Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #23551 üzenetére
Harmadrészt a legtisztább
-
szabi__memo
nagyúr
Elég sokszor megy itt az édesség, gondoltam hátha valaki képben van. Rokonnak vennék vércukor mérőt és hozzá lándzsa+csík kombót, ez utóbbiakat majd többször is, de nem tudom egészségpénztáram terhére lehetséges mintha aszpirin lenne, vagy kell igazolás hozzá?
Köszi -
szabi__memo
nagyúr
válasz Digitalpimp #23575 üzenetére
Nekem is bőven elég. Kb nem is teszek semmire, max főzéskor kicsit, mert amúgy is tele van minden sóval.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Digitalpimp #23578 üzenetére
A chipsnél lehet spórolnak. Amúgy minden más jó sós.
Bár a chipseknél se tűnt fel. Olyan sósak mint a méreg[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Digitalpimp #23585 üzenetére
Jó ízű és nem csak a sót érzed. Meglepődnél ha csökkentenéd a sót.
Valamennyi természetesen kell, mert sok minden szar teljesen sótlanul. Csak nem mindegy, hogy harmad vagy negyed annyi a használat[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz zoltan6 #23592 üzenetére
Ha nem eszel sokat akkor jó, vagy azoknak akiknek pont, hogy kell, nem véletlenül dúsítják a többit. Amúgy sem mind van tele jóddal. Nem ész nélkül kell zabálni és akkor tökéletes, nem úgy mint a sima asztali kémiai eljárásokkal feldolgozott eleve szennyezettebb só.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz tasiadam #23618 üzenetére
Nem mindegyiket elég zúzni, sőt kémiailag tisztítanak sokat. A Himalája só amit biztosan elég csak húzni. Erről beszéltünk itt eddig. A tengerit is tisztítani kell, aztán mégis kimutatható benne a mikroműanyag. Nem mindegy hogy a szennyezett szarból van vagy nincs vele teendő
-
szabi__memo
nagyúr
válasz tasiadam #23620 üzenetére
Gondolom attól függ mitől akarnak megszabadulni, meg attól is melyik módszer mennyibe kerül. Amúgy a pontos folyamatokat én nem tudom, biztos nem is csak egy van, de mindenhol írják, még ott is ahol egyik mellett sem teszik le a voksukat. Nyilván nem mindig kell, parajdi is felhívja a figyelmet, hogy nincs kémiai tisztítás náluk, de a lényeg, hogy a többségénél fogalmad nincs milyen kiindulási minőségből és hogyan készül. Mert az tök jó hogy van fizikai tisztítás de ettől még nem tudod azzal van-e készítve. Valamint ha azzal van mi marad a végén a szennyből. Lásd a tengeri esetén a mégis benne lévő mikroműanyag. Bár asztali esetén is úgy emlékszem a többségében kimutatható. Ezért jó ha eleve nem feldolgozott és már tiszta.
Persze ez mind csak általánosságban, mert végtelen fajta sóforrás van. -
szabi__memo
nagyúr
válasz tasiadam #23622 üzenetére
Igen, a kalium-klorid rémlik hogy olvastam anno. De nekem fingom nincs mik lehetnek még mellette. De persze a bányászott az jó lehet, azokat sokszor (legtöbbször?) nem tisztítják. De azért feltételezem bizonyos esetekben ott is lehet azért szennyezés. Azért mondtam, hogy annyi van, hogy csak általánosságban lehet beszélni. Általánosságban meg a Himalája a legjobb
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Digitalpimp #23805 üzenetére
Bár rég volt úgy rémlik nem másoké volt hanem már a sajátjuk. Azért is tudták megszüntetni. Folytathatták volna, de helyette bedöntötték és direkt szándékosan egy minimális szinten meghagyták jó drágán. Legalábbis így rémlik ez történt. Nem ma volt..
-
szabi__memo
nagyúr
válasz zoleeno1 #23807 üzenetére
Ez minimum 10-20 éves történet ami fokozatosan lett azért kivitelezve. Most szűnt meg tavaly a patron gyártás. 6 éve a visszaváltás.. Előtte csak drágult mint az állat.. így ment. Maradtak a szódagépek.
Az biztos, hogy az ásványvíz piac nem tett jót neki.. de azért igény volt rá közben egyre csak drágult a 'gyártás'.[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz pictigjis #23827 üzenetére
Ezért sem értem, mert 100ft/l áron sokkal jobbat kap az ember mint bármelyik kóla szörp (szerintem és mindenki szerint akit ismerek). Sajnos,, mert amúgy olcsóbban én is inkább csinálnám otthon szódagéppel.
Oké, vannak tényezők, pl. nincs mindenki ilyen boltok közelében sem..
De ha kiderül melyik a legjobb ilyen szörp az hasznos természetesen. Én szívesen olvasok arról is, tsin mit mond a fruttamax-ra ha megkóstolta -
szabi__memo
nagyúr
válasz Keef_Lee #23844 üzenetére
Off, de ez mostani, friss
Rákkeltő anyagnak nyilvánítja a WHO a Coca-Colában is megtalálható édesítőszert -
szabi__memo
nagyúr
válasz Zsmester89 #23859 üzenetére
Mindegy milyen cikkeket hoznak le, ez viszont a WHO, ami azért egy szint, nem az egeszsegtelenedesitok.hu. Persze nem tévedhetetlenek, nem is célom állást foglalni, de azért ennél súlyosabb lépés max a betiltása egy dolognak. Hogy az most csak azért nem történik meg mert durva lépés lenne a piacnak, vagy mert valóban nem tudnak még biztosat állítani azt mi sosem tudjuk meg.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz gangstagergo #23863 üzenetére
2-3 litert? Szerintem sokan. De azért azt is vegyük számításba, hogy nem csak üdítőkben van...
-
szabi__memo
nagyúr
A hanyatló nyugat már megint. Jó ötlet
Egy francia üzletlánc megjelöli azokat a termékeket, amelyek kisebbek lettek, de az áruk nem változott -
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Rodzser Mór #25945 üzenetére
Első nap elfogyott máshol is. Lehet annyi volt az akciós keret
-
szabi__memo
nagyúr
válasz sambenez #25982 üzenetére
Szerintem semmit nem számít hogy odaírják. Meghirdeti egy egész hétre, hogy elfogyhat. Persze, hogy elfogy pár darab első nap, azaz nem valós akció (ha 1-2 van meg főleg), mivel úgy kellene felkészülni. Szerintem ugyanúgy szabálytalan akciotartás, csak nincsenek a szabályok/törvények betartatva (ebben sem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest