Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, de azért az is fontos szempont, amit az utóbbi hsz.-ben írt, hogy igen komoly adatforgalmat is generálhat, így kisebb erőforrásokkal és kapacitásokkal rendelkező rendszernél viszont nem biztos, hogy megéri.
Igazából én még pl. nem próbáltam, egyelőre nem is vágom, mi a módja a képek ilyen módon való eltárolásának adatbázisban, mert még nem néztem utána (bár gondolom nem lehet olyan hű de bonyolult), de nem is igazán volt még rá szükségem, meg elég kényelmesen kezelhető a fájlfeltöltés, az elérési utak lekérése, ráadásul általában a MySQL számára biztosított kapacitások jóval alacsonyabbak, mint a fájlrendszerszintűek.
Éppen ezért tehát - az erőforrások végessége, kapacitásbeli kérdések miatt, plusz azért, mert tulképpen semmivel sem kevésbé kényelmetlen - kezdésnek n-tek számára én személy szerint nem ajánlottam volna a képek ilyen módon való tárolását, nyilván ha most fog bele az SQL elsajátításába, akkor nem nagyvállalati környezetben fog fejlesztgetni, így elég gyorsan, már többszáz (vagy mérettől függően annál kevesebb) képnél is beleütközhet a szolgáltató által felállított MySQL-korlátokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi