Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

Jeti1 tag válasz  martonx

üzenetére martonx

üzenetéreKöszi! Így azért egyszerűbb volt, mint utána járni a dolgoknak!  Gondolom te használod az SQL Azure technológiát, nem csak ismerkedsz vele, ahogy én. Gondolom te használod az SQL Azure technológiát, nem csak ismerkedsz vele, ahogy én.Ha már te ennyire otthon vagy az adatbázisok, SQL témában, akkor kérdeznék még valamit. Szerinted, hogy néz ki egy elfogadható és egy ideális karbantartási terv adatbázisok esetén? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gondolom te használod az SQL Azure technológiát, nem csak ismerkedsz vele, ahogy én.
 Gondolom te használod az SQL Azure technológiát, nem csak ismerkedsz vele, ahogy én.