Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kain
senior tag
A szösz Fehér lovagja,lol

-
Kain
senior tag
A 7en volt alkalmam,kézbevenni a könyvet,azóta természetesen már végeztem is vele.Sztem ez az egyik legjobb SW könyv amit valaha irtak,igy télleg kerek-egész történetté áll össze.Külön tetszett benne az ''ilyen érzés MOST Anakin Skywalkernek lenni'' részek.Meg persze ezen variácók több karakterre.
-
Kain
senior tag
Technikai jellegű kérdések kielégitésére ajánlom bármely SW repkedős gém kézikönyvét.Nekem a nem mai darab Tie Fighter van meg,és a kézikönyvében szinte minden hajótipust kiveséznek.Persze abban csak a classic trilogyból.
-
Kain
senior tag
Sithekről: Bővebben: link
Kicsit sok a név,meg ömlesztve húzós mennyiség,de összerakva a darabkákat,van némi értelme.
[Szerkesztve] -
Kain
senior tag
Ammenyire én tudom maguk a sithek korlátozták le a számukat.Volt anno egy nagy sith háború Exar Kun vezetésével,akkor nem csak két sith volt,hanem több ezer fős hadsereg állitottak,igy igen komoly konkureniát képviselteka jedik-el szemben.Ezt részben a starwars.hu-n olvastam,részben pedig a Kotor 1-2 ben van róla info.
-
Kain
senior tag
Részletekre mennyire figyeltetek?Ilyenekre gondolok pl ua droid rakja össze Vader-t,mint Luke-ot az 5 elején,akkor a kis ''bogárszerű'' droidok,amik a halálcsillagon is rohangáltak,meg az utcsó képek egyikénél na ki áll Palpatine és Vader melett?Tarkin!Sztem ilyenekkel tele vana movie és épp ezért tetszik annyira.
-
Kain
senior tag
Istencsászár volt!!!!!!Szinkronnal egy bajom volt,mégpedig a lézerkard kifejezés,ettől eltekintve nálam 101%.7en megnézem megint!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)