- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx #1260 üzenetére
Amennyire én értettem, rákényszerítik a Linux-környezetet, amiben használnia kell a meglévő, ósdi fosadék rendszert, ami alapvetően MS-alapú, és jelenleg egyszerűbb hozzátákolni némi plusz PHP-kódot, hogy elérje/módosítsa az adatokat, mint az egészet átültetni egy totál új rendszerbe (új adatbázist használva, új alkalmazást fejlesztve), mivel az új rendszer fejlesztése, a régi lelövése épp túl nagy időbeli és anyagi befektetést igényelne. Nyilván ő sem szívesen választotta ezt a gányolást, de ha ez van, hát akkor ez van... ne oltsd le szegényt azért, mert időszűkében kényszermegoldást választ, valószínű, hogy rövidebb alatt sikerült működő tákolmány megoldást találnia, mint amennyi idő alatt egy új rendszert kialakított volna, tulajdonképpen nem ő a hibás azért, hogy kapott egy szar feladatot, egy gány adatbázist és egy szar alkalmazást.
Feltételezem és remélem, hogy majd áttérnek normális rendszerre.
-
wolandino
tag
válasz
martonx #1260 üzenetére
Mert nem rajtam állt a dolog, és amúgy adva van a Linuxos környezet még pár MS-es egység van, amelyek folyamatosan ki lesznek dobva, csak közben meg kell küzdeni azokkal, akik anno ezeket telepítették, és meg kell értetni velük, hogy az új megoldás legalább azt fogja tudni
A PHP-val amúgy nem tudom mi a baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Ideapad Slim3 15AMN8
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest