végzek HvV-vel talán még ma és megyek vissza galacticozni, már csak pár hős nem 40-es, és azok is 39-esek, szóval ma valószínűleg kész.

[ Szerkesztve ]

(#2740) bigrob válasza Raulblanco07 (#2739) üzenetére


bigrob
őstag

Szégyelld el magad.. Nekem tegnap sikerült Kylot 25-re feltornászni.. Végre van 1 hősöm full lilában.. :DDD

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2741) Raulblanco07 válasza bigrob (#2740) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Kylo sosem volt a kedvencem mint hős karakter, elég gyengének éreztem mindig, de most kicsit azért megtetszett, a fagyasztása elég hasznos tud lenni, a Frenzy csak akkor ér valamit ha bent van mellé a kártya is rá a plusz csapásokkal.
Inkább szórakoztam vele mint komolyan játszottam és Bespin, Kashyyyk, Kamino meg Naboo pályákon trollkodtam azzal, hogy befagyasztom őket vagy anélkül, csak simán leugrok a mélybe és közben már a szakadék felett rájuk nyomom a Pull-t, amivel őket is viszem magammal.
Persze nem targetként, és van hogy nem sikerül mert vagy fal vagy blokk de valami megmenti és csak leesek, de cserébe többször is nyírtam ki így targetet vagy egyszerre 2-3-at így.

Illetve egyszer Kaminon volt egy mákos szériám, amikor 3x egymás után csináltam ezt meg, mindegyik alkalommal meghalt 1 vagy több az ellenfélből, de én mindig véletlen úgy estem, hogy az alsó járatokra érkeztem a mélység helyett és túléltem :D

(#2742) gduck


gduck
addikt

Hol van az Ewok Hunt? 6 nap után kivették? Ez a játék már a vicc kategóriát megnyerte nálam :W

(#2743) bigrob válasza Raulblanco07 (#2741) üzenetére


bigrob
őstag

Kyloval én is ezzel trollkodok 9/10x :D
Csak vigyázni kell, mert néha elfelejtem, hogy én is target vagyok és ugyanúgy nyomom a magával rántó terrorpistát... :DDD

(#2742) gduck
Megint írjuk le, hogy előre el lett mondva, hogy ennyi ideig lesz, mert limited event? (a 25 killes több napos challengeből is lehetett rá következtetni)
De nyugi, reddit népe már visszasírta, úgyhogy lassan jön vissza kísérteni és TALÁN végleg is bekerülhet.
Valami finomhangolás is várható hozzá.
Hurrá!

[ Szerkesztve ]

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2744) gduck válasza bigrob (#2743) üzenetére


gduck
addikt

A 6 nap akkor is vicc, egy új tartalomnál. Limitálják akkor a milestone megszerezhetőséget, de ne a tartalmat!

(#2745) bigrob válasza gduck (#2744) üzenetére


bigrob
őstag

Már a második nap a community legalább 1/3-ának hányingere volt az egész modtól. Sajnos kellenek szünetek, hogy legyen playerbase, különben ugyanazt a 20 embert látnád akiknek bejön az egész. Én látok rá esélyt, hogy csinálnak több mapot, és bekerül állandó modként, pl. gungan vs droid stb és lesz egy 3-4 map ami váltakozik hasonló elven működve.

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2746) Raulblanco07 válasza bigrob (#2743) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Meg is lett mind tegnap, hősök kész, 4 alap kaszt max szintén, nem is tudom melyik volt rosszabb, a specialist vagy az assault mire level 70 lett, speeder és a tankos valami is maxos, már csak az enforcer, aerial és artilerry nem az, utána a földi dolgokkal végeztem.

Hogy a hajókat és hős hajókat maxolom-e, az erősen kérdéses, sima hajókat valószínűleg igen, közben nyilván jön majd valamennyi a hős hajókra is, de azok maxolása csak akkor lesz ha valamit változtatnak az xp szerzésükön.
Illetve maxolni sajnos CP-vel sem lehet, hiába van 128, azokat valószínűleg rájuk költöm, de ahogy néztem ha már minden kártya lila, szóval már csak creditet kapnál, skill pontot nem, akkor a CP convertálás sem elérhető már, szóval hős hajót is 37-ig lehet tolni CP-ből, a maradék 3 szintet már össze kell majd szedni vele.

(#2747) #85552128 válasza bigrob (#2745) üzenetére


#85552128
törölt tag

Eleinte nekem sem tetszett, de miután játszottam vele bejött. Pár dolgot tweakelnek, később behoznak még pár térképet/fajt hozzá és az egyik legjobb mód lehet egy kis casual időtöltésre.
Elnézve amúgy a community nagyon is jól fogadta, most is van felháborodás, hogy 5 nap után csak úgy levették, a hulladék jetpack cargo meg fenn volt 2 hétig.

[ Szerkesztve ]

(#2748) gduck válasza bigrob (#2745) üzenetére


gduck
addikt

Én is látnám értelmét ha váltakozva lennének bent ezek ;)

(#2749) bigrob


bigrob
őstag

Ewok hunt fanok:


[ Szerkesztve ]

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2750) Raulblanco07


Raulblanco07
aktív tag

Érdekes bugom volt ma, játék indításakor "ops valami gond van felirat" daily ládát nem tudtam kinyitni, csak várt aztán kiírta hogy ez most nem nyert.
Kint collection-ben minden szint rendben van, de játék közben mindent 0-ás szintnek mutatott, ettől függően a kártyák megvoltak az egységekkel, csak a kiírás volt mindenhol 0-ás szint.
XP-t semmire nem kaptam, arra sem ami még nem maxos, illetve a végén az összesítést sem láthattam, se scoreboard, se milestones, se credit meg egyebek, csak azt írta ki hogy kör vége, hamarosan új kezdődik, mint amikor bejoinolsz valakire és pont vége lesz mielőtt lespawnolnál.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.