- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Tanácsot kérnék:
11-én (tehát 10 napja) vettem egy 65xe8505-öt.
Teljesen meg voltam vele elégedve a mai napig. Ma az történt, hogy nem adott képet azoknál a forrásoknál, amik 4K felbontáson voltak (PS4 és BD lejátszó), a fHD mediaplayer tökéletesen ment. Az egész egy 4K-s erősítőn keresztül van a TV-re kötve. Természetesen először a kábelekre gyanakodtam. Össze-vissza dugdostam mindent, de a probléma vagy előjött pár perc után, vagy egyáltalán nem adott képet. A végén rájöttem, a HDMI3-as porttal csinálja csak ezt. Most átdugtam a HDMI2-be, és semmi baja, ugyan azok a kábelek, ugyan az az összekötés, és mindennek van képe.
Tehát a tanácsotok kellene, hogy mit tegyek:
1. Hívjam fel a Sony szervizt, és jelentsem be a hibát. Kérdés, ha ezt megteszem, mire számíthatok. Azt hiszem érthető módon nincs kedvem 1 napot sem TV nélkül maradni. Most így tudom használni, ha nem is a legkényelmesebb (szükségem van az ARC-ra), de legalább megy. Van náluk olyan, hogy cserélik?
2. Gyakoroljam a 14 napos elállási jogot, és vigyem vissza a rákba? Ilyenkor mi van? Hiszen egy hibás készüléket viszek vissza. Sose csináltam még ilyet. Szólni kellene, hogy hibás? Vagy nem? Ha nem szólok, és kiderül, rámverhetik? Ha szólok, hogy hibás, attól függetlenül kötelesek visszavenni, vagy a garanciát fogják érvényesíteni?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
katonatom90
üzenetére
Most a 65-ös 8577 340.000 Ft. Ennél jobb vétel szerintem most nem nagyon van ebben az ársávban.
-
TazLeacher
nagyúr
Szívás, megvan a válasz, előbb kérdeztem, utána kerestwm.
-
TazLeacher
nagyúr
Igen, csak a "PSW" jelzésű csavarral nem tudok mit kezdeni...ez valami speckó csavar? Más a menete, vagy mi ez? Mert elvileg az van benne (benne van, csak a képek alapján elég kicsi a feje, így biztonsági okokból inkább cserélném). PSW 6 x 20. Az M6 x 20 az tiszta. De azt se tudom mi ez a PSW. Próbáltam rákeresni neten, de tökre úgy tűnik, mintha ez valami speckó Sony cucc lenne.
Amazonon most találtam, Sony csavarnak írják, de más mérethez így van odaírva "Screw +PSW M5X16" tehát valószínűleg a 6x20-as sima M6x20.
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv!
Holnap megyek a 65xe8505-ért. Olyan kérdésem/problémám lenne, hogy van a falon egy univerzális Stell tartó, ami 65"-ig jó, így ennek se kéne problémát okoznia. Van valakinek tapasztalata ezen a téren? Felhívtam a Sony ügyfélszolgálatot és ott azt mondták, hogy a VESA lukakba PSW 6x20-as csavar kell...mi az a PSW csavar? Különbözik valamiben a az M6x20-astól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q950TST 165CM Q-LED 8K HIPER LED TV! AKCI
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- Xiaomi TV A Pro 43 2026, bontatlan, garanciális
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest