Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
NvidiaRTX #11148 üzenetére
Olvastam a tapasztalataidat, nekem is az a véleményem/tapasztalatom az én LG-mmel kb. mint neked a samsunggal.
A standard mód itt is laposabbnak tűnik ugyan mint a nagyon kiemelt Movie, de hosszutávon talán az a pihentetőbb, tévézéshez, zenéhez egyértelműen jobb mint az effektes mozi mód, és filmeknél is pontosabb igazából. A mozi mód a nagy dinamikája meg a kicsit magasabb hangereje miatt hirtelen jobbnak érződhet, de pl max hangerőn már torzít, mélyek is eltolódnak és kevesebb a zenében, így ott nincs olyan flow. Igazi allroundernek a standard mód a jó sztem, hiába alig több mint a sztereo. Az Atmos demo-n van egy eső összehasonlítós video is, itt lehet érezni, hogy kicsit magasabbról jön a hang mint surround módban, de nem is ez a komoly az Atmos meg a trueHD tudásban, hanem a hangminőség sztem: iszonyat jó mélyek, nagyon tiszta hangzás, mert egy SB-nél kb ennyi ami elvárható, és azt bizony tudja hozni.
Amúgy míg egy Atmos képes AVR kb 200e ft + a hangfalak, addig egy ilyen kb 200e ft áron kapható SB szett szerintem ár/érték arányban igencsak megfelelő a felhasználók nagyon nagy részének! Én most is megvenném.
-
tibbike01
őstag
válasz
NvidiaRTX #11148 üzenetére
"A kibontás egyszerű minden kézre áll kivétel a mély láda tartó elülső része ami teljesen ragasztva van szóval csak tépni lehet így lehet hozzáférni magához a bar-hoz."
Ezzel én is szívtam, aztán rájöttem, hogy a csomagolás alját is ki lehet nyitni és így könnyen kivehető egyben a bar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest