- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmrk
csendes tag
Valaki help légyszi!
:
Ma feltöltöttem a telefonom, utána zsebre raktam, majd 1 óra múlva elő vettem és ki volt kapcsolva. Próbáltam bekapcsolni, kb a 3-ra kapcsolt be, de akkor az android jelnél lefagyott...akksi ki és azóta semmi. Felraktam újra töltőre hátha, de úgy sem.
Két-három napja csinált olyat, hogy használat közben az indítási animációt és hangot lejátszotta, a képernyő elsötétült. A billentyűzár gombot, ha megnyomtam akkor a bekapcsolás utáni rendszerfelállás fogadott, majd pár másodpercre rá jó volt minden (PIN-t nem kért).
Valakinek ötlet? Először is, hogy lehetne bekapcsolni? Másodszor, pesten (6.ker nyugati) valami jó telefonszervizes aki esetleg, ha kell tudna segíteni?
Várom az ötleteket
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest