Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz wolfman #19 üzenetére

Az ANC igazából nekem sem kedvencem. Hallom, ahogy "belenyúl" a hangba.

" ... basszusok (bár nem volt túl sok) ... " – na, a Liberty 3 Pro-ban van. Túl sok is. Épp az a gond, hogy a saját EQ-jával nem lehet lehúzni, mert abban (ahogy itt a tesztben szereplő fejhallgató esetén is) 100 Hz a legalacsonyabb freki, aminél bele lehet nyúlni.
    Szóval tényleg nem szólt rosszul, sőt, de a Technics nekem jobban bejött. Utóbbira kétségtelen tény, hogy előbb át kellett kicsit szokni. Kevés volt a mély. Aztán rájöttem, hogy tud az mélyet (EQ-ban a Bass+ -t állítottam be), de nem tolja úgy az arcodba, mint a Soundcore ill. az átlag ilyen kínai (hangolású) cuccok). Másképp nem szól minden zene ugyanúgy (bumm... bumm ...).
    Az előbbiekre jött rá a kényelem és a súly(pont). Az L3P-t futás közben néha igazgatni kellett, ill. – úgy utólag legalábbis – úgy tűnik az izzadságot sem bírta úgy, mert mára sokkal halkabb lett, mint volt. Az akksija is elfáradt ... szóval használgatom, de már nem érzem benne azt a bugit. Kár, hogy a gyártó teljesen leállt a buds típusú fülesekkel. Nekem ezek a pálcásak nem jönnek be.

Új hozzászólás Aktív témák