Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz mekker #19502 üzenetére
Megéri, főleg a piros. Bár most dühös vagyok a márkára, a négy db-os karácsonyi extra kiadás, ami amúgy extra finom szokott lenni, most állott (romlott?) volt. Elsőnél nem hittem el, második felét kiöntöttem. Többit apám megitta, szerinte nem volt baja, de neki mindegy, csak alkoholos legyen.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
Bocs, ha kommersz témával belerondítok:
Ti nem tapasztaltátok Soproni Porternél a kezdeti lendülethez képest a minőségromlást? Most vettem pár dobozzal, nagyon kiérződik az alkohol. Ez sztem normál alkoholtartalmú italnál kommersz-szinten sem fogadható el, porter-típusnál pedig főleg.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
Hú, ez a málnás Dreher nagyon pocsék, full műízű. Soproni megyes legalább üdítőként (nem sörként) fogyasztva finom, de ez lefolyóba való.
-
Dorian
félisten
Dreher IPA nekem annyira semmilyen volt, h annyit tudok róla elmondani, mint Forrest a vietnámi háborúról. Semmi ipás nincs benne.
-
Dorian
félisten
No, meglepetés: A Szarvasi kotyogós nagyon finom barna kávés ale, biztos veszek belőle sokszor! És csak 600/0,5l
-
Dorian
félisten
Ez a Patyomkin vagy mi nem egy nagy szám, a Lobkowicz ale is van ilyen, kevesebb mint fele áron. Mèg jò, h vettem nyolcat.
-
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #20718 üzenetére
BigFoot-ról sok tapasztalatom nincs, évekkel ezelőtt vettem belőlük 1-1--et. Annyi maradt meg, hogy nem egy óriási szám, viszont teljesen jó, nekem ízlett.
-
Dorian
félisten
válasz andor80 #20720 üzenetére
OK, neked vállalható. Én sem öntöttem ki, de max melegben kinti munka mellé szomjoltónak való, vizes, testetlen, semmilyen ízű. Ivósörnek 260-300-ért sokkal jobbak vannak.
20 éve biztos nagy csoda lett volna, dehát most nem 20 éve van.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz Dhampir #20774 üzenetére
Én késő délután / estefelé ittam, sztem van benne egy teljes adag eszpresszó.
De alvásügyileg nem vagyok mérvadó, mert a kétévesem és a kéthónaposom miatt 2 éve és még 2 évig biztosan folyamatosan úgy érzem magam, mint a régi szép időkben egy kiadós afterparty után.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
-
Dorian
félisten
válasz Aranypatkány #20878 üzenetére
A kèt kijelző kalibráciòja nem azonos.
-
Dorian
félisten
Mad Sci - Frooth Hoperator
Vègülis jò volt... ha nem sört akar inni az ember. Ugyanez, ha maracuja lèbe teszek egy kis szènsavat, meg egy vodkátKétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
Mad Sci - NY Mocaccino
Na, ez viszont nagyszerű, összetett ìz, remek!Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
Lehet, hogy ezzel most sokak szívébe gázolok, de a Primator Antonin svetle egy szar lager. De még büdös is. Utána bontottam egy Király lager "családi sör"-t amitől aztán ezek után az elnevezések után, ill. árából fakadóan semmit nem vártam, de az meg megalázza az egész lager mezőnyt, 350-ig biztosan.
-
Dorian
félisten
Ez sörös topik, mindenfèle kirekesztès nèlkül.
Lehet ami kategòria neked minősègi, valakik számára az is csak lòhùgy.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
1664 blanc-t iszom èpp. Tegnap fűnyìráshoz ipa-ztam, hülyesèg volt, jòl fejbe is krt.
-
Dorian
félisten
Fehèr nyùl Rafa: Ez kafa! Persze aki szereti a friss üdìtő savanykás ìzeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest