Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Gurulunk, WAZE?!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
NvidiaRTX #11474 üzenetére
Hogy volt-e értelme vagy sem? Mindegy is, de szerintem van ez így néha. Én 2 éve karácsonykor leptem meg magam egy Xbox One X-el, mert auchanban épp nagyon jó akcióban volt, de ami fontosabb, hogy már évek óta motoszkált a fejemben a gondolat. Végül akkora sikere lett, hogy a 2 év alatt játszottam rajta vagy 50 órát (idén talán 1-2 alkalommal ment), de már úgy vagyok vele, hogy jó lesz az és veszek majd hozzá kinetet, aztán kislányom elbohóckodhat majd vele ha kicsit nagyobb lesz.
Nevezhetjük ezt pazarlásnak is, de nézheted másképpen is
. Hirdető bukik ~30e Ft-ot (300-ért vette), de valaki boldog új tulaj nyerhet a szinte új hangprojektoron jelenleg 60e Ft-ot, ahol remélhetőleg jobb ,,szolgálatot" tesz, vagyis újrafelhasználás történik
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest