Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Az ANC igazából nekem sem kedvencem. Hallom, ahogy "belenyúl" a hangba.
" ... basszusok (bár nem volt túl sok) ... " – na, a Liberty 3 Pro-ban van. Túl sok is. Épp az a gond, hogy a saját EQ-jával nem lehet lehúzni, mert abban (ahogy itt a tesztben szereplő fejhallgató esetén is) 100 Hz a legalacsonyabb freki, aminél bele lehet nyúlni.
Szóval tényleg nem szólt rosszul, sőt, de a Technics nekem jobban bejött. Utóbbira kétségtelen tény, hogy előbb át kellett kicsit szokni. Kevés volt a mély. Aztán rájöttem, hogy tud az mélyet (EQ-ban a Bass+ -t állítottam be), de nem tolja úgy az arcodba, mint a Soundcore ill. az átlag ilyen kínai (hangolású) cuccok). Másképp nem szól minden zene ugyanúgy (bumm... bumm ...).
Az előbbiekre jött rá a kényelem és a súly(pont). Az L3P-t futás közben néha igazgatni kellett, ill. – úgy utólag legalábbis – úgy tűnik az izzadságot sem bírta úgy, mert mára sokkal halkabb lett, mint volt. Az akksija is elfáradt ... szóval használgatom, de már nem érzem benne azt a bugit. Kár, hogy a gyártó teljesen leállt a buds típusú fülesekkel. Nekem ezek a pálcásak nem jönnek be.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Ankerhez tartozó márka összecsukható fejhallgatója kényelmet és összecsukhatóságot ígér a zajszűrés mellett.
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest