- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Kb. mindenki erősebb a városban, mint szegény Póki, és persze mindenki csak rá vadászik, Sabre emberei is, amint meglátják, hagyják a szökevényeket és rámugranak. Szuperképességű démonok, rabok szuperfegyókkal, rakétevető, géppusta, pisztoly, lézerkard, elektromos ostor, megafacom, és ezek tizessével-húszassával ostromolnak, közben távcsöves puskával durrogtatnak ezer kilométerről és egy mezei jóska is nagyobbat csap nekem oda egy sima ütéssel, mint én neki. Persze közebn a "jófiúk" oldalán nincs senki, se police, se hadsereg, se egy nemzetigárda, azért ez nekem tök hiteltelen és kb. nullázza a beleélést a történetbe. Nem beszélve arról, hogy a doki csak úgy simán kiszabadított mindenkit az összes börtönből, szupergonoszokat is meg mezei emberkéket is, akik mind neki engedelmeskednek és csak arra várnak, hogy rámugorjanak.
Én ebbe sajna nem tudom magam beleélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest