- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
F_Peter #3466 üzenetére
Azért írom offba, mert nem válasz, csak általánosan kapcsolódik ide.
Tehát akkor járna jobban, ha hangra szakosodott márkából választana...az LG, Samsungot csak jobban ismerik...igen...
És akkor megint ez ugrott be a hétvégéről: haverral vasárnap mozi, előtte szokásos MM-ban kis zene hallgatás. Na megpillantunk valami jót: Sonos soundbar : 490.000 Ft + hátsó hangszórók: 160.000 Ft. (650.000 Ft) Hmm. Ok, nem szól rosszul, de még mindig ott van az, hogy ennyibe kerül, és miért van az, hogy a 10 éves 2.1-es LG-m nem kicsit szól jobban. Nem tudom, de ennyi pénzért többet várnék el. Kár, amúgy, hogy nem az ehhez hasonló szettek terjedtek el.
Persze nem kötözködni akarok, meg értem én, hogy mit kezdek egy olyan termékkel, amit 10éve lehetett kapni. Csak az ember mindig jobbat várna el. Ehhez képest szörnyű, hogy egy 650.000-be kerülő terméktől sem kapom azt meg, mint egy 10 éves LG-től. Ok, ez akkor nem a 40 ezres kategória volt, de akkor is...
Innen látszik, hogy a technológia megvan, de a sz.rt is el lehet adni drágán, akkor meg minek csináljunk igazán jót.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest