- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
KrAt
veterán
Egy topicot nyitottál, zárták, útbaigazítottak.. Akkor kérlek, ne nyiss neki mégegyet, rendben?
-
Neró
őstag
Mát írtam ez ügyben. Fáradt Gőzbe is volt ilyen - lakat.
-
$p@rr0w
őstag
Voltam itt zárás előtt...
-
SPR1NGzje.
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, mit tehetnék. Megkaptam a Laptopom, Windows7 operációs rendszerrel, és a kedvenc játékomat akartam feltelepíteni (Splinter Cell Chaos Theory), ez meg is történt, csak hogy nem tudok játszani.
A problémák:
-* mikor ki jön a Cd kulcs kérő ablak, akkor én beírom, majd újraindítást kér, újra is indítom a gépet, és mikor indítanám a játékot, újból kéri a cd kulcsot, és az újraindítást (a CD kulcsnak tutira nincs baja)
-* mikor feltelepítem, errort ír ki a kis ablakban, és nem enged egyetlen gombra sem kattintani, le kell állítanom a folyamatot...Már próbáltam kompabilitis módban elindítani, az sem ért semmit...:S
nem tudom, mit csináljak... Valakinek van ötlete, hogyan küszöbölhetném ki ezt a problémát, és játszhatnék végre a kedvenc lopakodós-settenkedős-hátbatámadós-sötétbenelbújós-játékommal?
Előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest