Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindbreaker
csendes tag
Köszi az infot Raymond! Meglestem a karit és CT4820 van ráírva.
Digitális kivezetésen (ha jól tudom) csak egyetlen csatonra ''szól'' amit az erölködő bont szét és ha tud 5.1 vagy más térhangzást akkor elvileg ugyanott vagyunk mintha maga a kártya eredményezné a térhangzást. Ugyanez fennál ha a normál sztereo kivezetést használjuk (nálam épp így van egy kis 5.1 erősítőre kötve). Ez esetben a kérdés már csak annyi, hogy az erősítő által generált térhangzás megegyezik-e a azzal amit a kártya tudna? Persze ez múlik az erősítőn is. Ha valaki tesztelni tudná a két megoldás és leírná ide a tapasztaltakat azt nagyon megköszönném. -
mindbreaker
csendes tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A hangkártya és a jelenség nálam is ugyanaz. Valaki tudja a megoldást? Talán a Creative volt olyan rendes, hogy félreinfomrálta a jónépet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest