Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2301) gduck válasza stoon (#2300) üzenetére


gduck
addikt

Na ez már jó! Néha nekem is jön ilyen, de általában 99% dupla :)

(#2302) Raulblanco07


Raulblanco07
aktív tag

Hősök úgy tűnik összességében gyengébbek lettek vs sima tropperek, esnek kellnek a hősök jelenleg, de nem csak a randomok, hanem akikkel eddig játszottunk is. Én is észrevettem, olyan mintha eltűnt volna a resist róluk és most több sebzést kapnak be.

Hero láda fix craft alapanyagot ad, 4 cuccnál 50 craft, ha 5 cucc akkor 35 craft.

Illetve nekem valamiért új pálya betöltésekor iszonyatosan belaggol, a többiek már rég elszaladtak mire én el tudok indulni, egy fél percig még laggolok, utána már oké, nem tudom miért, frissítettem drivert, variáltunk a beállításokon, kicsit jobb lett de még mindig szar a tegnapihoz képest.

(#2303) stoon


stoon
őstag

úgy látom 600 a zöld dupla!

steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!

(#2304) Raulblanco07 válasza stoon (#2303) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Patch notes írta is, 300-600-900-3600 így jönnek szín szerint sorban.

120k credit elnyitva, 2500-3000 között vártam a craft alapanyagot, de 4155 lett, szóval most lehet upgradelni :D
6 kék jött a nyitogatás alatt, abból 2 duplicate, 4 új, kettő olyanra amit még használni is szoktam, szóval egész jó.

(#2305) Raulblanco07


Raulblanco07
aktív tag

Tegnapi patchről pár dolog:

Úgy tűnt hogy nerfelték az SE44 (officer 4. fegyvert) de fórumon olvasás után úgy tűnik hogy nem nerf volt, hanem szimplán nem működik rajta (és pár másik fegyveren) az improved cooling felszerelés, szóval várhatóan csak bugos és nem nerfelve lett, ami jó hír, legalábbis részemről, mert kedvenc fegyver officernél.

Többen írták és mondták hogy low end gépeknél jobb az optimalizálás, lagg, akadás mentesen tudtak játszani, feljebb vett grafikával is, nekem mondjuk pont az ellenkezője, pályakezdés spawnoláskor annyira belaggolt hogy többnyire már mindenki világgá futott mikor én elindulhattam és az első fél - 1 perc is elég laggos, utána helyrejön, ezt valamennyire beállításokkal sikerült javítani de még mindig érezhetően rosszabb mint volt.

Sokaknál, főrumot nézve jelentős számú játékosnál fordult elő hogy a játék egyszerűen nem indul, a fórumot olvasva igazából nincs mit tenni, hiába rakták újra a win-t, videókártyát, akármit frissítettek rajta, origin + játék újratelepítés, mappák fájlok törlése + repair, semmi nem segít rajta, csak ha sokat basztatod akkor "too many computer" hibaüzenettel 24 órára le is tilt, nem mintha amúgy tudnál vele játszani, de ha esetleg érkezik egy hotfix ma, akkor rábasztál mert te várhatsz rá még 24 órát.

(#2306) Gijon válasza Raulblanco07 (#2305) üzenetére


Gijon
senior tag

Valóban az SE44-en visszavették a hűtést. Nincs mit tenni egyenlőre, mint felnyomni az Expert Weapons Handling kártyát. Kéken már elég jól használható a fegyó.

(#2307) Raulblanco07 válasza Gijon (#2306) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Pont ezt mondom, állítólag nem vették vissza csak bugos az egyik felszerelés rajta és nem működik.
Hotfix és pikk pakk a régi lesz. Este majd tesztelem ha valaki esetleg addig nem nézi meg.

(#2308) Ellia válasza Raulblanco07 (#2305) üzenetére


Ellia
addikt

Nekem ugyanúgy fut, ahogy eddig - kivétel Crait, ott rendesen elkezdett dropolni...

Amúgy az éjszakai tatuin elég jó, remélem több térképből lesz éjszakai.

(#2309) Gijon válasza Raulblanco07 (#2307) üzenetére


Gijon
senior tag

Értem én, hogy mit mondasz, csak az a baj, hogy az előző "javításban" elszúrták a AT-RT javíthatóságát és csak most rakták helyre. Nem hiszek ilyen gyors Hotfix-ben, de legyen igazad és javítsák mielőbb. Addig is én felnyomtam a hűtés kártyát. ( Az legalább működik.)

(#2310) Raulblanco07 válasza Gijon (#2309) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Most kénytelenek lesznek hotfixet kiadni, mert nagyon sokaknak el sem indul a játék, remélem azzal együtt az egyszerűbb bugokat is javítják.

(#2311) bigrob válasza Raulblanco07 (#2310) üzenetére


bigrob
őstag

Last jedi patch óta van pályakezdési lagg. Ezt egy hotfixben nem fogják javítani... I5 4670, R9 280X.

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2312) zolka95


zolka95
őstag

RX480, novemberben megjelent valamelyik driverrel simán fut a játék.

Későbbi drivernél lett ez a pályakezdési lagg, több új drivernél sem változott a helyzet, szóval visszaraktam a régit.

+ssd-ről visszaraktam hdd-re, mert ssd-n voltak mikrolaggok egy idő után. Vagy minek nevezik ezt.

Képernyőt nézve alig észrevehető, viszont a célzásra koncentrálásnál igen, szóval zavaró volt.

Így most sincs pályakezdési laggok, se mikrolagg az új patch óta sem.

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

(#2313) Raulblanco07 válasza bigrob (#2311) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Nekem eddig nem volt, drivert frissítettem mert nem engedte elindítani a játék azzal ami addig fent volt, ezután mondták hogy a C++ valamit frissítsem és a régieket töröljem, az is megvan, semmi javulás.
Állítgattunk a menüben, diretx12 be, vsync be, grafika ultráról mediumra és ezzel már nagyjából elmúlt, el tudok indulni a többiekkel együtt, de az első 1 perc kicsit laggol, igazából a grafikát utána visszaraktam highra és ultrára, a kezdeti laggot nem befolyásolja. Tehát jelenleg a vsync és diretx12 on beállítással tűrhető, de csak nem ugyan az mint a patch és driver frissítés előtt.
Egyébként I7 4770 + R9 290X

Jelenleg HDD-n van a játék mert amikor telepítettem az SSD tele volt egyéb játékkal, az segíthet ha valamit törlök onnan és újratelepítem SSD-re, vagy neked azon van és úgy csinálja? Nem tudom ez javíthat-e rajta, nem igazán értek így a számítógépekhez, feleslegesen nem vacakolnék vele mert nincs felesleges játék a gépen, tehát amit törlök azt pedig a HDD-re kellene újratelepíteni, de ha van rá reális esély hogy ez megoldja, akkor inkább csere.

zolka95
ok, akkor megválaszolva, marad hdd-n, és letöltöm az egyik régebbi drivert. köszi.

[ Szerkesztve ]

(#2314) bigrob válasza Raulblanco07 (#2313) üzenetére


bigrob
őstag

Ezt a driver témát én is olvastam, hogy adrenalin előttivel elvileg jó. Lassan géphez érek kipróbálom.

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2315) Raulblanco07 válasza bigrob (#2314) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Felraktam a 17.7.1-et, ez volt a minimum amit kért tegnap a patch után a kiírásban, vagy ennél frissebbet, ezt felrakva visszatért a tökéletesen sima indulás, most megint tökéletesen működik.
Köszönet Zolka95-nek.

[ Szerkesztve ]

(#2316) bigrob válasza Raulblanco07 (#2315) üzenetére


bigrob
őstag

Én merészkedtem bepróbálni a 17.11.4-et, az adrenalin előtti utolsót, ami már tartalmaz 1-2 frissítést a Battlefronthoz. Épp tesztelném, csak updatel egy 4 gigát a BF1 is.. :DDD

Szerk.: még 6,5-et udpatel ez a mocsok :O

[ Szerkesztve ]

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2317) bigrob válasza bigrob (#2316) üzenetére


bigrob
őstag

Sikerült végre játszani egyet.
Hetek óta tartó kínszevedés után végre lagg mentesen indulnak a meccseim nekem is, el is cseppentem a gyönyörtől.. :DDD
Szóval ha valakinek laggolna a körök elején és AMD kártyája van (nekem R9 280x) váltson vissza az Adrenalin előtti (akár a legutolsó 17.11.4) Crimson driverre! (Link:17.11.4 windows 10)
Jelenlegi driver törlésére én a "AMD Clean Uninstall Utility"-t használtam majd töröltem a C:/AMD mappát és úgy raktam fel a fenti drivert. (elindítod, leokézod és leteszi jobb alulra a tálcára, vársz pár percet és kiírja, hogy sikerült, indítsd újra a gépet, ezután mehet a driver telepítés, AMD ReLive-ot nem szükséges kipipálni, és a telepítés végén ne pipáld ki, hogy naprakészen tartsa a drivert)

[ Szerkesztve ]

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2318) D4v3


D4v3
őstag

Kapott egy laza -60% off-ot a játék :) 23€-ért most megtelnek a szerverek egy ideig új arcokkal szerintem (meg csalókkal is persze..).

(#2319) Juhasz27 válasza D4v3 (#2318) üzenetére


Juhasz27
tag

Nem hinném, hogy a csalók száma nagyon növekedne, legalább is amíg nem találnak rá "megoldást".
Az SWBF2 és a BF1 ugyan azt az FF-t használja és Bf1-ből az új fairfighter anti cheat rendszer 8500 account-ot bannolt ki eddig állítólag.
Tegnap voltam fent BF-en és a rendszer kiírta, hogy az elmúlt 24 órában 87 permban volt.
Most,hogy csak azon a szerveren e, vagy az összesen együtt azt mondjuk nem tudom, de jelentősen javult a játszhatósága és ez várható swbf2-n is.

Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27

(#2320) Raulblanco07 válasza Juhasz27 (#2319) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Egy két naponta belefutunk egy teljesen egyértelmű aimbot userbe, olyanok amiket nem lehet vitatni sem, kinyilt az ajtó és mielőtt még bármit megláttam volna 1 lövés halott vagyok full hp-ról, ajtótól távol álló officert mutat a kamera, gyanus, de még lehet rá azt mondani hogy nyílt az ajtó és vaktában lőtte ezerrel, mákja volt, de aztán respawnolunk, 4 ember frissen, be az ajtón, puff-puff-puff-puff, mind a 4-en halottak vagyunk egy pillanat alatt, mielőtt még megláttam volna hogy ki és honnan lő, ugyan az az officer távolról, ezen nincs igazából mit vitatni, egyértelmű.

Másik a hétvégéről, bármivel van 2-3 lövéssel ölte a hősöket is, még patch előtt, rámehettél 2 hőssel meg 6 trooperrel, puff puff puff sorban mindent 1-2 lövés feküdtek, de megmagyarázta hogy csak jól céloz.
Mondjuk így is kikaptak, de elég idegesítő volt így játszani, hogy lehettél akár hőssel, 1-2 lövés a pálya másik végéből és respawn, ez is teljesen egyértelmű volt mindenkinek.

Egy érdekes volt még Naboo elején, a srác assault CR2 fegyverrel spawn után egyből kinyírt 3-at 1 mp alatt, nyilván aimbot, de az azonnal el is tűnt, beszélgettünk róla, de nem tudjuk hogy most csak berágott azért mert minden meccsen szétvertük az ellenfelet és benyomta az aimbotot, kilőtt 3-at aztán gyorsan kilépett mielőtt valaki reportorta volna, vagy csak valami automata anticheat kapta el, ez most hétvégén volt.

(#2321) RangerFox


RangerFox
veterán

Ez a Blast mód nagyon megtetszett, pedig amióta meg van a játék, eddig kb. 2-szer játszottam vele. De most nagyon beszippantott, jobban élvezem, mint a GA-t, Sok xp-t meg Battlepoint-ot is ad, könnyebb dobogó végezni benne. Imádom :K

(#2322) Raulblanco07 válasza RangerFox (#2321) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

A GA is "blast mód" csak hősökkel és járművekkel :)

(#2323) Juhasz27 válasza Raulblanco07 (#2320) üzenetére


Juhasz27
tag

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy 100%os anti cheat nincs, mint hogy 100%os vírusirtó sincs.
Arra gondoltam, hogy most van pár napunk kihasználni a játékot és élvezni, amíg ismét frissítik a csíteket.

Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27

(#2324) stoon válasza Raulblanco07 (#2322) üzenetére


stoon
őstag

azért nem igazán mert ott sokkal egyoldalúbb lehet a küzdelem egy rossz "ballansznál" , a blast meg egy szimpla lövölde! utálom a tdm-et de jobban rühellem :U a ballanszolatlan feladat alapú mérkőzéseket! ezért inkább blaszt mint GA!!!4!négy!

steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!

(#2325) RangerFox válasza Raulblanco07 (#2322) üzenetére


RangerFox
veterán

Ja, csak hosszabb, kevesebbszer ölsz, többen játszanak benne. :)

(#2326) Raulblanco07 válasza RangerFox (#2325) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Nem mindenkinek. Most pl fel akarom húzni a DC15LE fegyvert, mert iszonyat OP, meguntam hogy mindenki azzal szaladgál, úgyhogy akkor én is hozom azt, de ugye kell 150 kill hozzá hogy meglegyen a 3. kiegészítő amivel OP. Próbáltam Blastot, Strikeot, de mindkettő rosszabb volt szerintem mint a GA, nekem ott jobban jött a kill, szóval szerintem ez is olyan hogy kinek melyik fekszik jobban.

(#2327) Janesz2323 válasza Raulblanco07 (#2326) üzenetére


Janesz2323
csendes tag

Nagyon OP a DC15 a 3. fejlesztéssel! Valóban idegesítő, hogyha lőnek rád vele, akkor alig látsz valamit, ennyiben rejlik az ereje, illetve ha melletted áll valaki, azt is értelemszerűen sebezi. Sőt, ha valaki campel (és persze tudod hol van...) akkor néha elég a falat is lőni, akkor is sebzi. Defender kártyával nagyon megdobja a pontszerzést.Sokszor volt, hogy nem nekem volt a legtöbb kill-em blast-on, de pontban 2000-2500-al nyertem a második előtt.
Annyit még személyes vélemény miatt hozzá fűznék, hogy ez a cargo mód akkor lenne az igazi, ha jetpack nélkül küzdene a két csapat! Kicsit közelebb rakni egymáshoz a bázisokat, ne kelljen maratonokat futni, és kész. Izgalmas meccsek lennének! ;)
Ez a jetpack-es megoldás nekem nagy baklövés, valakinek meg biztos a kedvence (az élvezze amíg elérhető a tartalom).

(#2328) stoon válasza Janesz2323 (#2327) üzenetére


stoon
őstag

+ mindenki csak rakétavetőt használ egy szánalmasan gyenge próbálkozás inkább droidrun-t kellet volna visszahozni!

steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!

(#2329) Janesz2323 válasza stoon (#2328) üzenetére


Janesz2323
csendes tag

;)

(#2330) Janesz2323


Janesz2323
csendes tag

Imádom mikor specialist-nél dualzoom helyett üt egyet a karakterem, persze utána már megy a dualzoom, de visszazoom-nál megint ez... Izgalmas :D
Jha.. fényeztem a ps4es kiadást, amit most annyiban módosítanék, hogy most frissítés óta semmit sem tudok feloldani/kioldani, pedig van vagy 8-9db milestone...

[ Szerkesztve ]

(#2331) RangerFox válasza Janesz2323 (#2330) üzenetére


RangerFox
veterán

A milestoneokat automatikusan unlockolja a legutóbbi frissítès óta.

(#2332) bigrob válasza RangerFox (#2331) üzenetére


bigrob
őstag

ELMÉLETILEG...
Gyakolatilag claimeli, de a következő meccsen nem tudod használni, csak ha kilépsz a menübe..

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2333) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Sokan odavannak a Cargoért, nekem bőven elég volt a napi miatt 5 kört letolni, de legalább volt kb 5 perces is.

(#2334) Ellia válasza whitezo88 (#2333) üzenetére


Ellia
addikt

Nem lenne ez rossz több pályával és nagyobb fegyverválasztékkal.

Nem minden pálya alkalmas rá, de annyira sok munka nem lehet kiollózni a már meglévőből.

(#2335) Robi86 válasza stoon (#2328) üzenetére


Robi86
senior tag

De nagyon örülnék! Az első részben csak azt a módot játszottam, sőt még mindig játszom, majdnem többet mint a 2-vel...

(#2336) gduck válasza Janesz2323 (#2327) üzenetére


gduck
addikt

+1

lehet valakinek bejön a röpködés meg a rakétavető, de én hamar meguntam... Első rész játékmódjai nagyon hiányoznak :(

(#2337) zolka95


zolka95
őstag

De jó lenne ha lenne kisebb létszámú játék.
Nemrég starfighterben 6-7-en voltak mindkét csapatban külön-külön. Sokkal jobb volt a játék, 1000x-er. A hős hajókkal nagyon sokáig életben maradtam. Lehetett velük játszani. Mert az a pár perc játék egy 12v12 menetben az semmi, az nem játék.
De itt nyugodtan lehetett játszani. Nem támadt rám a fél csapat.
Ha sima hajókkal játszok akkor is hamar kilőnek, mert annyian vagyunk, hogy annak már nincs értelme. Mindenki repked össze-vissza aztán 1-2 perc alatt kilövik. Ennek semmi értelme. Ettől egy tökéletlen birkaság az egész játék. :W
Normális létszám kéne, hogy normálisan lehessen játszani. Vagy nagyobb map.

Meg sokszor a hős hajót se lehet kiválasztani, mert "max number in play" oszt' a csapatlistán meg nem is jelzi, hogy valaki játszana hős hajóval. :DDD Mert egyébként szokta jelezni egy ikonnal milyen hajóval van . De van amikor nincs egy se és mégis használatban az összes hős hajó. Ha meg lehűlési ideje van akkor mért nem jelzi? :W Ez biztosan egy roppant nehéz fejlesztői feladat, meg az hogy jelenjen meg a ping a játékban.
Mennyi volt ez alapjáték megjelenés napján? Majdnem 20k? Vagy több?

Na, utoljára vettem EA játékot. Ha megtetszik valami majd jól letöltöm, úgy bizony, dá! :K
Lehet itt védeni a pénzéhes cégeket hogy de ingyen dlc, meg kikapcsolták a lootboxot vásárlását, meg hogy nyugati pénztárcáknak való ez a szórakozás, lesz@rom. Akkor is sz@r játék és nem foglalkoznak vele, meg drága is volt.

[ Szerkesztve ]

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

(#2338) bigrob válasza zolka95 (#2337) üzenetére


bigrob
őstag

5 mátyást és pár pubg skin/láda bánta nekem januárban :DDD
Starfighterrel egyszerűen nem tudok játszani.. olyan béna vagyok benne, hogy már fáj. :B
HvsV-t én kifejezetten élvezem, kb 1 hónap alatt tegnap láttam olyat, hogy mindkét csapatban volt 1-1 afk.

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2339) Raulblanco07


Raulblanco07
aktív tag

Keveset játszom HvV-t így hősökkel még elég béna vagyok, de Palpatine-ra kezdek ráérezni, hiába a falos nerf, még mindig elég OP, deathstar mapot védtünk, egész jó kör volt.

(#2340) bigrob válasza Raulblanco07 (#2339) üzenetére


bigrob
őstag

Én taigetosz:pozitív vagyok ha palpatinnal kell játszani :DDD
HvsV-ben és GA-ban is...
GA-ban dörzsöltem a tenyerem, hogy na akkor most aprítok egyet. Szétvillámozok 1 assaultot, majd jön egy heavy és szétlapította az arccsontomat melee-vel.. :O :D

Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

(#2341) marilllyo


marilllyo
veterán

Majdnem a csúcsom. Tegnap sikerült megfejelnem 500 ponttal csak nincs róla printscreen.
Csuvi még mindig abszolút OP.
A többi karakterrel ilyen 22k-nál nem tudtam többet csinálni.

Szerk.: ha már menőztem volna ezzel a képpel akkor sry.....

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#2342) Raulblanco07 válasza marilllyo (#2341) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Groupban játszva nem nagyon van annyi időnk hogy sokat összeszedjünk :D Védőként már örülsz ha összegyűlik elég egy hős behozására mielőtt vége, támadóként már egy fokkal jobb, de gyorsan vége a pályáknak.
Egyébként 88k volt a legtöbb amit láttam, de egyrészt a srác végig vadászgéppel volt Kashyyykon (embereket lőtte nem az npc gépeket, szóval jó volt a légi támogatás), másrészt 7 vs 14 vagy valami hasonló létszámmal játszottunk egész végig, mi voltunk a 7 támadóként, és végül megnyertük, de nagyon hosszú meccs volt overtimeokkal.

(#2343) marilllyo


marilllyo
veterán

Tudtok arról valamit, hogy a lvl 50-es trófea bebuggolt? Elvileg nem adja be az utolsó patch óta...

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#2344) kriszpontaz válasza marilllyo (#2343) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Már LVL50 vagy? Nem semmi...:D

(#2345) marilllyo válasza kriszpontaz (#2344) üzenetére


marilllyo
veterán

Még nem! 43-mat ütöttem meg tegnap. Azért a péntekem az erős volt...szuper kockulós nap.. reggeltől estig csak Battlefront-oztam. Közel 3 szintet ugrottam.
Egyelőre megállok 49-nél amíg ki nem javítják...

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#2346) tonerz válasza marilllyo (#2345) üzenetére


tonerz
aktív tag

A Choose Your Path trófeához nincs valami jó tipped?
Ha jól értelmeztem HvsV-ben a piros attackkal a fején lévő ellent kell 50 alkalommal leverni.
Tuti hogy 50-nél többet levertem és még se akarja bedobni.
Valamit rosszul csinálok, vagy ez is bugos lehet?
Bár tegnap lett meg a We are the Spark is és azt simán bedobta.

(#2347) marilllyo válasza tonerz (#2346) üzenetére


marilllyo
veterán

Trófea leírás szerint marked-ként (amikor te vagy a célpont "you are the target") kellene ölnöd 50 akárkit...
Egyesek szerint marked-ként az ellenfél marked-eket kellene megölni és az számít 1-nek.
Én utóbbi elv szerint mentem.. ha marked voltam csak arra az egy enemy-re mentem rá a másik oldalról...
Az biztos, hogy NEM volt 50 marked-marked kill-em. Fejbe számoltam... olyan 25 körül lehettem mikor bedobta a trófeát.
Én arra gondolok, hogy az "elimination" kill assistet is beleszámolja. (nem úgy mint a Multi-tasking trófeánál). Elképzelhető, hogy öltem közben 25 másik embert is...

Ezt a trófeát egyébként nyugodtan "engedd el" míg már csak ez és a lvl 50 marad hátra.

Level 50-hez a legrövidebb út az a Heroes Vs. Villains mód. Nekem az az egy szerencsém, hogy valamiért ezt a módot csípem a legjobban.
Lehet, hogy gagyi vagyok de a GA nekem valahogy nem jön be.. A spawnrendszer...stb.. nekem ez az első részében sokkal de sokkal jobban tetszett. Ott meg szinte csak a drop zone-t toltam. Meg eleve ha CQ szerű módot tolnék inkább átmegyek BF1-be.
Ez a H vs V mód illetve a Starfighter ami tetszik. Ezt a kettőt szoktam variálni...de a SFA-ra is akkor megyek ha már besokalltam a hősöktől.

Ez a két játékmód amit kiismertem és szeretek. Nem stresszel rá az ember...csak leül és nyom pár kört. De a H vs V módot konkrétan már "uralom" ps4-en. (jó ez szarul hangzik persze) de nagyon ritka, hogy ne az élen végezzek... de a top 3-ból 20-ból 1x csúszok ki.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#2348) tonerz válasza marilllyo (#2347) üzenetére


tonerz
aktív tag

Az a gond hogy már csak ez van hátra meg a multitasking és a lvl50 a platináig.
A multitasking 25 targetjéből megcsináltam már 11-et még 14 heroshipet kell leszednem, de ott szívesen bohóckodok mert szeretem, de ha ide is van egy jó tipped azt szívesen fogadom :)

A HvsV módot nem annyira kedvelem, de az 500 killes trophyhoz muszáj volt nyomnom és úgy belejöttem hogy szinte mindig első vagy dobogós vagyok (Embereim: Vader, Ren és Luke Csuvi)
Most hogy túrtam a netet a legtöbb helyen is ugyanez a dilemma ment a jelöléssel kapcsolatban mint amit te is írtál.

Nagyon úgy tűnik hogy nekem is jelöltnek kell lenne és az ellenfélnek is hogy számolja.
Ami még nem tiszta, hogy mi alapján megy a jelölés, mármint amikor én vagyok megjelölve vagy rá lehet erre segíteni valahogy? :D

(#2349) Raulblanco07 válasza tonerz (#2348) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Rá lehet segíteni, maradj életben akkor is amikor a többiek meghalnak, ha 2-en vagytok életben rögtön 50% esélyed van, ha egyedül vagy életben te vagy a target.

(#2350) ThorsHUN válasza bigrob (#2338) üzenetére


ThorsHUN
őstag

Most 24 euro. Annyit talan meger nem?:)
Vagy a sima az jobb volt? (Megvan, inkabb azzal jatsszak?)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.