Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
nem olvastam el az egész cikket, csak a minimum konfigot, meg megnéztem nem e írják valahol, hogy kell e valamilyen shader, de nem találtam egy erre utaló boxot sem
de mindegy, mert akkor olyan verzióra fizetek elő amihez nem jár a teljes játék, így kevesebbe fog kerülni
joca1
próbálj egy legújabb vga drivert felrakni
biztos csak szoftvergond
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
sharpapa
üzenetére
megnéztem mit írnak GS-ben róla 93%ot kapott, én nem találatam olyat, hogy ilyen meg olyan shader kell a futtatásához tehát a vga-d az tuti elég, a minimum konfigra annyit írtak, hogy 1gb ram, de a futtatáshoz biztosan elég az 512mb is
én gef2-vel (dx7) simán most wantedoztam, amikor olyat írtak, hogy gef4 (vagy lehet, hogy gef3) alatt nem is fut
tehát a futással nem lesznek gondjaid szerintem, hogy nem max grafika lesz az biztos, hát ez van
de mindenképpen írj vissza privátban legkésőbb holnapig, mert még a héten meg kell rendelnem
üdv -
LOTR
addikt
sziasztok, érdekelne valakit ez a progi eredetiben?
előfizetek GS-re és lehet választani pár cím közül (prey, splinter cell double agent, scarface, joint task force, civ 4, faces of war, rayman raving rabbids, caesar 4), amelyiket adják hozzá, de mivel én nem játszok, pláne nem ezzel, ha valakit érdekel megegyezhetünk egy mindenki számára előnyös árban
ui:
sürgős lenne, még december 30-ig meg kellene rendelnem
ui2:
bocs, hogy több helyre ís beírom, így talán mindenki jobban járhat
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest