Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-03-08 14:21:11

LOGOUT.hu

Star Trek Online -=MMORPG=-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15859) Plata válasza Lokids (#15857) üzenetére


Plata
félisten

Szia.
Az egy nagyon aranyos és pofás küldetés,itt van hozzá a végigjátszás angolul.

Az amire te gondolsz az a doffozás,a duty officereidet küldheted el küldetésekre,bizony abból nem csak 2 és 20 órás van hanem 48 és 120 órás is.
A Doffokat tudsz ingyen szerezni kb 4 naponta az akadémián ha fed karid van,klingonnal szintén akadémián,romulánnak meg dupla annyit mert a romulán kap a fed vagy klingon akadémián és new romuluson a command centerben,vagy mi a rossebnek híjják.
Ha F2P játékos vagy max 100 doffod lehet és egyszerre 20 küldire tudod őket küldeni,de ezt zen-ért bővítheted.
Doffokat tudsz szerezni doff küldikkel is,vagy venni exchange-en,csak ne az ellenséges frakció doffjait vedd mert azt nem tudod használni.
De tudsz venni zenért is,ha tolod a doff küldiket és a valamelyik doff iskola szintet lép akkor is kapsz egy doffot,minden szint után jobbat.
Doffokról itt olvashatsz.
Ilyen a 120 órás küldi jutalma.

Egyébként meg menj winter wonderlandba doffozni,az ottani küldik dilithiumot és eventes tokent adnak.
A játékhoz nem kell raidelni,az STF-ek is mehetnek egyedül,jelentkezel randomra és kész,de guild vagyis itt flotta az kell,de nem kis lófing flotta,hanem ha lehet nagy aminek ki van építve a flotta bázisa fullra,mert onnan lehet vásárolni flottás felszerelést,a flottás konzolok modulok egyéb vackok sokkal jobbak erősebbek mint a hagyományosok.Ha egy kis flottába kerülsz jó eséllyel nincs se kiépítve így nincs is vásárlási lehetőség,meg nincs is rá flottás token hogy vásárolhass,de vásárolni sme lehet kis szinten,mert bizonyos itemek flotta bázis Tierhez vannak kötve,hiába van valakinek T1 bázisa,ha a cuccok csak T5-ön kaphatók.
Egy jó flotta hatalmas lökés lehet.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.