Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz perempe #18396 üzenetére
Értemén. Kézmixier kb fele annak mint itthon, tálasból meg +1 kategóriával jobat kapsz ugyanazért a pénzért mint itthon. Kollega most vett ilyet, 380 eur-ért kinti MM-ban. Majdnem 100ezret spórolt ugyaanaozn a terméken.
Valami bizonyítási kényszered van, hogy folyamatosan "cigánykodsz" cuccokkal meg lókolbásszal vagy mi volt múltkor, miközben a müpa-ba mész koncertre, meg Bécsbe, stb? Ez amúgy nem a Spórolós filharmónikus topik
-
arcsin
senior tag
válasz perempe #18400 üzenetére
Én pedig már sokszor voltam már külföldön, ráadásul sok helyen koncerten, fesztiválon, kiállításon, nyaraláson, sőt még Ámerikában is. De most ez hogy jön ide !? Én nem dohányzom, de berakom kamatozni a pénzem egy részét, befektetem, ilyesmi pont a lőtéri kutyát nem érdekli itt.
-
arcsin
senior tag
válasz perempe #18405 üzenetére
Nagyon helyes! Vedd magadra picit ha lehet. Én is szoktam elszámolást tartani, de pld már egyre kevésbé érdekel a spórolás, vagyis a termékek. 5-6000Ft/ kg áron már lassan a lildben egy sima füstölt tarjás felvágottat nem kapni,. vagy a prágai sonkát. Auchanban az import spanyol serrano szintén 6000Ft/kg Vicc az egész.
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #18432 üzenetére
Ez valami budai Úri-Csimpex?
-
arcsin
senior tag
válasz perempe #18438 üzenetére
Dunakeszi Lidl-ben a Horizont Gentle Basterd (IPA) 475 Ft - 330 ml
Nem tudom hogy helyi sörakció vagy országos, de 2024.01 -es lejáratúak. 2 kartondoboznyit vettem, de hagytam másnak is
-
arcsin
senior tag
válasz perempe #18442 üzenetére
Ízlésről nem érdemes vitatkozni, DE! akkor is relative jó ár ezért a sörért az 1440 Ft /liter. Vannak ételek amikhez ez illik, házibuliban, társasozáskor tökéletes magunknak vagy a vendégeknek. Nálunk is vannak olcsóbb sörök, zlatyi, gambri, meg vannak még szlovén, német, svájci, belga kisüzemi(?) söreink is a pincében. Én amúgy jelenleg bármikor fizetnék 5eur-t egy korsó csapolt Turia Marzen-ért.
BITBURGER ZWICKL DRY HOP´D VILÁGOS NÉMET SÖR 4,9% 0,33 L 399 Ft
Kifejezetten jó ár-érték arányú zwickl még mindig -
arcsin
senior tag
Nekem ma jött 4000Ft-nyi kiflis kredit, úgyis terveztem most karácsony elött rendelni 2 szódapatront meg apróságokat sütni/főzni az ünnepekre, így a 3ezer Ftos Crepto wc papír ingyen van ez már nem az a szürke smirgli mint régen Most vagy soha, mert ritkán rendelek a kiflitől, és a kevés helyek egyike, ahol lehet kapni ezt a fajta Creptot.
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Nirvatti #18537 üzenetére
Már megint a spórolós-filharmónikus topikban vagyok?
csaxólok, hogy ilyenkor illik a wcben egy kis házi fasirtos vizeszsemlével lefojtani bejgliket Remélem cartedoros fagyis dobozt is vitt perempe, vagy legalább némi alufóliatekercset, nem csak úgy belsőzsebbe becsúsztatta a bejgliket -
arcsin
senior tag
válasz #76500480 #18673 üzenetére
Idén mi vettünk 1kg pennys konyakmeggyet,(2200 Ft ), karamellás bonbont. aztán az elég. Szerintem jobb mint bármelyik lutri szaloncukor. Talán tavaly az auchanos ananászos zselés soso jó volt, de elkapkodták. Fára úgysem kell szaloncukor. De belefáradtam nagyjából hogy 5-10ezer /kg áras szaloncukor is olyan transzzsír ízü vacak, hogy megenni is kínzás.
-
arcsin
senior tag
válasz Stylewars_kp #18866 üzenetére
Tegnap az IKEAban kerestem a kávéhoz cukrot, és nem volt sehol. Megkérdeztem egy ottdolgozót, azt mondta sokan lopták marokszámra a cukrot, ezért már csak a kasszásoktól lehet kérni
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #18871 üzenetére
Látom nálatok előre elutalták az év végi premiumot
Nálunk a kladdkaka gyors süti, vendégségbe vagy nasinak de hát negyed kiló cukor azis. -
arcsin
senior tag
válasz kekedi #19167 üzenetére
Pennyben vettem fagyasztott lecsó alapot. A zacskón feltüntetve az összetevől: paprika, paradicsom. Mondom de jó ebéd lesz ebből, csak kis bacon hagyma, kolbaszt lepiritok elötte, rádobom ezt, aztan tojas és kész. Így is tettem. Bontom ki, erre CSAK kaliforniai paprika van benne, se paradicsom, se tv paprika, semmi. Eléggé átb.szva éreztem magam. Megnéztem, egy magyar cég gyártja, tehát nem is valami furcsa fordítás eredménye.
-
arcsin
senior tag
rákerestem, neten mindenhol úgy nez ki, csak ugye fagyasztva, tiszta fehér volt a zacskó átlátszó része, nem láttam jól a beltartalmat.
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #19274 üzenetére
Olyan kinfomultan hangzik hogy Páááárizsi, borjúúú mind a 4 mancsodat megnyalod utána Cirmi
[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #19401 üzenetére
Unikornisosból kezdek kifogyni pedig
-
arcsin
senior tag
Szerencsére nem fog senki pisztolyt senki fejéhez hogy igenis, egyen trapistát. Persze egy 3700Ft-os gouda sajttól nem lesz az ember sajtgurmé, de ég és föld, árérték arányban a magyar ipar remekéhez képest, ami még rendesen meg sincs érlelve. Tudom, lehet otthon érlelni, de hozzáteszem, a steakhúst is lehet érlelni otthon, a másfélmillás hütö vákuumfiokjában.
És igen, az a bántó hogy azzal kezdted hogy VEGYÉL TRAPISTÁT kisebb betükkel.. vagy bármi mást 5ezer ft értékben...[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
A paki szó önmagában egy "shithole" jelzö. Természetesen a pakikon kivül egyéb népek is használják, de nem tul gazdag országokra jellemzö.
A linkelt "nem becsobbanós wc" pedig elég gyakori itthon, de ugyanúgy müködik mint a "becsobbanós" wc-k idehaza. Nálunk pld mindkét tipusú kagylo van a lakásban.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Ciccuka #19703 üzenetére
És ti nem szeretitek a zöld fehér lisztet, mert ujpestiek vagytok? Öszintén, BL-55. innentől nem különösen lehet belekötni egy lisztbe sem. Esetleg zsizsikes......
Megint csak a feszkókeltés, a siránkozás. Azt nem mondod mellé hogy többnyire ez kapható is. Arról nem beszélve hogy valszeg csak designváltás, más beszállítóra váltottak ami lakossági bl-55 esetén hótmindegy. Ha lisztgourmetkodni akarsz akkor esetleg vegyél egy asztali minimalmot és öröld meg magadnak vagy vásárolj 6x áron valami kézműves malomtól. Nem értem.egyszerűen.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #19987 üzenetére
Köszi macska. Amúgy meg.
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #20102 üzenetére
De annak hogy újra 5000Ft/kg az jóhír Lehet még ma lesz egy aldizásra energiám és megnézem.
-
arcsin
senior tag
A végén még kiderül hogy én vagyok a legspórolosabb. Nem veszek semmi árstopposat csak akkor amikor elfogy
-
arcsin
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest