- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
köszönöm a választ.
igen, a fülükbe toll...
1. kábelcserét elvileg én is meg tudom oldani, s így, hogy szerinted lehet az, akkor meg is fogom tenni.
2. ezzel sokat nem tudok tenni, de a leírt nem állandó probléma, hanem mintha néha "beakadna". gondolom, ha az általad leírt dolog lenne, akkor teljes káosz, anarchia, pandemonium lenne.*itt vesztettél el teljesen. gondolom nem összeegyeztethetőek... 8)
-
galocza
aktív tag
halihó,
szeretném előrebocsátani, hogy tökhülye vagyok adatbáziskezelőkkel kapcsolatban, de a problémát le tudom írni, és tán némi iránymutatást tudtok adni.
munkahelyemen van 3 "kassza" kliensgép, amelyek egy külön szervergépről tápálkoznak adatokkal (firebird 2.5).
az egyik gép néha teljesen más adatokat mutat, mint a többi három, beleértve a szervert - mintha a változások hozzá nem jutnának el: hiányoznak rendszerüzenetek, készletek változásai stb. a dolog szépsége, hogy ez a gép komplett cserén esett át pár hónapja, előtte és utána is mutatta ezt a furcsaságot. hozzátartozik, hogy gyanítom, hogy a rendszergazdák nem telepítették újra sem a firebird-öt, sem az azt kezelő programot - csak átpakolták az egész hóbelevancot az új gépre.
a kérdésem: mi okozhatja a fenti problémát? adatbáziskezelő csinálhat ilyet? vagy vmelyik hálózati eszköz rendetlenkedik, és ha kicserélem a madzagokat és a (zyxel) switchet, várhatok javulást? merre induljak el?köszönettel,
g
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Napelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs