Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Köszi a Sipo-s ingyen rendelős infót (látom közben neked is elindult a szállítás), nekem ma meg is jött a 40db Xixo
Éééééééééés nagy Piros a Siponak is !!!
#1 A cím egy része lemaradt a rendeléskor, emiatt külön felhívtak, hogy egyeztessünk
#2 A 40db Xixot kettessével külön bubis fóliába csomagolták, plusz a dobozban még térkitöltővel, hogy ne sérüljön. (nem akarnám tudni a csomagolóanyag árát pluszban)
#3 Csak két dobozba fért nekik, úgyhogy az ingyenes szállítás örömére két csomagfeladás árát fizették, mindezt zokszó nélkül.
-
bul07
nagyúr
válasz Maxxxim #23503 üzenetére
Ez igen
Akkor te vitted el a Tutti Fruity fajtát, akkartam belőle rendelni csak hogy milyen ízű de már nem volt
Így lett pár doboz Tutti Fruity AlmaÉn teát nem vettem teáért nem fizetek ilyen sokat
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
perempe
addikt
M-es tojás 65Ft-ért vagy nagy 90Ft-ért?
pár napja vettem akciósan M-est 45Ft-ért.* Brahms: 4. szimfónia *
-
cd930
aktív tag
válasz perempe #23506 üzenetére
A kérdésre akkor lehetne pontosan válaszolni, ha tudnánk, hány grammosak. A szabvány szerinti tól-ig határ elég tág és nem lehet tudni a valós kilós árat.
Hol vettél M-eset 45-ért? Érdekelne..
Én a Pennyben szoktam venni 50-ért S méretűt, sokszor elég a kicsi, pl. ha csak meg kell kenni valaminek a tetejét sütés előtt.20+ éve a Prohardveren
-
sherlock82
senior tag
Szerintem ilyet ne használj, eldobható típusban is vannak ennél korszerűbbek és nem is kerűl sokkal több pénzbe.
Ha már spórolni akarsz vegyél gillette pengés biztonsági borotvát.
Én közel 10 éve csak ezt használom, probléma mentesen.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Soulfly842
addikt
Van 20%-os kedv-em 4 termekre+1000 Ft kedvezményt 10k esetén.
Ezek
1, egyszerre felhasználhatóak-e?2, húsra felhasználható-e? (Vagy csak csomagoltakra?)
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
Hetvegi akcio, lidl
fagyi [kép]
a pisztacias izu
kb 2 gomboc ara
nekem a kedvenc, szerintem nagyon finomeladó: vadi új soundcore motion+
-
Fvp99
kezdő
Hello!
Ez a Lidl Pilos Óriás túródesszert [link] csak számomra olyan, mintha romlott lenne?
Néhány hete vettem, nagyon finom volt, gondoltam betarazok belőle. Néhány napja csak három zsacsko volt a boltban, vittem mindet és ma is vettem néhányat.
Az összes citromos szagú, mintha savanyú/romlott lenne. Nem értem miért, pedig néhány hete egyáltalán nem ilyen volt. -
abdulka1
őstag
Szia!
Hasonló kellemetlen élményem volt az Aldiban kapható vödrös joghurttal. LINK
Szinte már kellemetlen szúrós íze, és a szokásosnál hígabb állaga volt.
Ha nem 15km-re lenne lenne a legközelebbi bolt, megkóstoltattam volna velük.[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
Beni2360
félisten
válasz raziel01 #23530 üzenetére
Sajnos többször volt hogy a dobozos tolcseres fagyinak a tolcsere el volt azva, Az ott valahol egy kicsit kiengedett .
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Bogyi007
veterán
válasz lorcsi #23532 üzenetére
Nem luxusminőség de a Ledo vödrös jégkrémei - 1499 volt akciósan az Auchanban szerdáig, anélkül 1799 forint - szerintem fogyaszthatóak.
Ezek 2000 ml - 900 grammosak.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Holnap megyunk Komaromba. Ha mar ott jarunk atnezunk a szlovak oldalra is es a bevasarlast is megejtjuk. Igy hirtelen csak a Tescos ujsagot neztem meg. Inkabb csak ragcsi es sort terveztem venni. Mi az ami meg kihagyhatatlan ott? Uzemanyag? Magyar clubcard jo a szlovak Tescoba?
-
-
LógaGéza
veterán
válasz Tomi0703 #23540 üzenetére
Nem működik a magyar Clubcard a szlovák Tescoban, de kb 2 perc csinálni egyet az applikációjában. A múltkor amikor arra jártunk elég jó kedvezmény volt sörre kártyával, ezért ott a helyszínen gyorsan felraktam, és létrehoztam a kártyát - probléma nélkül elfogadták.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
bul07
nagyúr
Tudjátok mit nem kapok már hónapok óta
Asztali SótVan helyette vákuumozott meg jódozott só, ez apró szemű fehérített só
Már kénytelen voltam venni mert fogy az itthoni só készlet, de mi ez már( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
8
senior tag
auchanban még mindig láttam, tegnap is
mintha a pennyben is lenne mindig, ha jól rémlikmi csak són sütéshez szoktunk asztalit venni, ahhoz viszont renszeresen, de múltkor bepakoltam 20 kilót valami kuponos akciózás miatt és egy ideje nem vettem
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bul07
nagyúr
Penny-be biztos nincs már pár hónapja (Berettyóújfalu)
Tesco, Penny, Lidl-be nézem mindig
Lidl-be vettem legutóbb ilyet [kép]asztali só név alatt, blokkon[kép] is az szerepel hogy asztali só
Kérdeztem amúgy a Lidl-be és a Penny-be eladó se tudta megmondani hogy lesz e mégAz ilyen jódozott meg vákuum sókkal az a bajom hogy nagyon apró szemű és minden agyonsózok vele, másik véglet meg ami kapható az a nagy szemű, azzal meg hogy lehet mondjuk hasábot megsózni
Ugye mióta az eszemet tudom a sima Asztali sót használok ahogy vagyok szokva hogy abból mennyi kell[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Windows 10
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest