- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Kb. mindenki erősebb a városban, mint szegény Póki, és persze mindenki csak rá vadászik, Sabre emberei is, amint meglátják, hagyják a szökevényeket és rámugranak. Szuperképességű démonok, rabok szuperfegyókkal, rakétevető, géppusta, pisztoly, lézerkard, elektromos ostor, megafacom, és ezek tizessével-húszassával ostromolnak, közben távcsöves puskával durrogtatnak ezer kilométerről és egy mezei jóska is nagyobbat csap nekem oda egy sima ütéssel, mint én neki. Persze közebn a "jófiúk" oldalán nincs senki, se police, se hadsereg, se egy nemzetigárda, azért ez nekem tök hiteltelen és kb. nullázza a beleélést a történetbe. Nem beszélve arról, hogy a doki csak úgy simán kiszabadított mindenkit az összes börtönből, szupergonoszokat is meg mezei emberkéket is, akik mind neki engedelmeskednek és csak arra várnak, hogy rámugorjanak.
Én ebbe sajna nem tudom magam beleélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Proxmox VE
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest