Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joshua7
veterán
válasz
Dinomano
üzenetére
Újranézéstől tartok valamennyire, nem akarom rombolni a szép emlékeket.
Először akkor láttam, amikor valamelyik német csatornán adták az ,új' részeket, aztán ~10 évvel később újráztam, akkor jó volt. Azóta egy újabb 15 év biztosan eltelt.tibaimp: oda kell majd a kitartás, véleményem szerint az STD 3. évadja a sorozat legalja
-
-
joshua7
veterán
Picard S03E09
Bosszantó, hogy ez a Picard nem megy tovább, nagyon élvezetes ez a 3. szezon. Az Enterprise óta egyik ,modern' ST sorozatnál sem éreztem, hogy ennyire jól össze van rakva. A sok kikacsintás, utalás mind nagyon rendben van!
Az meg hogy visszatértek az Enterprise D-re... még én is elérzékenyültem.
-
joshua7
veterán
Az újak közül a Strange New Worlds tetszik, a Lower Decks sem rossz, a Prodigy meg, ahhoz képest, hogy Nickelodeon, egész jó. A Discovery-t viszont lenyelte a Hollywood-ra jellemző balos woke őrület.
A másik témához: a régiek közül a TNG-t még anno angolul láttam először a Sky One-on ('91), aztán azt kódolták, így a TNG folytatását, DS9, Voyager, Enterprise - mindet németül, a Sat1-on. Janeway ,igazi' hangja még mindig fura számomra a Prodigy-ben, a német szinkron van meg a fejemben a mai napig. .

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Először akkor láttam, amikor valamelyik német csatornán adták az ,új' részeket, aztán ~10 évvel később újráztam, akkor jó volt. Azóta egy újabb 15 év biztosan eltelt.