Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrael
senior tag
válasz
aton-hawk
üzenetére
szedjuk reszekre a feladatot.
elso lepesben kellene nekunk az az ar, ami az adott idoben volt aktualis:
SELECT regi_ar FROM arvalt WHERE kód='általunk megadott kód' AND mikor>'2005.05.04' ORDER BY mikor DESC LIMIT 1
Ez a lekerdezes azt csinalja, hogy lekerdezi az altalunk megadott kodhoz tartozo arakat, amelyek regebbiek, mint az altalunk megadott idopont, es ezek kozul az utolsot (vagyis a kerdeses idopontban aktualisat) adja vissza.
ezt belerakjuk a masik lekerdezesbe, ami az osszes termeket listazza, es elmeletileg kesz.
tesztelni nem tudom, mert most huztam ujra a gepem, es meg nincs fent semmim.
Tyrael -
cucka
addikt
válasz
aton-hawk
üzenetére
nem igazán egyértelműek a tábláid jelölései, de leírom, én hogyan csinálnám, aztán hátha ki tudsz belőle bogarászni valami hasznosat:
ezek a táblák vannak: termek(id, nev, akt_ar) és arvalt(id, termek_id, datum, ar). az id mindenhol elsődleges kulcs, a termek_id pedig külső kulcs, ami a termek táblára mutat. ekkor:
select termek.nev, termek.akt_ar, arvalt.ar from termek left join arvalt on (termek.id=arvalt.termek_id) where arvalt.datum<'2006-05-04' order by arvalt.datum desc limit 1;
ezt kipróbálás nélkül írtam, szóval jó eséllyel lesz benne hiba, de talán segít valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- INNO3D RTX 3080 12gb
- LG 32GS95UE-B OLED monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest